FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa dajte nek' se javi neko više, šta ste se ušutili 

Yebo te dan, igramo se lopte sa Borcem 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
a jesu nas tamo smjestili na ruzno mjesto ko sardine jebote zivot ..bolje da su nas na onu skelu tamo kao prije
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
jedan lik mi se javi preko PP, objasnim u kako i šta, ne javlja mi se više 

Nemoj bolan bit krele toliki, što Boga psuješ..Nisi ni zaslužio da gledaš!
Bolji smo, imamo iniijativu, Borac ništa naprijed, a i što probaju to ide preko dugih lopti, tanki skroz.
Ja i teren je loš.
Bolji smo, imamo iniijativu, Borac ništa naprijed, a i što probaju to ide preko dugih lopti, tanki skroz.
Ja i teren je loš.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Možda praviChinaglia je napisao/la:jedan lik mi se javi preko PP, objasnim u kako i šta, ne javlja mi se više

- SaltCityAttack
- Kontakt:
s4mke1987 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:KO IMA MOJA TV, NEKA MI SE JAVI, **** TI BOGA I STREAM![]()
chingi brate pa covjek vam je dap paswprd logujte se gledajte sta se zajebajete ?..vi ste dole u BH MOZE .. STA SE PATITE... To samo ne moze za nas vani
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kod tzmalisa ima tona nema slike, slab mu valjda računar pa neće 
Vidi s njim preko livestreama, na ustream neće
Wobly a gdje ti gledaš?

Vidi s njim preko livestreama, na ustream neće
Wobly a gdje ti gledaš?

-
- Kontakt:
Ne moze ni u BiH Dado, kod mene na poslu ELTA kablovski internet nema sanse da se ulogujes, samo ko ima ADSL ..SaltCityAttack je napisao/la:s4mke1987 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:KO IMA MOJA TV, NEKA MI SE JAVI, **** TI BOGA I STREAM![]()
chingi brate pa covjek vam je dap paswprd logujte se gledajte sta se zajebajete ?..vi ste dole u BH MOZE .. STA SE PATITE... To samo ne moze za nas vani
Ne može ni u BiH ko nije na BHTelecom internetu, ako imaš drugog operatera ne može. Ovaj Telecom su najveća **** što postojeSaltCityAttack je napisao/la:s4mke1987 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:KO IMA MOJA TV, NEKA MI SE JAVI, **** TI BOGA I STREAM![]()
reciChinaglia je napisao/la:KO IMA MOJA TV, NEKA MI SE JAVI, **** TI BOGA I STREAM
This time next year we'll be millionaires.
De javi mu se u PP da ti objasni kako da nam stream napraviš, molim te! 

Momcino,gdje ti je kuca da ti dodje jedna veca ekipa da se gleda tekmaMomciluk je napisao/la:reciChinaglia je napisao/la:KO IMA MOJA TV, NEKA MI SE JAVI, **** TI BOGA I STREAM

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Aerials je napisao/la:
Wobly a gdje ti gledaš?
Preko ADSL-a
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
lukavac.. bujrumarhimed89 je napisao/la:Momcino,gdje ti je kuca da ti dodje jedna veca ekipa da se gleda tekmaMomciluk je napisao/la:reciChinaglia je napisao/la:KO IMA MOJA TV, NEKA MI SE JAVI, **** TI BOGA I STREAM
Pa što se ne ponudi da nam ti napraviš stream jadan ne bio, cijeli dan se patimo ovdje ne znamo ko ima!!!
Hajmooo manekeniiiii....
SAMOO GOOO,SAMOO GOOO SAD TREBAM JAA..NAMA VISE NE TREBAAAA
SAMOO GOOO,SAMOO GOOO SAD TREBAM JAA..NAMA VISE NE TREBAAAA
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
arhimed89 je napisao/la:Momcino,gdje ti je kuca da ti dodje jedna veca ekipa da se gleda tekmaMomciluk je napisao/la:reciChinaglia je napisao/la:KO IMA MOJA TV, NEKA MI SE JAVI, **** TI BOGA I STREAM

-
- Kontakt:
Ima na ss.ba textualni
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Pa kontam da ste se organizovali, pisali ste da ste napravili nesto, evo ako mogu pomoc drugo poluvrijemeAerials je napisao/la:Pa što se ne ponudi da nam ti napraviš stream jadan ne bio, cijeli dan se patimo ovdje ne znamo ko ima!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.