Kakva psiha slaba

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
I do prije pet mjeseci kada je bilo veselje nakon boda protiv Mladosti npr..SARS je napisao/la:Suljo uhvati se ti pracenja omladinskog pogona ne dipr ovdje majke ti...**** te ko da smo izgubili 5:0 pa ovakav pesimizam...Do prije godinu dana bili biste prezadovoljni da pomislite na bod u Banja Luci a kamo li da ga osvojite
Ja kazem da nam je ova utakmica bila bitna i da se nismo ni pretjerano trudili...Sljedeca tekma dolazi Radnik i tu je bod i sta onda ??SARS je napisao/la:Suljo uhvati se ti pracenja omladinskog pogona ne dipr ovdje majke ti...**** te ko da smo izgubili 5:0 pa ovakav pesimizam...Do prije godinu dana bili biste prezadovoljni da pomislite na bod u Banja Luci a kamo li da ga osvojite
Kako se nisu trudili...pa ne mozes se u ovako vaznoj utakmici totalno otvoriti i napasti ni Borac to nije radio jos igrali kuci i tri boda im trebala ko hljeb.Suljo20002 je napisao/la:Ja kazem da nam je ova utakmica bila bitna i da se nismo ni pretjerano trudili...Sljedeca tekma dolazi Radnik i tu je bod i sta onda ??SARS je napisao/la:Suljo uhvati se ti pracenja omladinskog pogona ne dipr ovdje majke ti...**** te ko da smo izgubili 5:0 pa ovakav pesimizam...Do prije godinu dana bili biste prezadovoljni da pomislite na bod u Banja Luci a kamo li da ga osvojite
Izborimo li Evropu mozemo se nogom u paksu nabijat ...
Suljo20002 je napisao/la:Kakva psiha grob te yebo...Necemo ni Evrope izboriti...
To kraljusloboda72 je napisao/la:I TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE ŠAMPIONE
kakav je bio stream u drugom pol, bolji nego kod ss.baaleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da vam je bod dobar, pa i vise od toga. Nije Borac los, a gori mu pod nogama. Za sudjenje sam rekao prije par dana, nemojte se brinuti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.