FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Steta,jbg dobili smo taj x,a mogli smo hladno sva tri boda da im nismo poklonili gol/ove,zadovoljavajuce u svakom slucaju

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
To sam ja davno govorio @hilmi, kad se dovodio i Barbaric i Stepanov, da treba izgurati sa Kovom sezonu i polako ubacivati Mihojevica ali... eto sta ces sad.uNbx je napisao/la:Da se gurao Marko na vakat, sad bi imali puno boljeg igrača od Barbe na stoperskoj poziciji.Oerde je napisao/la:Barbaric je izuzetno spor, izuzetno gnjavi loptu na stoperu, izuzetno smiješan i iz utakmice u utakmicu smiješniji.
- HzHercegovac
- Kontakt:
100% si u pravu smješan jeOerde je napisao/la:Barbaric je izuzetno spor, izuzetno gnjavi loptu na stoperu, izuzetno smiješan i iz utakmice u utakmicu smiješniji.

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Realno, kad je Simeunovic izasao mi smo propali ko zeton..
Jednostavno nismo imali igraca koji moze da istrci 50m..
Jbga, rekao sam da je bod dobar al bgmi kakve smo golove primili grehota je da je ovako zavrseno..
Odbrana katastrofa!!!
Dva direktna gola nasih odbrambenih igraca..
Jednostavno nismo imali igraca koji moze da istrci 50m..
Jbga, rekao sam da je bod dobar al bgmi kakve smo golove primili grehota je da je ovako zavrseno..
Odbrana katastrofa!!!
Dva direktna gola nasih odbrambenih igraca..
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Dajte ne serite na Barbarica,pa imao je 5-6 jako dobrih intervencija,idite vi kod Jesica recite evo nova rasa,mjesavina Ramosa i Piquea..
Sabrine mi moje!
ne valja bilbija ali zato valja emerson invalid
Steta za 3 boda, al bod je dobar. Idemo dalje
Jbg.
Bili smo blize pobjedi
Sve u svemu,opet ni ovo nike lose.
Idemo dalje,sada ce biti puno lakse aBd!
Ali neke stvari moramo popraviti,pojedinci se moraju dohavizati.
I jos jednom da ponovim: Emerson je igracina,jos samo da ima pravog suigraca na sredini.
Bili smo blize pobjedi
Sve u svemu,opet ni ovo nike lose.
Idemo dalje,sada ce biti puno lakse aBd!
Ali neke stvari moramo popraviti,pojedinci se moraju dohavizati.
I jos jednom da ponovim: Emerson je igracina,jos samo da ima pravog suigraca na sredini.
Iskliznu titula ko pastrmka u Neretvu
Kod gola Todorovića ili kod gola Bilbije?BosnianKingdom je napisao/la:Dajte ne serite na Barbarica,pa imao je 5-6 jako dobrih intervencija,idite vi kod Jesica recite evo nova rasa,mjesavina Ramosa i Piquea..
-
- Kontakt:
HAHAHAHH jarane sta si ti gledao Emerson najbolji na terenuBICA je napisao/la:ne valja bilbija ali zato valja emerson invalid
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Yebeni Sefko Okic. Dok su bile pripreme pisao sam da on ne smije igrat u Mostaru, nikakav igrac yebo sve svoje.
Malo poglupi su nam igraci kad su dopustili da nam jednu te istu akciju prodaju 2-3 puta.
Ostaje zal, prema svemu vidjenom remi je najrealniji ali ne mogu se oteti dojmu da smo lagano mogli upisati pobjedu.
Harba==pojacanje
Kadusic katastrofa
Emerson tata prekuco
Malo poglupi su nam igraci kad su dopustili da nam jednu te istu akciju prodaju 2-3 puta.
Ostaje zal, prema svemu vidjenom remi je najrealniji ali ne mogu se oteti dojmu da smo lagano mogli upisati pobjedu.
Harba==pojacanje
Kadusic katastrofa
Emerson tata prekuco
ZZ
Nista od titule al eto ja msm da Evropa nece doc u pitanje
- HzHercegovac
- Kontakt:
Ševku kaznit za drugi gol , kako ga nije stid nije dres isprljao
brazilci dobri, Benkara bezvoljan, Harba dobar , mali Kadušuć treba još pure jesti a El Kapitano mozdase popravi

brazilci dobri, Benkara bezvoljan, Harba dobar , mali Kadušuć treba još pure jesti a El Kapitano mozdase popravi

♥1946♥

Hahaha ova dva igraca poredit kao ficu i bmwBICA je napisao/la:ne valja bilbija ali zato valja emerson invalid
Samo Sarajevo
Dobro, sve u svemu, mogli smo ovo dobiti, bitno je da nam Zrinjski nije pobjegao i da je sve vraceno na isto
M.Delac 2