FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 27 feb 2016, 20:41

Hvalite me usta moja.. :P

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 feb 2016, 20:45

Aerials je napisao/la:Hvalite me usta moja.. :P
a sta cu najdraza, ovdje na forumu godinama vrte lose linkove, a ja prvi put pokrenem nesto i odmah bolji stream nego sto su drugi ikada napravili :cool:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 27 feb 2016, 20:50

pa što nisi ranije uradio nešto :roll: :mrgreen:

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 27 feb 2016, 20:53

zna li neko kako ide ona pjesma od borca sto su spominjali nesto sarajevo, nesto ''stidite se, sramite se'' na taj fazon? i sta su pjevali za slobodu ?
sve mi je nekako jasno, dok sam bio pratio utakmicu, ali kad su nasi zagrmili ''je#bem borac i banja luku'' naprosto sam se komirao. hahaah

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 feb 2016, 20:55

Chinaglia je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da vam je bod dobar, pa i vise od toga. Nije Borac los, a gori mu pod nogama. Za sudjenje sam rekao prije par dana, nemojte se brinuti...
kakav je bio stream u drugom pol, bolji nego kod ss.ba :njanjanja:
Sve ti je oprosteno, jos samo da nadjes curu.
🔴⚫️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 feb 2016, 20:56

tzmalisa je napisao/la:zna li neko kako ide ona pjesma od borca sto su spominjali nesto sarajevo, nesto ''stidite se, sramite se'' na taj fazon? i sta su pjevali za slobodu ?
sve mi je nekako jasno, dok sam bio pratio utakmicu, ali kad su nasi zagrmili ''je#bem borac i banja luku'' naprosto sam se komirao. hahaah
Mislim da su im nasi nesto pjevali za Zvezud i Partizan ali nisam siguran.. Pa da su ovi odgovorili nesto vezano za Vojvodinu :)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 feb 2016, 21:11

Ide pobjeda protiv Radnika 100%, da je teren bio bolji dobili bi mi ovo al jbg...

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 27 feb 2016, 21:13

tuzlak1987 je napisao/la:
tzmalisa je napisao/la:zna li neko kako ide ona pjesma od borca sto su spominjali nesto sarajevo, nesto ''stidite se, sramite se'' na taj fazon? i sta su pjevali za slobodu ?
Mislim da su im nasi nesto pjevali za Zvezud i Partizan ali nisam siguran.. Pa da su ovi odgovorili nesto vezano za Vojvodinu :)
da mi je znati o cemu se pjevalo, nisam mogao nikako da skontam...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 feb 2016, 21:17

Skver je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da vam je bod dobar, pa i vise od toga. Nije Borac los, a gori mu pod nogama. Za sudjenje sam rekao prije par dana, nemojte se brinuti...
kakav je bio stream u drugom pol, bolji nego kod ss.ba :njanjanja:
Sve ti je oprosteno, jos samo da nadjes curu.
nasao sam najdrazu, ali jos uvijek smo u procesu :angel:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 feb 2016, 21:21

Aerials je napisao/la:pa što nisi ranije uradio nešto :roll: :mrgreen:
zeznuli me ovi iz Sarajeva, rekoh, ne trebaju nam dva streama

ali nema veze, biti ce sljedeci put od pocetka :kafa:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 feb 2016, 21:25

Kakav procvat chinaglie, iz najomrazenijeg do idola teme FK Sloboda na ovom forumu.
Kakvo otvaranje proljetnog dijela prvenstva za momka :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 feb 2016, 21:26

„Sastale su se dvije ekipe jednakog kvaliteta.“, dodao je trener Borca, Aleksandar Janjić.

Šta kažete na ovu izjavu? :D

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 27 feb 2016, 21:28

SiouxLukavac je napisao/la:„Sastale su se dvije ekipe jednakog kvaliteta.“, dodao je trener Borca, Aleksandar Janjić.

Šta kažete na ovu izjavu? :D
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 27 feb 2016, 21:30

Chinaglia je napisao/la:
Aerials je napisao/la:pa što nisi ranije uradio nešto :roll: :mrgreen:
zeznuli me ovi iz Sarajeva, rekoh, ne trebaju nam dva streama

ali nema veze, biti ce sljedeci put od pocetka :kafa:
Znaci protiv Radnika imamo stream da ne brinemo, to Chingilii, Aerials navali bona na ovakvog predatora :mrgreen: :mrgreen: :D :D :urnebes: :urnebes: :thumbup: :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 27 feb 2016, 21:35

Evo saĆu :mrgreen:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 27 feb 2016, 21:37

Ne valja štošta, ne samo teren. :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 feb 2016, 22:02

PiromanBL je napisao/la:Ma citam na opstoj PL temi kako nije teren valjao... Nije valjao, bolje receno nije bio neki evropski, ali kisa je padala par dana prije, a i u citavoj ligi ti je ovakav teren ako ne i bolji od prosjeka ili bar prosjek. Nije to toliko poremetilo tok utakmice, pa nije bio Zvornicki cokolino, opusteno ;) I da osvojite titulu, kad vec mi ne mozemo :)
Vama sretno u borbi za 10. mjesto do kraja. Ime ste u okvirima Bosne tako da je steta da bude liga bez Borca kad je vec i bez Veleza..

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 27 feb 2016, 22:03

Nije da odgovaram na ovo , ali proanilazirali smo sve zadnjih pedeset postova i teren nema veze sa ovom mlitavom predstavom. Kad se moglo u Zvorniku dat dva komada, moglo je i ovde. Ali... Gubio se onaj Haurdić ko tele, i povlačio za sobom cijelu liniju, tri naša mu moraju prići da se oslobodi lopte,ako je se i dokopa. Efendić svaki centaršut lijep na oko ali moraš nekad čojka pogodit u glavu, naročito ako je onakva gužva.Enigma što Veseli izađe me još muči . Nadam se da nije povreda nego rijetka Musemićeva taktička greška. Naročito jer smo zadnjih desetak minuta igrali sa dva špica :hmmmmm:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 feb 2016, 22:08

kadtrebaglasan je napisao/la:Nije da odgovaram na ovo , ali proanilazirali smo sve zadnjih pedeset postova i teren nema veze sa ovom mlitavom predstavom. Kad se moglo u Zvorniku dat dva komada, moglo je i ovde. Ali... Gubio se onaj Haurdić ko tele, i povlačio za sobom cijelu liniju, tri naša mu moraju prići da se oslobodi lopte,ako je se i dokopa. Efendić svaki centaršut lijep na oko ali moraš nekad čojka pogodit u glavu, naročito ako je onakva gužva.Enigma što Veseli izađe me još muči . Nadam se da nije povreda nego rijetka Musemićeva taktička greška. Naročito jer smo zadnjih desetak minuta igrali sa dva špica :hmmmmm:
Polahko ba zato ovo i jeste BiH PL. Ne mozemo podcjenjivati Banja Luku nikako u ovoj sada situaciji jer su se lagano stabilizovali. Oni ce ovo proljece uzimati bodove, a Drina je proslu jesen gubila od svih redom, nisu imali plate, nisu imali kvalitetan trening, mijenjali su trenere i onda se nam tu poklopilo..

Upisujete bodove rano, kao i ostali rivali, a svi ce kiksati. Mi cemo da uzmemo bodove protiv Vojvode u Travniku i protiv Viteza morati preznojiti se. A nasi navijaci tu vec upisuju tri boda..

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 27 feb 2016, 22:09

Haurdić mora van iz ekipe definitvno!!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.