Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

kurdt
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la kurdt » 05 jun 2010, 18:15

Dirk je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:
Dirk je napisao/la: A zar jos neko prica o Rafi kada je on bivsi :mrgreen:

Ko o čemu, baba o uštipcima. :mrgreen:
Jesi ovo sam smislio ili ti je neko pomogao , de valjda imas nesto zanimljivije napisi ne moras isto ponavljati svaki pola sata ... :mrgreen:

@ kurdt

Jeli tebi covjek treba crtati da ga ne zanima sta ti pises i da me prestanes citirati jer mi nisi zanimljiv ne pricam samo sa onim koji prate LFC prije 2005 .... ;)
:oops:
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 jun 2010, 18:17

reds je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Ode levat u Inter da prekine Interovu dominaciju u ligi :D Tamo ima preko 20 klasnih igraca, haman na svakoj poziciji po dvojicu, a ja se smijem kladit da nece odbraniti titulu u ligi, a o ligi prvaka da i ne govorim
I mene baš interesuje šta će Inter uraditi naredne sezone(naravno ako Rafa ode u Inter).

P.S. Valja li mi novi avatar ? :lol:

Eh da Bogdo tvoj avatar moze liverpoolu pomoci koliko moze ovaj covjek u stvarnosti :D
kurdt je napisao/la:
Krajnji je neprofesionalizam da napadnes covjeka koji ti je poslodavac zaposli se ti pa se posvadjaj s covjekom koji ti je dao posao pa ces dobit radnu knjizicu i otpremninu
Kakva je situacija u Man Utd ako nije i gora nego u nas pa prica li Fergusnon protiv vlasnika :?:
Ma da,a nije mu bio neprofesionalizam kada je trebao traziti izgovore za propadanje sezone
Bogami, eto, reina neprofesionalac :mrgreen: i carra :mrgreen: i torres :mrgreen:
Ferguson je barem godinama ranije napravio tim kako treba i sada bez obzira na sve postize rezultate,eto vidis,kod njih je gora situacija a opet stoje bolje od nas..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 jun 2010, 18:22

@kurdt

Slucajno sam ti podigao rejtning ali sreca ima popravni mislio sam na one koji prate LFC od 2005 a samo takvi podrzavaju Beniteza u vecini slucajeva ... eto sad te molim da me postedis komentara jer ne vidim svrhu da pricam o necemu sto vise nema veze sa LFC a to je bivsi trener ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jun 2010, 18:23

Dirk je napisao/la: ne zanima me sta ti pises
Dirk je napisao/la: i da me prestanes citirati
Dirk je napisao/la: jer mi nisi zanimljiv

ove "misli" ponavljaš otkad je počela invazija amera u Vijetnam. :twisted:

edit: "Rafa je bivši :)" si napisao jedno desetak puta u zadnja dva dana. To dovoljno govori ko se ponavlja. :mrgreen:
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 05 jun 2010, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 jun 2010, 18:25

Rafa je bivsi jarane to je meni sada vazno a sto ti pokusavas da kenjas , to je samo ocaj i tuga za bivsim :D

Placi i cudi me da vec nisi poceo pratiti Inter ili cekas da Rafa sta osvoji tamo pa da se onda aktivnije ukljucis u pracenje kluba ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2010, 18:27

Dirk je napisao/la: mislio sam na one koji prate LFC od 2005 a samo takvi podrzavaju Beniteza u vecini slucajeva
Većina njih upravo to i radi.Tačno !
FK Pjetlovi

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 05 jun 2010, 18:27

Kako je fino citat ovu temu sad, kada znas da je loCe ex... :lol:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jun 2010, 18:31

Redknapp je odličan izbor, nadam se da će biti nešto od toga :mrgreen:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2010, 18:33

OTNYS_YNWA je napisao/la:Redknapp je odličan izbor, nadam se da će biti nešto od toga :mrgreen:
Sumnjam da će biti nešto od toga prije da će O'Neill doći nego Harry.
FK Pjetlovi

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jun 2010, 18:33

@Gerrard... pardon @Dirk opet se ponavljaš! Ako nastaviš da smaraš još ćeš par puta morati mjenjati nickove. Preporučjem ti sad nick @Rafaello. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 05 jun 2010, 18:35

Potvrdjeno trener Liverpoola

Ekrem Jevric :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2010, 18:38

Bosnier je napisao/la:Potvrdjeno trener Liverpoola

Ekrem Jevric :mrgreen:
Ovo bi trebalo biti smiješno ? :roll:
FK Pjetlovi

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 jun 2010, 18:42

kakve veze 2005 ima s podrzavanjem rafe,ja vise od 10 godina navijam za liverpool,a moj stari preko 30 pa ga podrzava,,znam jos dosta raje koja ga podrzava,a navijaju puno prije od te famozne 2005 za klub

da nije smjesno bilo bi zalosno,ispadne da i scouseri prate klub od 2005 zato sto su podrzavali rafu :lol:

vidim neki redknappa spominju,jel se vi salite il stvarno mislite da ce s njim bit bolje,pa covjek sa svoje 63 godine samo ima osvojen fa kupcic,jos je mornare doveo do bankrota

edit:Roy Hodgson and Louis van Gaal will be the first two managers to be approached by Liverpool king-maker Kenny Dalglish.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2010, 18:48

Phill Jackson je napisao/la:vidim neki redknappa spominju,jel se vi salite il stvarno mislite da ce s njim bit bolje,pa covjek sa svoje 63 godine samo ima osvojen fa kupcic,jos je mornare doveo do bankrota
Zato je Spurse u svojoj 1.sezoni spasio od bruke i ispadanja iz EPL,a odmah naredne doveo u LP.
FK Pjetlovi

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 jun 2010, 18:56

reds je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:vidim neki redknappa spominju,jel se vi salite il stvarno mislite da ce s njim bit bolje,pa covjek sa svoje 63 godine samo ima osvojen fa kupcic,jos je mornare doveo do bankrota
Zato je Spurse u svojoj 1.sezoni spasio od bruke i ispadanja iz EPL,a odmah naredne doveo u LP.
jest ih fazon bio spasit od ispadanja s onakvom ekipom,i neki menadzer iz championshipa bi ih spasio,,a bio je i njima red da jednom udju u lp kad su u zadnjih 5 godina potrosili vise od nas i utd. kesa...al ne bi me iznenadilo da ispadnu u trecem pretkolu i ne izbore grupnu fazu lp

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jun 2010, 18:56

Za Liverpool navijam nekad od vremena kad si počinjali Gerrard, Owen, Murphy, Carra... znači tamo nekad od 1997-98, tek toliko da se zna. :D Kako raja priča ispade da ovi što su protiv Rafe, navijali za LFC, otkad se osnovao. :lol:
RIP Adis Selmanović

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 jun 2010, 19:01

alan_kardec je napisao/la:Za Liverpool navijam nekad od vremena kad si počinjali Gerrard, Owen, Murphy, Carra... znači tamo nekad od 1997-98, tek toliko da se zna. :D Kako raja priča ispade da ovi što su protiv Rafe, navijali za LFC, otkad se osnovao. :lol:
pa i rodjeni liverpoolci(scouseri)prate klub od 2005 pa su zato podrzavali rafu :lol: :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jun 2010, 19:03

Ja nikako da skontam kako neko moze podrzavati covjeka koji njeguje toliko ruzan fudbal da je to tegobno gledati
nema potpisa

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2010, 19:07

Admir_Sa je napisao/la:Ja nikako da skontam kako neko moze podrzavati covjeka koji njeguje toliko ruzan fudbal da je to tegobno gledati
To je bilo samo u zadnjoj sezoni,kada nismo imali pravog playmakera jer je otišao Alonso.
FK Pjetlovi

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jun 2010, 19:15

reds je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Ja nikako da skontam kako neko moze podrzavati covjeka koji njeguje toliko ruzan fudbal da je to tegobno gledati
To je bilo samo u zadnjoj sezoni,kada nismo imali pravog playmakera jer je otišao Alonso.
Tacno da je u posljednjoj sezoni bash bilo drasticno vidljivo. Sam sebi postavim pitanje jesam li ja toliko slijep ili previshe kritican, al kad oko mene 10 ljudi koji ne navijaju za Liverpool kazu da je Liverpool tesko gledati onda nemam sta da se preispitujem. Ma i kad je bio Alonso bilo je vishe nabijanja i ho ruk golova nego lijepih akcija. Covjek je doshao i osvojio ligu prvaka kako je osvojio, u tom periodu para je bilo dosta, trosilo se, imao je 5 narednih sezona da napravi neshto vishe, uspio nije, a i nije dao neki garant da ce ikada uspjeti i cao
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.