Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
@mahic ma ne sikiram se ja za to, bitno je veceras da prodje nesto.
Cousins mi se cini najizgledniji od preostalih parova za veceras. Uvijek motivisan protiv LAC a i kuci biljezi vise poena. 27.5 granica
Cousins mi se cini najizgledniji od preostalih parova za veceras. Uvijek motivisan protiv LAC a i kuci biljezi vise poena. 27.5 granica
Mi smo Željini, Željo je naš!
-
- Kontakt:
Lowry sam dobi Cavse, zamalo i produzeci, ali dobro je glavni listic prosao jos moj Zeljo za plus 60 heheuvijekuztebe1921 je napisao/la:Sinoc oba listica nba prosla, pa evo danas se ima za malo vise odigrati pa reko da podijelim s vama ako ko zele nesto probrati.
Zeljo 1
Toronto kp1
Lowry 20.5 over
kv. 8.2
Zeljo 1
Toronto x
James i Lowry overi
kv. 104
Sretno svima!

Tuge bok ti yadan večeras. James ispoštovao za pola koša, ali zato nisi mogli uzet iako su vodili čitavu skoro utakmicu.SPY je napisao/la:Ja sam ovako razradio za večeras.![]()
King 24,5 VIŠE
Cousins 27,5 VIŠE
Conley 19,5 VIŠE
6,86 Zmajevi
Washington kp2
Cleveland kp2
Atlanta kp1
2,93 Zmajevi
Jamesa igram više na osjećaj mislim da je red da i on odigra dobru partiju sa 30+ poena. Očekuje se gusta tekma ali očekujem sigurnu pobjedu gostiju jer kvalitetniji. Irving, James, Love, i Smith šta reći svaki je sposoban ubacit po 30 poena bez problema.Rođo ide na Jordana koji mu ne može opelit. Rođo je nabrijan uvijek protiv klipersa i ne treba sumnjat da će uzeti 25+ lopti večeras pred domaćom publikom. Conley, nisam neki njegov fan ali protiv raspalih lejkersa ga moram odigrat over. Neki dan su igrali i ubacio im je 24 poena. Nešto slično očekujem i večeras.
Wašington se nalazi na desetoj poziciji na istoku i moraju počet bolje igrat kako bi se našli u PO. Sa druge strane filadelfija kanta za na bijanje. Gosti bi trebali ovo uzeti bez neki velikih problema. Derbi istoka se igra u Torontu između do sad najbolje dvije ekipe na istoku. Kao što sam rekao očekuje se gust i uzbudljiv meč ali mislim da su Krave u ovom trenutku bolji od domaćina. Atlanta ima četri poraza u nizu kod kuće, vrijeme je za pobjedu. Ove sezone su igrali dva puta i oba puta Hawksi su ubjedljivo slavili. Sa Butlerom i bez njega. Da vidimo šta će treći put biti.![]()
Tipovi nisu 100% sigurni, jer ipak ovo je NBA svašta se može desiti.Sretno svima večeras ja odoh da spavam pa ćemo da vidimo ujutro.

@Mahic
Ma ne znam brate, znam da nisu bukvalno Krave ja ih zovem tako.

Šteta večeras tako blizu a tako daleko. kuknjava kuknjava kuknjava
adis30 je napisao/la:Dallas Mavericks - Denver Nuggets 1
D.Gallinari 21,5 manje
kfc 2,75

NK Vitez - Velez Mostar 1 1,50 hen 0:1 1 2,55
Mi smo se već pomirili s ispadanjem i nastojaćemo se na proljeće što bolje pripremiti za federalnu ligu. Idemo pošteno odraditi u ovih dvanaest kola, bez ikakvih pretjeranih očekivanja i obećanja, izjavio je za Fenu trener Veleža Zijo Tojaga.
„Rođeni“ će u nastavak prvenstva ući s potpuno izmijenjenim kadrom i osloniće se uglavnom na vlastite snage – juniore i mlađe igrače, koji su iz juniora izašli u protekle dvije-tri godine.
„To je prilika za njih da pokažu što mogu i koliko vrijede. Većina ih se prvi put susreće s Premijer ligom, ali prednost je što mogu igrati bez ikakvog pritiska. Kažem im neka daju sve od sebe i to je to. Nije to neki kvalitet, ali nedostatak kvaliteta može se nadoknaditi drugim stvarima – zalaganjem i borbenošću“, istakao je Tojaga.
Dodao je da će biti zadovoljan ako njegova momčad ostvari učinak iz prvog dijela sezone, a to je osam bodova.
Skupski K. / Skupski N. - Cerretani J. / Weissborn T-S. 1 1,50
Zadnja izmjena: adis30, dana/u 27 feb 2016, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
Komplet nasa liga manje od 3 gola.
-
- Kontakt:
Alaska-Rain Or Shine z2 205+ 1,85 kv
10:15
Za 10-ak minuta pocinju
Za 10-ak minuta pocinju
-
- Kontakt:
Prepisano, za sad dobro ide. Steta juce za one kineze,a posto pucas overe stalno bolje ti je onda u wwin zbog mogucnosti produzetka. Pored ovog para na sitno jos sam odigrao:admir12345 je napisao/la:Alaska-Rain Or Shine z2 205+ 1,85 kv
Za 10-ak minuta pocinju
Leicester 1
Curry 31.5 over
Golden State x2
Zeljo 1
kv. 22
Flensburg - Veszprem 53,5 više
Bice tu golova,dvije atraktivne i efikasne ekipe Flensburg kuci zabija preko 30 u prosjeku dok Veszprem u gostima nesto vise od 25.
I jedan rani NBA ocekujem noc centara

Monroe protiv bivseg kluba motiva nece nedostajati
Townsa nema ko cuvati u NO jer nema Asika i najgora su ekipa po branjenju petice
Gasol sinoc 16p uz ocajan sut 6/22 veceras ima povoljan matchup protiv Plummlea kojeg svi pune,ocekujem puno bolje izdanje.
Bice tu golova,dvije atraktivne i efikasne ekipe Flensburg kuci zabija preko 30 u prosjeku dok Veszprem u gostima nesto vise od 25.
I jedan rani NBA ocekujem noc centara

Monroe protiv bivseg kluba motiva nece nedostajati
Townsa nema ko cuvati u NO jer nema Asika i najgora su ekipa po branjenju petice
Gasol sinoc 16p uz ocajan sut 6/22 veceras ima povoljan matchup protiv Plummlea kojeg svi pune,ocekujem puno bolje izdanje.

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Evo jedan moguc prelaz danas.
15:00 Eskisehir - Bursa 1/2
15:00 Eskisehir - Bursa 1/2
-
- Kontakt:
Sta ovo premier neda vise kombinirat zute i crveniadmir12345 je napisao/la:Alaska-Rain Or Shine z2 205+ 1,85 kv 230
Za 10-ak minuta pocinju
-
- Kontakt:
Svako par mjeseci uvedu novo ogranicenje... bilo je i za igrace i penal, pa onda hendikep,pm3,smanjen bonus u premier ponudi itd. Premier ubjedljivo ima najslabiju ponudu, ali ih vadi rasprostranjenost i dobar online izgled i preglednost stranice, iako su i to pokvarili..admir12345 je napisao/la:Sta ovo premier neda vise kombinirat zute i crveniadmir12345 je napisao/la:Alaska-Rain Or Shine z2 205+ 1,85 kv 230
Za 10-ak minuta pocinju
Radnik-Mladost DK 1 1,80
West Ham-Sunderland **SP** 1 2,00
Real M.-Atl.Madrid 1 1,90
Empoli-Roma 2 1,85
Vitez-Velež 1 1,20
kf 15,18
Juriš!
West Ham-Sunderland **SP** 1 2,00
Real M.-Atl.Madrid 1 1,90
Empoli-Roma 2 1,85
Vitez-Velež 1 1,20
kf 15,18
Juriš!

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Real M- Atletico M 1
QPR- Birmingham 1
Soton- Chelsea odg
Werder- Darmstadt odg
Guif- Alingsas 51+
Koef.: 28
QPR- Birmingham 1
Soton- Chelsea odg
Werder- Darmstadt odg
Guif- Alingsas 51+
Koef.: 28
-
- Kontakt:
Zagreb-Celje 1 SP 1,5 KV
Real Madrid-Atl.Madriz žk2 8+ 1,65 kv
Oklahoma-Golden State 2 1,75 kv
Dinamo Moskva-Sochi 1 1,7 kv
Trabzon-Karsiyaka 2 1,6 kv
Logrono zd2 30+ 1,75 kv
koef.20,62KM
Logrono zd2 30+ 1,75 kv
koef.20,62KM
- muhamed121
- Kontakt:
Prepisao sam ovaj Real izbacio puno mi nesto zutih jest derbi,spanci dosta bude zutih al nesto na osjecaj izbaci sretno namadmir12345 je napisao/la:Zagreb-Celje 1 SP 1,5 KV
Logrono zd2 30+ 1,75 kv
koef.20,62KM
Jedan single od mene, dosta je kvota pala, ali eto ima i onih koji love manje kvote, dakle:
Rijeka - Hajduk 1 ili h1
Hajduk ne moze da rtačuna na: Sušića, Vlašića, Bencuna, Ohandzu, Tudora, Bašića, Veleza, Stipicu(skoro svi su bili standardni prvotimci),
dok je kod Rijeke upitan samo Tomasov zbog upale tetive. Sretno ako netko isprati.
Rijeka - Hajduk 1 ili h1
Hajduk ne moze da rtačuna na: Sušića, Vlašića, Bencuna, Ohandzu, Tudora, Bašića, Veleza, Stipicu(skoro svi su bili standardni prvotimci),
dok je kod Rijeke upitan samo Tomasov zbog upale tetive. Sretno ako netko isprati.
-
- Kontakt:
Ja u Real bio najsigurniji da ce proc,i sudija je lahk na kartonima,jos derbi.Htjeo sam sa crvenim kombinirat al ne daju dusmani u premierumuhamed121 je napisao/la:Prepisao sam ovaj Real izbacio puno mi nesto zutih jest derbi,spanci dosta bude zutih al nesto na osjecaj izbaci sretno namadmir12345 je napisao/la:Zagreb-Celje 1 SP 1,5 KV
Logrono zd2 30+ 1,75 kv
koef.20,62KM

-
- Kontakt:
Ma bit će tu preko 10 žutih, bez problema
Crveni vrlo vjerovatno, al ne daju cigani kombinovati.

adis30 je napisao/la:adis30 je napisao/la:Dallas Mavericks - Denver Nuggets 1
D.Gallinari 21,5 manje
kfc 2,75
NK Vitez - Velez Mostar 1 1,50 hen 0:1 1 2,55
Mi smo se već pomirili s ispadanjem i nastojaćemo se na proljeće što bolje pripremiti za federalnu ligu. Idemo pošteno odraditi u ovih dvanaest kola, bez ikakvih pretjeranih očekivanja i obećanja, izjavio je za Fenu trener Veleža Zijo Tojaga.
„Rođeni“ će u nastavak prvenstva ući s potpuno izmijenjenim kadrom i osloniće se uglavnom na vlastite snage – juniore i mlađe igrače, koji su iz juniora izašli u protekle dvije-tri godine.
„To je prilika za njih da pokažu što mogu i koliko vrijede. Većina ih se prvi put susreće s Premijer ligom, ali prednost je što mogu igrati bez ikakvog pritiska. Kažem im neka daju sve od sebe i to je to. Nije to neki kvalitet, ali nedostatak kvaliteta može se nadoknaditi drugim stvarima – zalaganjem i borbenošću“, istakao je Tojaga.
Dodao je da će biti zadovoljan ako njegova momčad ostvari učinak iz prvog dijela sezone, a to je osam bodova.
Skupski K. / Skupski N. - Cerretani J. / Weissborn T-S. 1 1,50

Steta sto nisam zategao hendi na Vitez al dobro je i ovako

I.Ivanov 10,5 više
Opustena utakm.izmedju Mega Lexa i Krke,ocekujem dosta koseva a probacu krilnog centra krke Ivanova koji je u dosta dobroj formi od zadnjih 5 utakm 4 puta je u overu,na posljednja 2 je postizao cak po 21 kos.Mega sa cetvorke prima dosta koseva gdje su Jankovic i Kaba,redom su ih punili Arapovic sa 14,Rozic 16,Lesic 18p itd.Uzdam se u Ivanovu dobru formu,povoljan matchup i sa minutazom koju je imao u predhodnim mecevima mislim da ne trebalo biti problema da dodje do 11 koseva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.