Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 05 jun 2010, 19:45

Zaboravljaš da smo predprošle sezone bili najefikasnija ekipa EPL.
FK Pjetlovi

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 05 jun 2010, 19:50

Admir_Sa je napisao/la:Ja nikako da skontam kako neko moze podrzavati covjeka koji njeguje toliko ruzan fudbal da je to tegobno gledati
Ma sta to ima lijepo u nogometu/fudbalu Mourinha i Ancelottija? Apsolutno nista. Samo na snagu, isto oni razjareni bikovi kad ih puste u Pamploni.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 05 jun 2010, 19:52

Ja stvarno nZnm kakav sada tip igraca treba dovesti, naravno osim napadaca, koji nam je potreban ko nani inzulin. Stvaro bi mi bila zelja da Turan prdje u klub, jer bi sa njim dobili na probojsnoti na boku. Takodje bi ZAISTA volio da Lucas odbjegne negdje, jer za njega mjesta nema. Ne bi' volio da me kritikujete sada zbog Leive, ali to je ocigledno da "on" nema mjesta u timu kalibra LFC
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jun 2010, 20:05

TheScouser je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Ja nikako da skontam kako neko moze podrzavati covjeka koji njeguje toliko ruzan fudbal da je to tegobno gledati
Ma sta to ima lijepo u nogometu/fudbalu Mourinha i Ancelottija? Apsolutno nista. Samo na snagu, isto oni razjareni bikovi kad ih puste u Pamploni.
Bar imaju sansi na utakmicama. Bili najefikasnija ekipa lige i umjesto da sljedece sezone skonta kako stvari hodaju, da nastavi tako uz neke pozitivne korekcije, on unazadio Liverpool kako igrom tako i rezultatima. I sta bi se onda od njega moglo ocekivati naredne sezone?

We must improve za ligu evrope mozda?
nema potpisa

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2010, 20:35

Mnogo nas je koštao odlazak Alonsa.
FK Pjetlovi

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 05 jun 2010, 20:56

Phill Jackson je napisao/la:kakve veze 2005 ima s podrzavanjem rafe,ja vise od 10 godina navijam za liverpool,a moj stari preko 30 pa ga podrzava,,znam jos dosta raje koja ga podrzava,a navijaju puno prije od te famozne 2005 za klub

da nije smjesno bilo bi zalosno,ispadne da i scouseri prate klub od 2005 zato sto su podrzavali rafu :lol:

vidim neki redknappa spominju,jel se vi salite il stvarno mislite da ce s njim bit bolje,pa covjek sa svoje 63 godine samo ima osvojen fa kupcic,jos je mornare doveo do bankrota

edit:Roy Hodgson and Louis van Gaal will be the first two managers to be approached by Liverpool king-maker Kenny Dalglish.
Ma Hodgson garant slab mu ugovor nije neki problem platit odstetu a van Gaal sumnjam nije lud iz bajerna da ide kad ima onakvu ekipu. Ja licno bi najvise volio vidjeti van Gaala ove sezone je izvukao 2-3 igraca iz naftalina u prvi tim dobar je s mladima.

„Ako je neko taj ko može zamijeniti Mourinha, onda je to Rafa. S njim radim dosta vremena i znam o kakvom se stručnjaku radi. On je pravi taktičar, savršen za talijanski nogomet“, rekao je Javier Mascherano koji bi mogao s Rafom zajedno u Inter.
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 05 jun 2010, 21:00

Admir_Sa je napisao/la:
reds je napisao/la:
To je bilo samo u zadnjoj sezoni,kada nismo imali pravog playmakera jer je otišao Alonso.
Tacno da je u posljednjoj sezoni bash bilo drasticno vidljivo. Sam sebi postavim pitanje jesam li ja toliko slijep ili previshe kritican, al kad oko mene 10 ljudi koji ne navijaju za Liverpool kazu da je Liverpool tesko gledati onda nemam sta da se preispitujem. Ma i kad je bio Alonso bilo je vishe nabijanja i ho ruk golova nego lijepih akcija. Covjek je doshao i osvojio ligu prvaka kako je osvojio, u tom periodu para je bilo dosta, trosilo se, imao je 5 narednih sezona da napravi neshto vishe, uspio nije, a i nije dao neki garant da ce ikada uspjeti i cao
Prosle sezone smo bili naefikasnija ekipa u ligi a Man Utd napad su cinili Tevez-Ronaldo-Rooney a imali smo i lani problema sa ozljedama
Tvoje oči ko farovi FIće

vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 05 jun 2010, 21:05

LFC_LAVOV je napisao/la:Ja stvarno nZnm kakav sada tip igraca treba dovesti, naravno osim napadaca, koji nam je potreban ko nani inzulin. Stvaro bi mi bila zelja da Turan prdje u klub, jer bi sa njim dobili na probojsnoti na boku. Takodje bi ZAISTA volio da Lucas odbjegne negdje, jer za njega mjesta nema. Ne bi' volio da me kritikujete sada zbog Leive, ali to je ocigledno da "on" nema mjesta u timu kalibra LFC
Arda Turan je playmaker to mu je prirodna pozicija mada moze igrat na krilima
Tvoje oči ko farovi FIće

vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2010, 22:40

kurdt je napisao/la: „Ako je neko taj ko može zamijeniti Mourinha, onda je to Rafa. S njim radim dosta vremena i znam o kakvom se stručnjaku radi. On je pravi taktičar, savršen za talijanski nogomet“, rekao je Javier Mascherano koji bi mogao s Rafom zajedno u Inter.
Naravno da je stvoren za talijanskog nogometa.
Tamo može preferirati i igrati ovih 4-5-1 koliko mu je volja.
A i sličan je Mourinhu kada njegov tim zabije gol onda se samo brani ne pada mu na pamet da dotuče protivnika.
Gledam ove sezone Chelsea vodi po 4-5 razlike i dalje napadaju protivnika. :roll:
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jun 2010, 22:42

Očito je to palilo Interu, meli su sve pred sobom. ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2010, 22:49

OTNYS_YNWA je napisao/la:Očito je to palilo Interu, meli su sve pred sobom. ;)
Ali tu je bio "The Special One".
Želim Rafi sreću i nek bar odbrani titulu Serie A. :mrgreen:
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2010, 23:13

Ubi me ovo iščekivanje ko će biti novi trener.
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jun 2010, 23:47

Navikli smo na polovnjake tako da ćemo dobiti takvog i trenera ( O'neal, Klinsman ) ;)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 jun 2010, 23:57

OTNYS_YNWA je napisao/la:Navikli smo na polovnjake tako da ćemo dobiti takvog i trenera ( O'neal, Klinsman ) ;)
ne bih se slozio sa O'Neilla,on je puno bolji od Rafe.....za male pare dovodi extra igrace,nesto sto nam je sad potrebno....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 06 jun 2010, 00:39

ma nece Benitez moc dole igrat sa jednim spicem nema sanse ba....morat ce igrat sa dva ili mu je noga prije nove godine :D
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jun 2010, 00:43

Jednostavno ima svoju taktiku. I tamo će igrati sa 4-3-3 / 4-5-1 formacijom a naprijed će biti

Etoo-Milito-Pandev ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 jun 2010, 10:43

OTNYS_YNWA je napisao/la:Jednostavno ima svoju taktiku. I tamo će igrati sa 4-3-3 / 4-5-1 formacijom a naprijed će biti

Etoo-Milito-Pandev ;)
Nemoze igrati s tim igracima,jer nisu Spanjolci :mrgreen: :mrgreen:

Ma hajde,otisao je rafa,nije vise bitan da se spominje na ovoj temi.

Sto se tice O'neila ja ga bas i nesmatram nekim posebno dobrim menadzerom. Ima on odlicnu ekipu zadnje 2-3 sezone pa opet nije mogao doci u TOP4.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jun 2010, 10:45

Slažem se.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jun 2010, 10:49

Browse > Home / Analysis, Headlines, Transfer News / Could Barcelona midfielder soften Mascherano blow?
COULD BARCELONA MIDFIELDER SOFTEN MASCHERANO BLOW?

Friday, 4th June 2010 · Share on Facebook
According to reports, Yaya Touré could be set to join Liverpool in a swap deal for Javier Mascherano after his agent claimed that the midfielder has already agreed a deal to join a Premier League club.

The Barcelona midfielder has been linked with moves to Arsenal, Chelsea, Manchester City and Manchester United.

However, after the Gunners turned down a £29million bid for Cesc Fabregas, Barcelona have turned their attention to Mascherano.

A swap deal has been mooted with Mascherano, who is keen to join Barcelona with Liverpool also interested in Touré.

A deal for Touré with Mascherano going the other way looks likely, as the Reds are unable to afford the €36million asking price.

Touré’s agent, Dimitri Seluk said: “If everything goes well, Yaya will go to England.

“But we can’t talk about definite clubs. We already have a closed deal, and all will be resolved before the World Cup.”

A section of Liverpool supporters claim that managing director Christian Purslow hinted at a deal for Touré after receiving phone calls yesterday following Rafael Benitez’s departure.

The story was reported on local website, Click Liverpool.

I’m fully expecting Mascherano to be a Barcelona player before the start of next season and honestly I believe a deal will go through.

Rafa was in charge of transfers – he had the final say in who stays and who goes – no matter what the owners said. Now that Rafa’s gone, Gillett and Hicks have total control and wouldn’t hesitate to sell Mascherano for a high price and service their debts.

Whether Toure comes is a different story. It might have happened with Rafa in charge, but now with the owners in control, they might just want the full fee for Mascherano.

The swap might never happen, but I’d bet quite a lot of money on Mascherano going. In my honest opinion, he’s as good as gone if Fabregas doesn’t make the move.

If he does go, I’d want Toure – one of the only high quality defensive midfielders along with Mascherano left. We’ll need a replacement for Mascherano and Toure’s ideal. – Dave, editor.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jun 2010, 10:58

Raspast ćemo se ko Jugoslavija u rukama nemilosrdnih vlasnika :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.