FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mislim da se pomocu ovih podataka ne moze registrovati uopste, treba broj racuna da bi dobio moja web tv pristup da gledas kanale..
Ja nemam racuna uopste tako da ne mogu napraviti akaunt kojim bi dobio pristup da gledam
Ja nemam racuna uopste tako da ne mogu napraviti akaunt kojim bi dobio pristup da gledam
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 27 feb 2016, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
mozee se logovat preko ovih podataka samo ko ima bht internet ko je na elta ne moze napise niste u bht signalu dometu ne mozete gledat ja probao
znaci moze gledat samo ko je bht internet dajteee streamm jaite s eonom dulejvicu
znaci moze gledat samo ko je bht internet dajteee streamm jaite s eonom dulejvicu
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
Jbe nas sve to što nemamo BHTelecom internet i što nemamo pristup uopće, inače bi nešto skontali,kupili,ukrali,izmislili...ovako truba 
Nabijem ovaj Telecom i njihov internet i televiziju. Jbt pa ni svaka 5ta kuća u državi nema ovo njihovo sr*nje

Nabijem ovaj Telecom i njihov internet i televiziju. Jbt pa ni svaka 5ta kuća u državi nema ovo njihovo sr*nje
petljam nešto sa ovim streamom, šatro sam napravio stream tekme Bochum-Sandhausen 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni ne prihvata, trazio sam racune ove svoje ali nema niti jednog sve pobacano.. A ova dva akaunta mi odbija prijavuTZ075 je napisao/la:mozee se logovat preko ovih podataka samo ko ima bht internet ko je na elta ne moze napise niste u bht signalu dometu ne mozete gledat ja probao
Skontala sam ja kako napraviti, samo da se Lav javi 

jesi li skinula ovaj Procaster, mislim, jesi li pravila, ili si samo istraživala po netuAerials je napisao/la:Skontala sam ja kako napraviti, samo da se Lav javi
napravila preko ustream producera 
sve full zvuk, slika. Kasni možda 20-30 sekundi al' haj'

pa radi li, ruku ti poljubimAerials je napisao/la:ja sam napravila preko ustream producera
Lave, javi se ovoj djevojčici, a javi se i Duljeviću

Pa radi, editovala sam post
LAVE JAVI SEEEE

LAVE JAVI SEEEE

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Aerials je napisao/la:napravila preko ustream producera

@tuzlak1987 kako ti odbija prijavu, može se više ljudi ulogovat preko jednog accounta..
Na ovaj link se ulogujes, nemoj tamo na bh telecom direktno
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
nece ni kod mene jbgwobly92 je napisao/la:@tuzlak1987 kako ti odbija prijavu, može se više ljudi ulogovat preko jednog accounta..
Na ovaj link se ulogujes, nemoj tamo na bh telecom direktno
kolko igraju, de bogati imam ih na tiketu hahahahaChinaglia je napisao/la:petljam nešto sa ovim streamom, šatro sam napravio stream tekme Bochum-Sandhausen
Ja sam se sad logovala preko ovog linka što je wobly92 postavio, sa podacima koje je Ribery postavio sa 4614 stranice, al' pošto nisam korisnik ADSL-a ne mogu gledati nijedan kanal.
http://pokit.org/get/?542a00facf5858861 ... e64493.jpg
http://pokit.org/get/?542a00facf5858861 ... e64493.jpg
Ko god ima BhTelecom internet može ući na ovaj acc što je Ribery postavio , ko nema jbg ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besic je napisao/la:Ko god ima BhTelecom internet može ući na ovaj acc što je Ribery postavio , ko nema jbg ...
gdje je, da i ja probam?
linktzmalisa je napisao/la: gdje je, da i ja probam?
password: TMZFCNAFEF
Ima li bar na kakvom radiju??
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
NECE

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.