FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

kadtrebaglasan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la kadtrebaglasan » 27 feb 2016, 23:33

...onaj Krpić se malo seljački ponašo... :o :rol:

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 27 feb 2016, 23:36

...onaj Krpić se malo seljački ponašo... :o :rol:
Ne znam cemu sad to iscudjavanje,nisam ni siguran jel Krpic,broj 9,uglavnom cim je usao krenuo se naguravati,rspravljati,ako nisi gledao uzivo utakmicu nemoj ni komentarisati,znam sta ti pricam....

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 27 feb 2016, 23:39

Ma znam ja šta pričaš , sarkazam s moje strane je u pitanju . :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 feb 2016, 23:41

Dobar je bod...polomit će se mnogi na Borcu.... Zrinjski je jesenas zijanio gore a Borac je bio duplo lošiji... Tekma tako-tako...čvrsto bez mnogo rizika...bio je pravi fudbalski ambijent...dobra posjeta i dobro izdanje obadvije grupe....nas oko 250...krcat onaj sektor za gostujuće.. Sutra ću malo opširnije... Smorilo me 9 sati puta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 feb 2016, 23:54

tuzlak1987 je napisao/la:Ma sad kontam neka potpisu taj reprogram, ako slucajno bude jos neki investitor to bi bilo odlicno.
I onda necemo imati brige za buducnost, ove igre i igrice u sampionatu i kupu bi nam postale svakodnevnost, a ne samo bljesak jedne sezone..

Ima stvari bitnijih od jednog remija, eto vidite Husref se i zali na nase uvjete. Mi nemamo kampa za treniranje, a niti travnjak nam nije dobar. To i Kostic sam kaze, nakon sto su se vratili iz Antalije kao da su doslo u neku Africku zemlju da treniraju.

Reprogram, investitor, kamp, reflektori, travnjak, zapad, krov.. Milion bitnijih stvari ima koje se moraju srediti kako bi se imala konstanta.
Ne igramo samo ovu sezonu vec i naredne, ona je vec uspjesna po meni s obzirom na sve probleme i ovaj bod iz Banja Luke je dobar.

Od sutra vec Husref razmislja o Radniku, nakon toga Sarajevo. Tu bi se moglo vec prelomiti i vidjeti cemo na cemu smo.. Ali i ako ne bude kako ocekujemo opet je to najmanji problem jer sezona ce biti ovakvih ako uprava sredi ove vece probleme.

I oko ovog remija, neki velikani za 30-40 utakmica odu u goste slabijim ekipama. Juve izgubi, Barca izgubi u prvenstvu. Mi imamo samo dva poraza tijesna i konstanta u uzimanju bodova postoji. Samo se skupiti protiv Radnika i Sarajeva na Tusnju i nositi igrace do novih pozitivnih rezultata..
Inace zrelo razmisljas i pises, a ovaj post je samo to jos jednom dokazao. Toliko bitnih stvari ima koje moramo rijesiti, a ovaj bod je sasvim solidan, kad aBd pobijedimo Radnik onda ce ovaj bod imati jos vecu tezinu.
Tek nakon sutrasnjih utakmica cemo vidjeti kako se stvari odvijaju, ali i pored toga imamo jos 11 utakmica odigrati.

Nisam mogao gledati utakmicu, pratio sam s posla tekstualni prenos i koliko sam vidio nije ni bilo nekih prilika s obje strane, vjerovatno je nedostajao i Husref koji je lider jedan od lidera naseg tima, njegova galama, prica sa igracima tokom utakmice, nedostajalo je i to da ih natjera u nekim momentima. Ono sto me frustrira je usrani Haudric za kojeg smo se ama bas svi usaglasili da ne treba igrati u prvih 11, a po vasim komentarim vidim da nas je ponovo u to uvjerio. Ako se Ordaga oporavio pod hitno treba Sarica/Mehidica baciti na to desno krilo, a neka Haurdic se dokazuje na treninzima. Jos ce nas na kraju unazaditi njegov dolazak, nadam se da ce Husref na vrijeme to vidjeti, momak je bespotreban trenutno u prvih 11.

PS. Svaka cast Fukarama danas na brojnosti i navijanju (jedva cekam neki video), sad protiv Radnika podrzati momke max.
PPS. Cestitam i domacinu na gostoprimstvu, a vidim da ni domaci navijaci nisu bilo losi, sretno im u nastavku sezone i da fer borbom izbore opstanak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 28 feb 2016, 00:16

Utakmica vrlo loša al ipak imam dojam da smo ovo morali dobiti, da smo bili puno bliže pobjedi i ako je i Borac imao dvije dobre prilike.....Ahmet je ono tebo,pogodit, Zeba je pokazo po ko zna koji put da je klasa, i ako se u drugom malo izgubio, Ordaga kad je ušo vidilo se da je Sloboda sa njim drugi tim, ostali bara - bara, i moram spomenut Kostića kojem je po meni ovo najlošija utakmica od kad je došao kod nas, puno grešaka al sreća pa nismo kažnjeni....Fukare bile dobre, Lešinari za svaku pohvalu i na brojnosti i na navijanju....i moram spomenut korektnost domaćih navijaća na zapadnoj tribini, ni jedna jedina psovka nije upućena bilo našim ili domaćim igračima, stvarno za ne povjerovati...Borcu želim od sveg srca da ostane u ligi, a nama titulu.....

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 28 feb 2016, 00:28

Da smo igrali na bod, bio bih zadovoljan, ali pošto smo mi lideri i borimo se za titulu, utakmica u kojoj smo uputili jedan šut u okvir gola protiv istina tvrde ekipe i ekipe kojoj gori pod nogama, je za mene daleko od zadovoljavajućeg. Da me se ne shvati pogrešno, bod je dobar, ali moramo težiti prema boljem, i treba priznati da nismo odigrali kako smo mi zamišljali i kako možemo odigrati. Ako se budemo zadovoljavali ovakvim partijama nećemo daleko napredovati.
Mes Que Un Club

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 28 feb 2016, 00:36

Radnik posle današnje pobjede na Tušanj dolazi rasterećen, zviždućući , što nikako nije dobro . Moraće to bit puno ozbiljnije nego danas .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 feb 2016, 01:16

kadtrebaglasan je napisao/la:Radnik posle današnje pobjede na Tušanj dolazi rasterećen, zviždućući , što nikako nije dobro . Moraće to bit puno ozbiljnije nego danas .
Nek oni zvižde do sutra...mi ako budemo.na nivou nemaju oni sta tražit na Tusnju.... Sve je do nas...Sto je rekao predsjednik... IL TE IMA IL TE NEMA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 feb 2016, 01:31

sto se tice danasnje utakmice, ok rezultat..tesko da se mi sa ovim timom mozemo prosetati Banjalukom , i lagano upisati tri boda...tesko da moze bilo ko u ligi

ocekivano teska utakmica, prava rovovska gdje niko ne preduzima neki veci rizik..smatram da su nam za pobjedu danas nedostajala ta dva pojacanja koja nismo doveli.

sto se tice Radnika, tek nakon te utakmice mozemo vrednovati bod iz Banjaluke..Radnik sada MORAMO dobiti, a oni ne moraju nista, tako da je to samo po sebi opasna utakmica..igramo protiv je.ene ekipe, prespremne, predobro vodjene, ekipe koja nema niti jednog poraza u gostima i svako ko misli da ce protiv Radnika to ici lagano i da ce se Radnik sam pobijediti taj je u velikoj zabludi

opet ne mogu da se ne vratim na prelazni rok i bojim se da ce nas taj ocajan prelazni rok kostati mnogo cega..ovaj Haurdic , po ovome sto za sada pokazuje, je zalutao u Slobodu..ne vidim kako i zasto moze da igra ispred Mehidica..Damir ima 1001 manu, al makar moze nesto da se desi s njim na terenu..ovaj za sad nista ne obecava..nadam se da ce me demantovati, ali ovo sto za sada pokazuje je veliko nista

zatvorili su Zebu i Ahmetovica, i da smo danas na terenu imali to jedno pravo pojacanje ciljano prema naprijed koje smo svi ocekivali, mislim da bi taj igrac mogao napraviti razliku..umjesto toga mi smo imali statistu i igraca manje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 feb 2016, 02:10

Evo ja garantujem da je ordagic motor ove ekipe i da je trenutno najbolji igrac premijer lige.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 feb 2016, 02:22

samirr je napisao/la:Evo ja garantujem da je ordagic motor ove ekipe i da je trenutno najbolji igrac premijer lige.
čime garantuješ

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 feb 2016, 02:27

Chinaglia je napisao/la:
samirr je napisao/la:Evo ja garantujem da je ordagic motor ove ekipe i da je trenutno najbolji igrac premijer lige.
čime garantuješ
Čime ja hoću.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 28 feb 2016, 02:28

Sve je to Super.
Po svaku cjenu pobjediti Radnik.I imacemo bod vise u prva dva kola nego na pocetku sezone.
Bod sa gostovanja pogotovo sa vruceg sto Banja Luka sigurno jeste.
Samo pun Tusanj i podrska momcima.
Ovaj Haurdic ako ne uradi sta konkretno protiv Radnika neka seli na klupu.Spor djeluje kao da nije jeo heftu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 feb 2016, 02:32

samirr je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
čime garantuješ
Čime ja hoću.
:urnebes: :tokralju:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 feb 2016, 02:38

Hvala za stream nije nam bio sretan..

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 28 feb 2016, 02:39

Ne smije ovaj više praviti stream, baksuz je. :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 feb 2016, 03:03

najdraža, sljedeću subotu te vodim na Tušanj da gledaš Zebu, Ahmetovića i ekipu :njanjanja:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 feb 2016, 03:16

ima li se gdje pogledat snimak utakmice

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 28 feb 2016, 03:20

A imam trening u subotu :(

Je l' ono neko spominj'o da je na BHT-u večeras bio snimak ili nešto :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.