Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne znam cemu sad to iscudjavanje,nisam ni siguran jel Krpic,broj 9,uglavnom cim je usao krenuo se naguravati,rspravljati,ako nisi gledao uzivo utakmicu nemoj ni komentarisati,znam sta ti pricam.......onaj Krpić se malo seljački ponašo...![]()
Inace zrelo razmisljas i pises, a ovaj post je samo to jos jednom dokazao. Toliko bitnih stvari ima koje moramo rijesiti, a ovaj bod je sasvim solidan, kad aBd pobijedimo Radnik onda ce ovaj bod imati jos vecu tezinu.tuzlak1987 je napisao/la:Ma sad kontam neka potpisu taj reprogram, ako slucajno bude jos neki investitor to bi bilo odlicno.
I onda necemo imati brige za buducnost, ove igre i igrice u sampionatu i kupu bi nam postale svakodnevnost, a ne samo bljesak jedne sezone..
Ima stvari bitnijih od jednog remija, eto vidite Husref se i zali na nase uvjete. Mi nemamo kampa za treniranje, a niti travnjak nam nije dobar. To i Kostic sam kaze, nakon sto su se vratili iz Antalije kao da su doslo u neku Africku zemlju da treniraju.
Reprogram, investitor, kamp, reflektori, travnjak, zapad, krov.. Milion bitnijih stvari ima koje se moraju srediti kako bi se imala konstanta.
Ne igramo samo ovu sezonu vec i naredne, ona je vec uspjesna po meni s obzirom na sve probleme i ovaj bod iz Banja Luke je dobar.
Od sutra vec Husref razmislja o Radniku, nakon toga Sarajevo. Tu bi se moglo vec prelomiti i vidjeti cemo na cemu smo.. Ali i ako ne bude kako ocekujemo opet je to najmanji problem jer sezona ce biti ovakvih ako uprava sredi ove vece probleme.
I oko ovog remija, neki velikani za 30-40 utakmica odu u goste slabijim ekipama. Juve izgubi, Barca izgubi u prvenstvu. Mi imamo samo dva poraza tijesna i konstanta u uzimanju bodova postoji. Samo se skupiti protiv Radnika i Sarajeva na Tusnju i nositi igrace do novih pozitivnih rezultata..
Nek oni zvižde do sutra...mi ako budemo.na nivou nemaju oni sta tražit na Tusnju.... Sve je do nas...Sto je rekao predsjednik... IL TE IMA IL TE NEMAkadtrebaglasan je napisao/la:Radnik posle današnje pobjede na Tušanj dolazi rasterećen, zviždućući , što nikako nije dobro . Moraće to bit puno ozbiljnije nego danas .
čime garantuješsamirr je napisao/la:Evo ja garantujem da je ordagic motor ove ekipe i da je trenutno najbolji igrac premijer lige.
Čime ja hoću.Chinaglia je napisao/la:čime garantuješsamirr je napisao/la:Evo ja garantujem da je ordagic motor ove ekipe i da je trenutno najbolji igrac premijer lige.
samirr je napisao/la:Čime ja hoću.Chinaglia je napisao/la:čime garantuješsamirr je napisao/la:Evo ja garantujem da je ordagic motor ove ekipe i da je trenutno najbolji igrac premijer lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.