NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Slažem se sa @Bihac96, ali moramo biti svjesni i činjenice da smo trenutno u "banani". Očito je novinarima zanimljivije pratiti neke druge klubove, tako da se još neko vrijeme možemo pouzdati jedino u list Krajina.
Bol je prolazna, ponos je vječan!
Kakav list Krajina. Sramota da moraš čekati petak da saznaš, odnosno ne saznaš ništa u novinama.
Strijelci Topić, Marković, Milenković i Halid x2.
Strijelci Topić, Marković, Milenković i Halid x2.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Topić je naše najveće pojačanje. Nadam se da Slovenac koji je stigao neki dan neće biti promašaj.
Ako ja moram cekati petak i da izadje sedmicni list "Krajine" da procitam nesto o svom klubu,ili da nesto saznam onda bolje da nista ne pisu.U Bihacu imas x nekih portala i kad je neko nesto napisao o Jedinstu.Jedino na portalu "Biscani net" mozemo procitat nesto o SN i to je to.To je svaki pokazatelj da Jedinstvo vise nikog zanima.Njima je bolje napisat neki yebeni tekst o "Jeleni Karleusi" nego o svome klubu.Nema smisla vise o tome diskutovat.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Samo da ne bude ko Sharbiniemcho1919 je napisao/la:Topić je naše najveće pojačanje. Nadam se da Slovenac koji je stigao neki dan neće biti promašaj.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Heheh, joj... Mislim da nije zabio nijedan gol.harden je napisao/la:Samo da ne bude ko Sharbiniemcho1919 je napisao/la:Topić je naše najveće pojačanje. Nadam se da Slovenac koji je stigao neki dan neće biti promašaj.

Koliko se sjećam da je dao jedan u nekoj prijateljskoj utakmici koju je zahtjevao veliki stručnjak Katalinić.emcho1919 je napisao/la:Heheh, joj... Mislim da nije zabio nijedan gol.harden je napisao/la:Samo da ne bude ko Sharbiniemcho1919 je napisao/la:Topić je naše najveće pojačanje. Nadam se da Slovenac koji je stigao neki dan neće biti promašaj.![]()
Možda protiv Une ili Slobode NG.
U ligi nijedan naravno. Utakmica sa njim je bila sa igračem manje, bolje da smo Kurdu u napad stavili

Nemojte zayebavat dao je gol i u kupu protiv Mladosti iz Polja
Mislim cak u toj tekmi da je dao dva gola,naravno u toj utakmici i Nadarevic je zabio svoj prvijenac 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Eh to je to kolega, hvala na ispravciBihac96 je napisao/la:Nemojte zayebavat dao je gol i u kupu protiv Mladosti iz PoljaMislim cak u toj tekmi da je dao dva gola,naravno u toj utakmici i Nadarevic je zabio svoj prvijenac

MVP te sezone, moramo priznati to, činjenice su činjenice

Golove danas dali, Halid x2, Topić, Milenovic i Marković
Čini mi se da Mešić nije igrao za Slobodu, bilo bi dobro kada bi ga mogli uzeti barem do kraja sezone. Ipak je iskusan, a vjerujem da je i danas kvalitetniji od nekih nasih stopera.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Bezveze se raspravljate kad je generalno sve u i oko kluba "dosadno" osim dečki koji su u SNu koji rade više nego bilo ko u istom i oko istog. Ovaj klub nema nikakvih ambicija apsolutno na bilo koji način, ne radi se ama baš ništa da se prvi napredak i pomak naprijed, eto kako kažu sve je isplaćeno igračima, dobili su novu opremu par hiljada km, bili su na pripremama kvalitetnim, imaju uslove na nivou i više nego što zaslužuju ali nema tu ekipe, nema ljudi koji žele raditi i praviti rezultate, ti isti igrači i dalje ostaju do jutra pjani drogirani (pojedinci) i glume "igrače" a ovamo ne mogu jedno kvalitetno poluvrijeme odigrati, znači počinjem od njih pa onda do uprave koja je isto nezainteresirana da nešto uradi konkretno. Od same ekipe do infrastrukture ništa se ne dešava ozbiljno i pozitivno. Zbog toga nema stranice već dugo vremena jer su ljudi koji su sami finansirali istu zbog ljubavi prema klubu dobijali prijetnje svih vrsta da se ta ista ugasi a zašto ? Pa zato jer nisu transparentni i uvijek tu smrdi nešto, taj načinodnosa sa simpatizerima i navijačima je sramotan da ljudi iz grada ne znaju kad je utakmica prijateljska, ko je došao, ko je otišao, ko šta radi i kako, ama ništa. To je pokazatelj neozbiljnosti u radu u klubu. Jedini što vrše pritisak na upravu i igrače jer 30-ak momaka iz klba navijača, koji svaki dan rade na tom pitanju i na mnogim pitanjima, ali ti momci trebaju podršku šire mase i javnosti jer jednom s emora stati u kraj ovoj politici u klubu u oko njega ako je ikom stalo do Jedinstva još uopšte. Treba se ostaviti interneta i pisanja po forumima i uraditi nešto, podržati rad SN-a i zajedno s njima u tal protiv politike- Ne treba mnogo novca za uspjeh i zdravu atmosferu u klubu a svi znate koliko godišnje prođe kroz klub i nisu sposobni napraviti bilo šta pozitivno. Daleko smo mi od borbe i vrha u prvoj federacije a pogotovo o premier ligi da ne pričam..
Slažem se, ali kako kaže Konjić, moramo biti pozitivni. Vjerujem da je sportski direktor Irfan Demirović dovoljno iskusan i pametan da usmjeri klub u pravom smjeru, međutim nije jednostavno u situaciji kada se nema mnogo novca. Da vlada besparica možemo vidjeti i po pojačanjima, ali neću dužiti previše. Vjerujem da će se uskoro ponovo pojaviti jedan Emir Mujadžić koji će srcem uložiti u klub, samo da se ovaj put isplati.Amsterdam1312 je napisao/la:Bezveze se raspravljate kad je generalno sve u i oko kluba "dosadno" osim dečki koji su u SNu koji rade više nego bilo ko u istom i oko istog. Ovaj klub nema nikakvih ambicija apsolutno na bilo koji način, ne radi se ama baš ništa da se prvi napredak i pomak naprijed, eto kako kažu sve je isplaćeno igračima, dobili su novu opremu par hiljada km, bili su na pripremama kvalitetnim, imaju uslove na nivou i više nego što zaslužuju ali nema tu ekipe, nema ljudi koji žele raditi i praviti rezultate, ti isti igrači i dalje ostaju do jutra pjani drogirani (pojedinci) i glume "igrače" a ovamo ne mogu jedno kvalitetno poluvrijeme odigrati, znači počinjem od njih pa onda do uprave koja je isto nezainteresirana da nešto uradi konkretno. Od same ekipe do infrastrukture ništa se ne dešava ozbiljno i pozitivno. Zbog toga nema stranice već dugo vremena jer su ljudi koji su sami finansirali istu zbog ljubavi prema klubu dobijali prijetnje svih vrsta da se ta ista ugasi a zašto ? Pa zato jer nisu transparentni i uvijek tu smrdi nešto, taj načinodnosa sa simpatizerima i navijačima je sramotan da ljudi iz grada ne znaju kad je utakmica prijateljska, ko je došao, ko je otišao, ko šta radi i kako, ama ništa. To je pokazatelj neozbiljnosti u radu u klubu. Jedini što vrše pritisak na upravu i igrače jer 30-ak momaka iz klba navijača, koji svaki dan rade na tom pitanju i na mnogim pitanjima, ali ti momci trebaju podršku šire mase i javnosti jer jednom s emora stati u kraj ovoj politici u klubu u oko njega ako je ikom stalo do Jedinstva još uopšte. Treba se ostaviti interneta i pisanja po forumima i uraditi nešto, podržati rad SN-a i zajedno s njima u tal protiv politike- Ne treba mnogo novca za uspjeh i zdravu atmosferu u klubu a svi znate koliko godišnje prođe kroz klub i nisu sposobni napraviti bilo šta pozitivno. Daleko smo mi od borbe i vrha u prvoj federacije a pogotovo o premier ligi da ne pričam..
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Možda je on jedini ispravan i korektan tip tamo trenutno ali sam ne može mnogo..To dalje što kažeš s tim se slažem.
Kad smo se već ovako aktivirali na ovoj temi, spomenuo bih i da se priča po gradu da će Benjamin Dizdarić kod Ekrema Hodžića na Island. Koliko ima istine u tome, vidjećemo...
Nek ide, katastrofalan je ove sezone...emcho1919 je napisao/la:Kad smo se već ovako aktivirali na ovoj temi, spomenuo bih i da se priča po gradu da će Benjamin Dizdarić kod Ekrema Hodžića na Island. Koliko ima istine u tome, vidjećemo...
Ionako se uvijek proda sa 100KM više. Jakog nam kapitena

Nije ni sadašnji kapiten Abdihodžić ništa bolji, ali šta možemo...harden je napisao/la:Nek ide, katastrofalan je ove sezone...emcho1919 je napisao/la:Kad smo se već ovako aktivirali na ovoj temi, spomenuo bih i da se priča po gradu da će Benjamin Dizdarić kod Ekrema Hodžića na Island. Koliko ima istine u tome, vidjećemo...
Ionako se uvijek proda sa 100KM više. Jakog nam kapitena
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Nema tu više kapitena pravi kao prije, nema uzora, nema odanosti i želje, ko god ode za par maraka više neka ide ali onda kada ga nogiraju neka se ne vraća ovdje jer nema gdje drugo, sramota je da je ovo Jedinstvo mnogima samo stanica utočište itd.
Jedinstvu treba vratiti dignitet. Teško je, rezultati nisu na nivou, ali uz klub moraju stati svi, od građana, navijača, medija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.