adis30 je napisao/la:Flensburg - Veszprem 53,5 više
Bice tu golova,dvije atraktivne i efikasne ekipe Flensburg kuci zabija preko 30 u prosjeku dok Veszprem u gostima nesto vise od 25.

Ide i ovaj iako sam ga otpiso poslije 22 gola na poluvremenu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
adis30 je napisao/la:Flensburg - Veszprem 53,5 više
Bice tu golova,dvije atraktivne i efikasne ekipe Flensburg kuci zabija preko 30 u prosjeku dok Veszprem u gostima nesto vise od 25.
Bravo meštreadis30 je napisao/la:
Ide i ovaj iako sam ga otpiso poslije 22 gola na poluvremenu
ramos4 je napisao/la:evo predlog za utakmicu
Milan - Torino preko 5.5 zutih kartona - 1.85
sudija Domenico Celi koji je u posljednjih 5 utakmica pokazao 29 zutih i 4 crvena.Mislim da ce i veceras nastaviti kontinuitet "mahanja" kartonima.
Izgleda da sam navikao ove zmajeve na dobitne tiketeadis30 je napisao/la:
I.Ivanov 10,5 više
Opustena utakm.izmedju Mega Lexa i Krke,ocekujem dosta koseva a probacu krilnog centra krke Ivanova koji je u dosta dobroj formi od zadnjih 5 utakm 4 puta je u overu,na posljednja 2 je postizao cak po 21 kos.Mega sa cetvorke prima dosta koseva gdje su Jankovic i Kaba,redom su ih punili Arapovic sa 14,Rozic 16,Lesic 18p itd.Uzdam se u Ivanovu dobru formu,povoljan matchup i sa minutazom koju je imao u predhodnim mecevima mislim da ne trebalo biti problema da dodje do 11 koseva.
Evo ovo je proslonedžad je napisao/la:
Ispratio sve, sretno namjopaa7 je napisao/la: P.Gasol 19.5 više @1.85
Bullsima fale Mirotic, Butler i Rose, te Noah jos od prije. Rose je upitan i nekako sumnjam da ce zaigrat jer sigurno ne zeli riskirat, i u slucaju da ne zaigra ovo mi se cini kao dobar izbor. Dvojica iz prve petorke i vazni igraci ekipe, netko mora zabijat poene, a Gasol je logicno rijesenje. Ide na Plumleea kojeg svi pune, Portland najlosije u ligi brani pozicije centra i vjerujem da ce iskusni Gasol to znat iskoristiti.
Harden 23.5 više @1.70
Kakvu god obranu Leonard igrao i kako god Harden lose odigrao protiv SA (ubacivao ove sezone 20,17,20) veceras ga moram odigrat jer mi je ova premala granica na njega. Negdje je tokom dana bio i na granici od 27,28. Od zadnjih 9 utakmica (sve ovaj mjesec) ima 7 overa na ovu granicu, prosjek mu je gotovo 33 poena. U dobroj je formi, pa vjerujem da moze ici preko tih 23 veceras protiv SA, da ce pogodit koju trojku i imat svojih barem 8 slobodnih, ako ne i vise.
BojBogdanovic 13.5 više @1.70
Odlaskom Johnsona Bojanu se pruza sjajna prilika za vecom minutazom, i odmah u prvoj utakmici bez Johnsona je Bojan to iskoristio. 38 min i 24 poena, 16 uzetih suteva. Veceras igraju protiv Utah Jazza i ocekujem da Bojan ponovo uzme dobar broj suteva i uz koju pogodenu trojku prede ovu granicu. U plus ovom paru ide sto ce Lopez imati puno tezi zadatak pod kosem jer ide na Goberta i Favorsa pa se nadam da Bojan bude uzeo te suteve.
B.Lopez 21.5 manje @1.70
Ove sezone protiv Utah Jazza u 19 minuta imao 8 poena. Istina da je uzeo samo 8 suteva tad a inace ih uzima u prosjeku oko 16, ali svakako ga veceras ocekujem ispod ove granice. Kao sto sam gore naveo, ide na dvojac Gobert-Favors i bit ce mu jako tesko ubacit 22 poena. Utah spada medu najbolje obrambene ekipe lige kad su pitanju pozicije 4 i 5, a u plus ovom paru ide i sto se veceras moze ocekivat nekakav BO i lagana pobjeda domacina pa se Lopez mozda i ne naigra nesto previse
Westbrook 25.5 više @1.70
Veceras ocekujem spektakl izmedu OKC i GSW i vjerujem da ce glavni igraci ici u over, nebi me zacudilo da ponovo i Durant i Westbrook odu preko, ali bas zbog manje granice ja uzimam Russa.
U zadnjoj protiv GSW prije 20ak dana je ubacio 27 poena, Oklahoma je izgubila 116-108. Ocekujem nesto slicnu tekmu i puno poena, sto govori i granica na poena koja je postavljenja na 233.5Oklahoma nema nekakvu klupu i nema tko zabijat, ako zele drzati tekmu u egalu Westbrook i Durant moraju ici preko 30-35 svaki. Znamo kakvu kosarku igraju obje ekipe i tu mozemo ocekivat preko 105/110 poena od svake ekipe i samim time da glavni igraci daju svojih 30ak.
adis30 je napisao/la:Rose i Davis out
R.Anderson 16,5 vise
P.Gasol 19,5 više
Ne bih da palam...udim ali imati jedan te isti par na 10 tiketa je poprilicno glupo. Makar bila kvota 1,15. Nemoj to nikada raditi, ma koliko bio siguran. Trebao si negdje golove opaliti, negdje X.. Ovako si donji. Nadam se da grijesim ali steta ovih tiketa...uvijekuztebe1921 je napisao/la: FORZA ZELJO![]()
Ma znam brate... ali ko mi je garantovao da ce mi proci 80% tiketa sto sam odigrao od petka navece. Tu sam se iznenadio, ja sam ocekivao da cu cekati na 2 i dobitak oko 100. Ali ispalo je kako je ispalokrmpotich je napisao/la:Ne bih da palam...udim ali imati jedan te isti par na 10 tiketa je poprilicno glupo. Makar bila kvota 1,15. Nemoj to nikada raditi, ma koliko bio siguran. Trebao si negdje golove opaliti, negdje X.. Ovako si donji. Nadam se da grijesim ali steta ovih tiketa...uvijekuztebe1921 je napisao/la: FORZA ZELJO![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.