FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hvalite me usta moja.. 

a sta cu najdraza, ovdje na forumu godinama vrte lose linkove, a ja prvi put pokrenem nesto i odmah bolji stream nego sto su drugi ikada napraviliAerials je napisao/la:Hvalite me usta moja..

pa što nisi ranije uradio nešto

zna li neko kako ide ona pjesma od borca sto su spominjali nesto sarajevo, nesto ''stidite se, sramite se'' na taj fazon? i sta su pjevali za slobodu ?
sve mi je nekako jasno, dok sam bio pratio utakmicu, ali kad su nasi zagrmili ''je#bem borac i banja luku'' naprosto sam se komirao. hahaah
sve mi je nekako jasno, dok sam bio pratio utakmicu, ali kad su nasi zagrmili ''je#bem borac i banja luku'' naprosto sam se komirao. hahaah
Sve ti je oprosteno, jos samo da nadjes curu.Chinaglia je napisao/la:kakav je bio stream u drugom pol, bolji nego kod ss.baaleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da vam je bod dobar, pa i vise od toga. Nije Borac los, a gori mu pod nogama. Za sudjenje sam rekao prije par dana, nemojte se brinuti...
🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da su im nasi nesto pjevali za Zvezud i Partizan ali nisam siguran.. Pa da su ovi odgovorili nesto vezano za Vojvodinutzmalisa je napisao/la:zna li neko kako ide ona pjesma od borca sto su spominjali nesto sarajevo, nesto ''stidite se, sramite se'' na taj fazon? i sta su pjevali za slobodu ?

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ide pobjeda protiv Radnika 100%, da je teren bio bolji dobili bi mi ovo al jbg...
da mi je znati o cemu se pjevalo, nisam mogao nikako da skontam...tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da su im nasi nesto pjevali za Zvezud i Partizan ali nisam siguran.. Pa da su ovi odgovorili nesto vezano za Vojvodinutzmalisa je napisao/la:zna li neko kako ide ona pjesma od borca sto su spominjali nesto sarajevo, nesto ''stidite se, sramite se'' na taj fazon? i sta su pjevali za slobodu ?
nasao sam najdrazu, ali jos uvijek smo u procesuSkver je napisao/la:Sve ti je oprosteno, jos samo da nadjes curu.Chinaglia je napisao/la:kakav je bio stream u drugom pol, bolji nego kod ss.baaleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da vam je bod dobar, pa i vise od toga. Nije Borac los, a gori mu pod nogama. Za sudjenje sam rekao prije par dana, nemojte se brinuti...

zeznuli me ovi iz Sarajeva, rekoh, ne trebaju nam dva streamaAerials je napisao/la:pa što nisi ranije uradio nešto![]()
ali nema veze, biti ce sljedeci put od pocetka

Kakav procvat chinaglie, iz najomrazenijeg do idola teme FK Sloboda na ovom forumu.
Kakvo otvaranje proljetnog dijela prvenstva za momka
Kakvo otvaranje proljetnog dijela prvenstva za momka

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
„Sastale su se dvije ekipe jednakog kvaliteta.“, dodao je trener Borca, Aleksandar Janjić.
Šta kažete na ovu izjavu?

-
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:„Sastale su se dvije ekipe jednakog kvaliteta.“, dodao je trener Borca, Aleksandar Janjić.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Znaci protiv Radnika imamo stream da ne brinemo, to Chingilii, Aerials navali bona na ovakvog predatoraChinaglia je napisao/la:zeznuli me ovi iz Sarajeva, rekoh, ne trebaju nam dva streamaAerials je napisao/la:pa što nisi ranije uradio nešto![]()
ali nema veze, biti ce sljedeci put od pocetka

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Evo saĆu 

Ne valja štošta, ne samo teren. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Vama sretno u borbi za 10. mjesto do kraja. Ime ste u okvirima Bosne tako da je steta da bude liga bez Borca kad je vec i bez Veleza..PiromanBL je napisao/la:Ma citam na opstoj PL temi kako nije teren valjao... Nije valjao, bolje receno nije bio neki evropski, ali kisa je padala par dana prije, a i u citavoj ligi ti je ovakav teren ako ne i bolji od prosjeka ili bar prosjek. Nije to toliko poremetilo tok utakmice, pa nije bio Zvornicki cokolino, opustenoI da osvojite titulu, kad vec mi ne mozemo
-
- Kontakt:
Nije da odgovaram na ovo , ali proanilazirali smo sve zadnjih pedeset postova i teren nema veze sa ovom mlitavom predstavom. Kad se moglo u Zvorniku dat dva komada, moglo je i ovde. Ali... Gubio se onaj Haurdić ko tele, i povlačio za sobom cijelu liniju, tri naša mu moraju prići da se oslobodi lopte,ako je se i dokopa. Efendić svaki centaršut lijep na oko ali moraš nekad čojka pogodit u glavu, naročito ako je onakva gužva.Enigma što Veseli izađe me još muči . Nadam se da nije povreda nego rijetka Musemićeva taktička greška. Naročito jer smo zadnjih desetak minuta igrali sa dva špica 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Polahko ba zato ovo i jeste BiH PL. Ne mozemo podcjenjivati Banja Luku nikako u ovoj sada situaciji jer su se lagano stabilizovali. Oni ce ovo proljece uzimati bodove, a Drina je proslu jesen gubila od svih redom, nisu imali plate, nisu imali kvalitetan trening, mijenjali su trenere i onda se nam tu poklopilo..kadtrebaglasan je napisao/la:Nije da odgovaram na ovo , ali proanilazirali smo sve zadnjih pedeset postova i teren nema veze sa ovom mlitavom predstavom. Kad se moglo u Zvorniku dat dva komada, moglo je i ovde. Ali... Gubio se onaj Haurdić ko tele, i povlačio za sobom cijelu liniju, tri naša mu moraju prići da se oslobodi lopte,ako je se i dokopa. Efendić svaki centaršut lijep na oko ali moraš nekad čojka pogodit u glavu, naročito ako je onakva gužva.Enigma što Veseli izađe me još muči . Nadam se da nije povreda nego rijetka Musemićeva taktička greška. Naročito jer smo zadnjih desetak minuta igrali sa dva špica
Upisujete bodove rano, kao i ostali rivali, a svi ce kiksati. Mi cemo da uzmemo bodove protiv Vojvode u Travniku i protiv Viteza morati preznojiti se. A nasi navijaci tu vec upisuju tri boda..
-
- Kontakt:
Haurdić mora van iz ekipe definitvno!!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.