FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I naši k'o da su išli na bod..
Složio bi se, protiv ekipe koja "ispada" ili će se uspijeti spasiti u zadnjem kolu, dvije utakmice i dva boda za ekipu koja se bori za titulu je LOŠE.Chinaglia je napisao/la:loš je Bojac, jebga, nisam zadovoljan i neću više ništa napisat'
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tesko je dobiti u gostima ovakve samo to shvatite i jasno ce vam biti. Oni su se poslozili i igraju cvrsto. Gori im pod nogama i imaju podjednak motiv kao i mi, ako ne i veci..
I nece oni ispasti, obezbjedit ce opstanak kolo dva prije kraja. Uzimati ce svima bodove
I nece oni ispasti, obezbjedit ce opstanak kolo dva prije kraja. Uzimati ce svima bodove

Neznam zasto je ovo lose.
Po meni takticki odlicna utakmica.nismo porazeni a vjerujte mnogi ce polomiti zube na Borcu.
Dobiti Radnik i to je to.
Po meni takticki odlicna utakmica.nismo porazeni a vjerujte mnogi ce polomiti zube na Borcu.
Dobiti Radnik i to je to.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma digli smo se previse, ovo je Premijer liga ljudi. Svi kiksaju mada ovo i nije kiks uopste..
Nizamo samo remije i pobjede i to je super. Do kraja sest domacih i pet gostujucih.
Sada samo treba ovo zaboraviti i gledati na Radnik, fino se pripremiti za njih. A i nafurati ljudstvo da ih podrze
Nizamo samo remije i pobjede i to je super. Do kraja sest domacih i pet gostujucih.
Sada samo treba ovo zaboraviti i gledati na Radnik, fino se pripremiti za njih. A i nafurati ljudstvo da ih podrze
ma hajde, svako ima svoje mišljenje, neko je zadovoljan, neko nije, na kraju, ko zna šta je ispravno
pljuvat' ćemo Husrefa na kraju sezone zbog prelaznog roka
pljuvat' ćemo Husrefa na kraju sezone zbog prelaznog roka

Nisam zadovoljan, ali nisam ni nezadovoljan. Sjetimo se da je sezona započela kriminalnom partijom i porazom u Zenici, da bismo potom zablistali i postali lideri. Dobra vijest je što nismo primili gol, jer kod nas (i inače u fudbalu) odbrana osvaja titulu.
Sljedeće kolo je već pobjeda pod moranje, tu ne prihvatam nikakav izgovor. Ako hoćemo trofeje, kod kuće moramo biti nepobjedivi.
Sljedeće kolo je već pobjeda pod moranje, tu ne prihvatam nikakav izgovor. Ako hoćemo trofeje, kod kuće moramo biti nepobjedivi.
-
- Kontakt:
Loše ali hajde.Ne znam samo što nam treba Haurdić u prvoj postavi. Nerezonska izmjena ,Veseli je morao ostat do kraja. Svi solidni ali anemični brate ne znam jel to faktor Husrefove galame falio. Imali smo fer sudiju i fer protivnika, bili smo jači ali nismo znali iskoristit. Biće bolje.
jesmo li pogodili stativu, to mi je promaklo izgleda
Mislim da smo uzeli ono i po sto smo otisli...Ne treba biti ne zadovoljan sa ovim bodom jer iskreno mnogi ce se okliznuti na ovom Borcu
Loše protiv neuigranog Borca,Mehidic je za Haurdića Di Maria lično.
Protiv Radnika moramo uzet 3 boda a nemaju još poraza u gostima .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da vas oderem sa jednim pitanjem: Kad smo zadnji put uzeli bod u Banja Luci?
Vi mislite to ide tako lako, mislim da ne vidite realno stvari trenutno. Mogu vam samo reci da je cilj ostvaren danas, naredni cilj je tri boda protiv Radnika..
Ahmetovic je pogodio stativu, los danas bio..
Vi mislite to ide tako lako, mislim da ne vidite realno stvari trenutno. Mogu vam samo reci da je cilj ostvaren danas, naredni cilj je tri boda protiv Radnika..
Ahmetovic je pogodio stativu, los danas bio..
- Suljo20002
- Kontakt:
Husrefe yebo li te Haurdic ...Frajer jedva gleda na oci.
Sto se tice tekme moram zaliti sto nismo pobijedili jer cemo prosut bodove protiv Radnika.Mozemo se zavaravati do sutra ali eto vidjet cete.I jos nesto da dodam : Ja ne znam sto nasi igraci ne ubace u mozak opciju : NABIJ LOPTU.Yebo ga lopta vise ispred gola nam igraci nesto komplikuju i hoce nekakve pasove, yebo vas oni ...Bilo je utakmica u kojima sam hvalio igrace ali ovu porciju su po 1. put u sezoni od mene zasluzili ...
EDIT : Mehidic je za Haurdica univerzum
Sto se tice tekme moram zaliti sto nismo pobijedili jer cemo prosut bodove protiv Radnika.Mozemo se zavaravati do sutra ali eto vidjet cete.I jos nesto da dodam : Ja ne znam sto nasi igraci ne ubace u mozak opciju : NABIJ LOPTU.Yebo ga lopta vise ispred gola nam igraci nesto komplikuju i hoce nekakve pasove, yebo vas oni ...Bilo je utakmica u kojima sam hvalio igrace ali ovu porciju su po 1. put u sezoni od mene zasluzili ...

EDIT : Mehidic je za Haurdica univerzum
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izgubili su od Slobode vec, od Sarajeva, Sirokog. Samo Zelji losem uzeli bod..Zodiac je napisao/la:Loše protiv neuigranog Borca,Mehidic je za Haurdića Di Maria lično.
To do poraza u gostima je malo zbog rasporeda, na Tusnju mi igramo svoju igru na ne vidim koj qrac pravite paniku kad smo u odlicnoj situaciji??
Realno los je rezultat al igra nam nije bila nesto nismo stvarali sanse kao na ostalim utakmicama. Ahmetovic profulao pobjedu .... Sve u svemu zivot ide dalje sto prije zaboraviti ovu utakmicu i pripremiti se za Radnik ...
Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 27 feb 2016, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Hurdić je ubačeni element
Igraju čvrsto i zatvoreno kući a u gostima još višetuzlak1987 je napisao/la:Izgubili su od Slobode vec, od Sarajeva, Sirokog. Samo Zelji losem uzeli bod..Zodiac je napisao/la:Loše protiv neuigranog Borca,Mehidic je za Haurdića Di Maria lično.
To do poraza u gostima je malo zbog rasporeda, na Tusnju mi igramo svoju igru na ne vidim koj qrac pravite paniku kad smo u odlicnoj situaciji??

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma na Tusnju je nama lakse daleko igrati..Zodiac je napisao/la:Igraju čvrsto i zatvoreno kući a u gostima još višetuzlak1987 je napisao/la:Izgubili su od Slobode vec, od Sarajeva, Sirokog. Samo Zelji losem uzeli bod..Zodiac je napisao/la:Loše protiv neuigranog Borca,Mehidic je za Haurdića Di Maria lično.
To do poraza u gostima je malo zbog rasporeda, na Tusnju mi igramo svoju igru na ne vidim koj qrac pravite paniku kad smo u odlicnoj situaciji??,treba nam pun Tušanj
Vi izgleda zaboravili Mladost, Siroki, Zelju koji su isto bili ovako patnje utakmice. Pa i Drina i Prijedor. Sve to tesko ide i ne samo nama vec svima. Ali na Tusnju ekipa igra otvorenije za razliku od gostiju gdje se pametno odigra..
što volim kad smo pesimistični, da nismo, ne bi valjalo 

Ma nije niko zaboravio ali imali smo razloga vjerovati u pobjedu koja bi nas nevjerovatno priblizila tituli. Nije bod kraj svijeta, idemo dalje
Nad tobom sunce najljepše sja