FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

moustapha
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la moustapha » 03 jun 2010, 12:39

Neki mediji su prenijeli da je Barca bacila oko na Robbena, a mi smo se ovdje samo nasalili, dizuci mu cijenu na 150 mil. iz zafrkancije. Niko nije ozbiljno shvatio spekulaciju, a posto se nista ne desava oko Bayerna, trenutno, moramo i mi naci nesto za komentarisanje. ;)
#divovi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 jun 2010, 12:43

Da, s tim da ga Bayern ne da ni pod razno :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jun 2010, 12:43

Neutral je napisao/la:@Monolog

Stigla je ponuda od 40 miliona, no ona je glatko odbijena, jer su prije svega željeli Fabregasa, i ponudili su 27 miliona i Arsenal je to odbio, pa sada žele Arjena no on je rekao da se osjeća u Bayernu dobro, i da mu godi intres Barce, no da ne namjera otići. I Uli je bio optimističan da će Arjen odraditi ugovor, i da će čak i poslje toga ostati u Bayernu.
Zvanične ponude nije bilo, tako da...Normalno je da će se najbolji Bayernovi igrači automatski povezivati sa najvećim klubovima(ne kažem da Bayern to nije), pa ni Robben nije izuzetak. I bio bi glup kada bi otišao iz Bayerna u kome ima odriješene ruke, te status Boga kod navijača ovog giganta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 03 jun 2010, 15:28

ja bi mozda dao robbena barsi ali pod uslovom da nama dadnu messija :D

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 03 jun 2010, 17:51

Bavarci imali kakvih novosti :?: Osim ove smijesne ponude Barce :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 jun 2010, 17:54

Pišu da Diego mašta o Bayernu, i nekoj mogućoj (NEMOGUĆE) zamjeni Bastian za njega. Dobro, moraju ljudi o nečemu pisati.

Holger ide jedno 99% na poziciju stopera, tako da će 99% doći ako Bog da neki bek. Mislim da je i to jedino pojačanje ove sezone.

Hamit produžio, to svi znamo, odličan igrač. Možda on bude desni bek, ofenzivno jak, defenzivno solida. :mrgreen:

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 03 jun 2010, 19:25

diego nam ne treba jer kad bi dosao onda bi kroos bio na klupi a to nebi bilo dobro,mislim da ce kroos ove godine dobiti svoju sansu u pocetni 11

ni van der vaart nebi kupio jer se sjecam njegove izreke kad je igrao u hamburgu rekao je da nikad nebi u bayern presao zato sto ga bayern nije zelio kupiti kad je jos igrao u ajaxu tad ga je njegov manager ponudio bayernu ali ga bayern nije kupio bilo je u pitanju 5mil.

e sad kad je vd vaart vidio kako je igrati u bayernu kako je robbenu i riberyu odjenom bi on isto u bayern,e nece kako on hoce :twisted:

henes je potvrdio da cemo uzeti lijevog beka

Butt

Lahm Van Buyten(nazalost :roll: ) Badstuber Chissokho-Abidal

Van Bommel Schweinsteiger

Robben Kroos Ribery

Olic ili Gomez

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 jun 2010, 23:13

Kako ste kritikovali Milera, a kako covjek odigra protiv Bosne. Koliko je samo pretrco, a jos odmora nije imao, odigrao citavu sezonu, liga, kup, LP u svemu dosao do kraja, pa onaj pad sa bicikla i opet onako odigra za reprezentaciju, svaka mu cast.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 jun 2010, 11:33

Bilal je napisao/la:Kako ste kritikovali Milera, a kako covjek odigra protiv Bosne. Koliko je samo pretrco, a jos odmora nije imao, odigrao citavu sezonu, liga, kup, LP u svemu dosao do kraja, pa onaj pad sa bicikla i opet onako odigra za reprezentaciju, svaka mu cast.
Nasa lijeva strana uopce nije mjerodavna za neku ocjenu, doduse odigrao je ekstra, ali opet vrlo je bitno protiv kakvih protivnika ;) ;) ;) ;)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jun 2010, 12:50

According to The Guardian, Bayern Munchen is on Manchester City's Argentinian star Carlos Tevez (26). The talented striker's contract with the Citizens expires in 2014, but the idea of playing in Champions League could make the player decide to change club.

:D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jun 2010, 12:57

Saurman je napisao/la:According to The Guardian, Bayern Munchen is on Manchester City's Argentinian star Carlos Tevez (26). The talented striker's contract with the Citizens expires in 2014, but the idea of playing in Champions League could make the player decide to change club.

:D
Mozda i bude nesto. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jun 2010, 13:00

S obzirom da bi morali puno love iskrcati za taj transfer(što Bayern rijetko kad radi), te da je Tevez čovjek koji više leti za novcem, negoli za igranjem u CL, mislim da je ovaj transfer nemoguće realizovati. Mada, mogu samo zamisliti 3 nevjerovatno brza igrača u napadu Bayerna(Ribery, Robben i Tevez).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jun 2010, 13:02

Nema nažalost od toga ništa. Jednom riječju "preskup". Čovjek igra radi para, i moramo to razumjeti. Odličan igrač.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 jun 2010, 17:56

Koji sok za Holandjane i nesreca Robbena! Po svemu sudeci nas sjajni igrac nece biti spreman za SP. :(
Opet se povrijedio na utakmici protiv Madjarske.
Arjen Robben hat sich Kantersieg der Niederlande gegen Ungarn laut "Bild" eine Oberschenkel-Verletzung zugezogen und wird am Abend nicht mit dem Team nach Südafrika fliegen. Am Sonntag soll eine Kernspintomographie Aufschluss darüber geben, ob Robben an der WM teilnehmen kann. "Das ist eine Katastrophe. Ich hoffe aber, dass er vielleicht doch noch mitfahren kann. Solange eine kleine Chance besteht, werde ich ihn mitnehmen", sagte Bondscoach Bert van Marwijk schockiert.
Vom Jäger zum Gejagten

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 jun 2010, 17:57

geronimo je napisao/la:Koji sok za Holandjane i nesreca Robbena! Po svemu sudeci nas sjajni igrac nece biti spreman za SP. :(
Opet se povrijedio na utakmici protiv Madjarske.
Arjen Robben hat sich Kantersieg der Niederlande gegen Ungarn laut "Bild" eine Oberschenkel-Verletzung zugezogen und wird am Abend nicht mit dem Team nach Südafrika fliegen. Am Sonntag soll eine Kernspintomographie Aufschluss darüber geben, ob Robben an der WM teilnehmen kann. "Das ist eine Katastrophe. Ich hoffe aber, dass er vielleicht doch noch mitfahren kann. Solange eine kleine Chance besteht, werde ich ihn mitnehmen", sagte Bondscoach Bert van Marwijk schockiert.
Katastrofa
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 05 jun 2010, 18:41

Jbt ko **** neka dirneš ga odma ozljeda,ko da je od pudinga

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jun 2010, 18:51

Žao mi je za Robbena. Šteta. Prava šteta. Baš kad sam pomislio da će ovo biti sezona koju će završiti bez ijedne povrede, desi se nešto ovako.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 05 jun 2010, 18:57

Monolog je napisao/la:Žao mi je za Robbena. Šteta. Prava šteta. Baš kad sam pomislio da će ovo biti sezona koju će završiti bez ijedne povrede, desi se nešto ovako.
Haha neznam kako si to uspio da pomislis, kad je se i ove sezone par puta povrijedio, al et :D.
--Pametnij popusta--

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jun 2010, 18:59

armin90 je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Žao mi je za Robbena. Šteta. Prava šteta. Baš kad sam pomislio da će ovo biti sezona koju će završiti bez ijedne povrede, desi se nešto ovako.
Haha neznam kako si to uspio da pomislis, kad je se i ove sezone par puta povrijedio, al et :D.
Dobro, znam da je par utakmica propustio, ali nije poput onog "starog" Robbena iz Groningena, PSV-a i Chelsea koji je znao pauzirati po nekoliko mjeseci.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 05 jun 2010, 19:15

raja sta da vam kažem velika steta ja sam navijač holnđana i engleza eto neće igrati rio.f a evo kako stavri stoje i najvjerovvatnije i roben ako bude sta ozbiljnije. :(

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.