BravoBihac96 je napisao/la:![]()
![]()

Sto ne igraš na 10 KM?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
BravoBihac96 je napisao/la:![]()
![]()
I ja tebi. Ja bi je dobro ispuniofudbalskinba je napisao/la:Ibro jbm ti mater
fudbalskinba je napisao/la:Stula odakle si ti?
Znam lika koji slicno igra
Da nisi sa malte cvile hrasnog?
fudbalskinba je napisao/la:Nistaa onda drugg
Jbg meni suhveli taj ajax..
United 1x je poklon
Kupis svega u Bingu, odes na cevape i kolu+patike sa pika 40KM i ostane ti 37KM da se pres....ravas cijeli danBihac96 je napisao/la:![]()
![]()
1300e cistog plusa od prosle subote,upravo uradio i zadnju isplatu ostavio 40e na racunu.Blokirao deposit s kartice i sad je vakat da uzmem godisnji s posla da se izgotivimMomciluk je napisao/la:Torres_9 je napisao/la:I opet prodjo u 97 min, nije realno koliko imam srecesamo da ne krene nizbrdo
Torres_9 je napisao/la:1300e cistog plusa od prosle subote,upravo uradio i zadnju isplatu ostavio 40e na racunu.Blokirao deposit s kartice i sad je vakat da uzmem godisnji s posla da se izgotivimMomciluk je napisao/la:Torres_9 je napisao/la:I opet prodjo u 97 min, nije realno koliko imam srecesamo da ne krene nizbrdo
i mene su za petobu oborili, samo sto sam ja 3+ igrao ...Frankie je napisao/la:Jednom ih cekam kec za 150 i primise debili u 94. minuti od fenjerasa, e necete vise majku vam vasu![]()
Ne znam zasto si mene citirao jer imamo dijametralno suprotno iskustvokrmpotich je napisao/la:Jutros ulazim u Premier i uzimam ponudu da uz kafu razradim kako pasti, a red se uhvatio za Bingo kojeg igram jednom u 17 dana. Uzmem 4 slucajna i 4 komada mi izadje u bubnju. I nije mi jednom tako bilo, 5-i broj na 5000SlevinKelevra je napisao/la:Dokaz koliko je zlo BingoOdigram tiket, ne znam kvotu, pripremio dvije marke za uplatu... Dok mi kuca, dignem pogled kad 10 sekundi na Bingu... Ajde reko', daj mi jedan slucajni, a marku na tiket. I naravno da na onom zlu nisam nista dobio, a tiket je prosao... Osim marke uplate, uze mi i 40 maraka sa tiketa
Cekam 13-u koja za divno cudo izadje na 3 stoje. Dam radnici cenera, meni ostalo suvih 260
Cash out i ciao
0:2slavenp je napisao/la:Ajde heracles gg3+
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.