Ajdee pomazii imMomciluk je napisao/la:Pa kontam da ste se organizovali, pisali ste da ste napravili nesto, evo ako mogu pomoc drugo poluvrijemeAerials je napisao/la:Pa što se ne ponudi da nam ti napraviš stream jadan ne bio, cijeli dan se patimo ovdje ne znamo ko ima!!!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
**** ti hljebov hljeb, što odmah nisam pravio po svom, krenem i odustanem jer je onaj momak iz Sarajeva spremio stream, a očito je nikakav stream .. **** ti Chinaglia sve svoje da ti ****
Ma ovo nije bilo za tebe nego woblyja, al' eto Chinagliji se javi ako si voljan da nam učiniš uslugu 

-
- Kontakt:
**** sportsportu sve od a do z .. I njihov izvjestaj tekstualni
Ne moze stream vidjeli ste sami, nije do mene vec do druga (do laptopa/procesora) koji vam je pokusao napraviti stream, ja sam mu samo pokazao gdje i kako, tako da nemojte meni sta sada zamjeriti
Ova mojatv je jedna jako glupa stvar koju samo mogu koristiti korisnici u BiH i to samo oni koji imaju adsl... fuj 

Zadnja izmjena: MCMLXVII, dana/u 27 feb 2016, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bilo pa proslo, umjesto sto se sad kajeses sto nisi pravio, idi nam pripremi drugo poluvrijemeChinaglia je napisao/la:**** ti hljebov hljeb, što odmah nisam pravio po svom, krenem i odustanem jer je onaj momak iz Sarajeva spremio stream, a očito je nikakav stream .. **** ti Chinaglia sve svoje da ti ****

HVALA PUNO DULJEVICU I NJEGOVIM JARANIMA
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Mnogo smo bolji, Borac dosta defanzivan, na momente ibsa 5 u zadnjoj liniji. Samo jedna bolja prilika Sarica glavom, ostalo sve los zadnji pas, na momente previse zurimo ofanzivno i zasere se onda. Imamo dominaciju na sredini, ovi imali jedan sut sa 25m samo
Jedan grad, jedna ljubav!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
efendic, haurdic najgori do sada jbg
MCMLXVII je napisao/la:Ne moze stream vidjeli ste sami, nije do mene vec do druga (do laptopa/procesora) koji vam je pokusao napraviti stream, ja sam mu samo pokazao gdje i kako, tako da nemojte meni sta sada zamjeritiOva mojatv je jedna jako glupa stvar koju samo mogu koristiti korisnici u BiH i to samo oni koji imaju adsl... fuj

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- L'Avvocato
- Kontakt:
E jesu odradili tekstualno prijenos 'alal im vjera. Pa bolji posao bi odradio blago retardirani ćoravi ker.
Kinalja, smiri živce, nećeš ni do tridesete tako dogurati...
Kinalja, smiri živce, nećeš ni do tridesete tako dogurati...
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Slobodan udarac
-
- Kontakt:
E jbg, izgleda da ce i Husref promasit sa pojacanjima ove sez, kakve su Fukare, cujuli ste sta?NYKnicks Fan je napisao/la:efendic, haurdic najgori do sada jbg
IMA LI NEKO MOJU TV, SA NORMALNIM RAČUNAROM I PROCESOROM
AKO IMA VOLJE DA NAM NAPRAVI STREAM, NEKA MI SE JAVI U PP
AKO IMA VOLJE DA NAM NAPRAVI STREAM, NEKA MI SE JAVI U PP
Aerials je napisao/la:Ma ovo nije bilo za tebe nego woblyja, al' eto Chinagliji se javi ako si voljan da nam učiniš uslugu
Nije mi Moja TV nego ADSL, znači nemam paket nego gledam preko neta, i meni ne ide najbrže, a niti sam imao vremena da pravim stream (došao kući na početku utakmice), niti ga znam napravit, niti bi pravio jer ne bi bilo ništa bolje nego taj vaš što vam je napravio.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stadion je oranica. Dobro je ovo, treba samo malo hrabrije jos
Samo hrabro!!
Samo hrabro!!
-
- Kontakt:
završeno prvo pol., 0:0, igra ništa posebno, borac jednu polupriliku, sloboda isto tako, banjalučana ima solidan broj.
eto fukare
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
eto fukare

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Po statistici smo bolji (blago)
Pa imas na BH radio 1 javljanje uzivoziviniceMetropola je napisao/la:**** sportsportu sve od a do z .. I njihov izvjestaj tekstualni
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ima, pun onaj sektor. Teren oranica, veze s terenom nemaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:E jbg, izgleda da ce i Husref promasit sa pojacanjima ove sez, kakve su Fukare, cujuli ste sta?NYKnicks Fan je napisao/la:efendic, haurdic najgori do sada jbg

Umjsto da što veći broj ljudi gleda utakmice da što veći broj ljudi vidi reklame i oni zarade na reklamam jel oni su suzili potencijalne mušterije na minimum. 95% u RS nema ovo , 70% u hercegovini... + mi što nemamo BHTelecom pakete.MCMLXVII je napisao/la:Ne moze stream vidjeli ste sami, nije do mene vec do druga (do laptopa/procesora) koji vam je pokusao napraviti stream, ja sam mu samo pokazao gdje i kako, tako da nemojte meni sta sada zamjeritiOva mojatv je jedna jako glupa stvar koju samo mogu koristiti korisnici u BiH i to samo oni koji imaju adsl... fuj
Oni su ludi ako misle da će neko radi PL kupiti njihov internet i TV po astronomskim cijenama.
Savez je podržao to da što manje ljudi gleda ovu našu PL

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.