Bilo ih je nebrojeno ove godine... To sam bas upratio.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja sam sinoc cekao Basela 2+. 15-i munut 1:0 za Basel. Udarim cenera na manje od 1,5 gol kvota 5,80. Na tiketu sam cekao za 60KM. Sto je najgore drugi gol je pao tek oko 90-eSlevinKelevra je napisao/la:Kolike su kvote na 0-2 live u ovakvim slucajvima?
Bilo ih je nebrojeno ove godine... To sam bas upratio.
Mogli bi oni meni yebat materbrile je napisao/la:Mogao bi ovaj Eibar preokrenuti.
Ja sam stavio na nesto sitno.
Danas na poslu neka frka,nisam stigao odigrati,uletim na forumu, vidim ovaj tiket i prepisem bez nice i dode.....adis30 je napisao/la:
Dobarnikadnedobijam je napisao/la: Danas na poslu neka frka,nisam stigao odigrati,uletim na forumu, vidim ovaj tiket i prepisem bez nice i dode.....
@adis,po ko zna koji put hvala i svaka cast![]()
Od jučer ni ja sjeba me nice momačkinikadnedobijam je napisao/la:Ma vjeruj da neznam sto je nisam odigrao, generalno ne volim igrati francuze, narocito prvu ligu....
Probaj na stranici hrvatskog kosarkaskog savezabrile je napisao/la:zna li iko gdje mogu pratiti rezultate hrvatske kosarke ??????
8.min, 0:0admir12345 je napisao/la:Zna li neko kako igra Sibenik-Dragovoljac hrvatska 2 liga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.