Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

elninho_resTO
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la elninho_resTO » 05 jun 2010, 13:19

Odlaskom Beniteza Gerrard bliži Realu
To što je Rafael Benitez napustio Liverpoolovu klupu treba shvatiti i kao najavu sljedećeg odlaska, onog Stevena Gerrarda u madridski Real.
Steven Gerrard (Foto: AP)
Piše to španska Marca dodajući da su za tu priliku već i pripremljeni novci, tačnije 30 miliona eura, te da je "Rafael Benitez bio jedina osoba koja je mogla zaustaviti Gerrardov odlazak iz Liverpoola".

Jose Mourinho je već izjavio kako simpatizira Gerrardovu igru, uostalom, pokušao ga je dovesti u Chelsea, kada je ondje obnašao menadžersku dužnost.

Gerrard je ugovorno vezan za Liverpool do kraja sezone 2012/13.
valjda nece otic,nevjerujem u to,jer nije imo neki poseban odnos s benitezom,kako ce ga i imat kad cjelu sezonu neigra na svojoj poziciji
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 jun 2010, 14:28

elninho_resTO je napisao/la:Odlaskom Beniteza Gerrard bliži Realu
To što je Rafael Benitez napustio Liverpoolovu klupu treba shvatiti i kao najavu sljedećeg odlaska, onog Stevena Gerrarda u madridski Real.
Piše to španska Marca dodajući da su za tu priliku već i pripremljeni novci, tačnije 30 miliona eura, te da je "Rafael Benitez bio jedina osoba koja je mogla zaustaviti Gerrardov odlazak iz Liverpoola".

Jose Mourinho je već izjavio kako simpatizira Gerrardovu igru, uostalom, pokušao ga je dovesti u Chelsea, kada je ondje obnašao menadžersku dužnost.

Gerrard je ugovorno vezan za Liverpool do kraja sezone 2012/13.
valjda nece otic,nevjerujem u to,jer nije imo neki poseban odnos s benitezom,kako ce ga i imat kad cjelu sezonu neigra na svojoj poziciji
bogami i ja kontam da pocnem navijati za real sad jer liverpool je mali klub bez rafe nama ni tradiciju ni nista...
You are someone else I am still right here

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 jun 2010, 14:44

I ako nisam navijac Liverpoola, vodje sam dosta puta branio Beniteza, za kojeg mislim da je odlican trener, i da glavno zlo lezi u vlasnicima kluba. Tada sam isto govorio da ce ti vlasnici jednog dana upropastiti neki klub (Man.City, Liverpool, Chelsea) i da bi najmanje volio da se to dogodi Liverpoolu, jer ima tradiciju i svakoj deceniji je bio u vrhu Evrope, no tada su mi govorili da sam ja ljubomoran na Engleski fudbal, i da mi je krivo sto to tako ne moze u Njemackoj, pa da mi "Budesligasi" lijecimo svoje frustracije na ostalim ligama. No da skratim sada pricu, Benitez je od ponudjenog uradio odlican posao, vrati vas na vrh Evrope, osvojio FA kup, Evropski super kup, Engleski super kup, imao u posljednjih 20 godina najvisi procenat pobjeda, i treci u historiji Liverpoola. Eh ovo tjeranje Beniteza bih vam se moglo obiti o glavu, pa da kukate kada vam Ameri postave nekog kloca na klupu. Nije problem Liverpoola Benitez, vec Ameri, i njih bih trebali otjerati ukoliko zelite uspjeh. Ovo pisem iz iskustva iz kluba za koji ja navijam, u sedam godina se promijenilo sedam trenera, a opet sve isto, eh onda treba otjerati predjednika, jer riba smrdi od glave, i meni nikako neki navijaci Liverpoola ovdje nisu jasni.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 jun 2010, 14:58

Da je ova govorancija bila pred prethodnu sezonu,i ja bi podrzao Rafu.Ali osmotri ovu sezonu.Nije da je kiksao,vec je unistio Liverpool sa predstojece 2-3 sezone.Tek sedmo mjesto,ispadanje u grupnoj fazi LP.Tu Ameri nisu krivi,vec njegova nesposobnost.Forsiranje Lucasa sa zdravim Aquilanijem nekih 10 utakmica, porazi od svakakvih timova....time je zasluzio tjeranje.Prvo treba da se vratimo u top 4,za to imamo tim.A tim je svjedno na prodaju,Amerima se nadam se blizi kraj.....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jun 2010, 16:42

amerosm je napisao/la:I ako nisam navijac Liverpoola, vodje sam dosta puta branio Beniteza, za kojeg mislim da je odlican trener, i da glavno zlo lezi u vlasnicima kluba. Tada sam isto govorio da ce ti vlasnici jednog dana upropastiti neki klub (Man.City, Liverpool, Chelsea) i da bi najmanje volio da se to dogodi Liverpoolu, jer ima tradiciju i svakoj deceniji je bio u vrhu Evrope, no tada su mi govorili da sam ja ljubomoran na Engleski fudbal, i da mi je krivo sto to tako ne moze u Njemackoj, pa da mi "Budesligasi" lijecimo svoje frustracije na ostalim ligama. No da skratim sada pricu, Benitez je od ponudjenog uradio odlican posao, vrati vas na vrh Evrope, osvojio FA kup, Evropski super kup, Engleski super kup, imao u posljednjih 20 godina najvisi procenat pobjeda, i treci u historiji Liverpoola. Eh ovo tjeranje Beniteza bih vam se moglo obiti o glavu, pa da kukate kada vam Ameri postave nekog kloca na klupu. Nije problem Liverpoola Benitez, vec Ameri, i njih bih trebali otjerati ukoliko zelite uspjeh. Ovo pisem iz iskustva iz kluba za koji ja navijam, u sedam godina se promijenilo sedam trenera, a opet sve isto, eh onda treba otjerati predjednika, jer riba smrdi od glave, i meni nikako neki navijaci Liverpoola ovdje nisu jasni.
Vlasnici su krivi sto Liverpool sanse ne moze napraviti protiv Wigana, Readinga, Hulla....i sto igra ubjedljivo najruzniji fudbal od velikih timova Engleske
nema potpisa

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 jun 2010, 16:55

kurdt je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Rafa je proslost htjeli to priznati ili ne 8-)

Posto sam ja na strani Amera da vas obavjestim da su narucili jos jednu turu paloma da mozete obrisati suze pustene za ovim idiotom ... :D
http://www.sportingintelligence.com/201 ... pp-040602/

Eto ti tvoji rezultati dokaz da je covjek nas najbolji menager u posljednjih 20 godina
Vidis ovo meni ne pije vodu , trofeja nema i gotovo , Houliere je osvojio vise trofeja od njega i to je mjerilo a usput Rafa je potrosio mnogo vise love od Francuza tako da su Rafini rezultati katastrofalni !I postedi me vise Beniteza , on vise nema nista sa LFC imao je svoju priliku nije je iskoristio , godinama ni kup nije uspio osvojiti a o ovoj sezoni ne vrijedi trositi rijeci , ovo je dno dna ... RAFA JE PROSLOST ;)

O ovim spekulacijama da je Gerrard blizak sa Rafom je nesto najsmjesnije sto sam procitao ako je iko zelio da idiot ode to je kapiten kojem je postalo dosadno igrati defanzivan fudbal 5-6 godina , a da se ne vracamo na Birmingham i one izmjene kada su se hvatali za glavu i Torres i Gerrard !

Mnogi pricaju o Amerima koji su veliko zlo , ali ja o njima necu jer nisam taj koji zna cijelu situiaciju u klubu i ne vjerujem bas medijima , kao sto sam davno rekao da su Ameri u tolikim **** kao sto pisu mediji davno bi LFC bio prodat... Rafa je postavljao taktiku i podbacio tako da tu Ameri nisu krivi , covjek je zasluzeno dobio otkaz i tu se sve zavrsava :D

Proslost je Rafa , boli ali je tako ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jun 2010, 16:57

Ode levat u Inter da prekine Interovu dominaciju u ligi :D Tamo ima preko 20 klasnih igraca, haman na svakoj poziciji po dvojicu, a ja se smijem kladit da nece odbraniti titulu u ligi, a o ligi prvaka da i ne govorim
nema potpisa

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 jun 2010, 17:02

Admir_Sa je napisao/la:Ode levat u Inter da prekine Interovu dominaciju u ligi :D Tamo ima preko 20 klasnih igraca, haman na svakoj poziciji po dvojicu, a ja se smijem kladit da nece odbraniti titulu u ligi, a o ligi prvaka da i ne govorim
Svega mi se slazem sa tobom , on ce upropastiti sve sto su prethodnici napravili , u to sam uvjeren , ima za godinu dvije da ovo zlo proklinju i navijaci Intera ... ;)

Sad ces vidjeti kada Milito , Etoo i jos par budu na transfer listi a u klub stignu Yeste , Marchena i slicni , a mozda se i Pelegrino aktivira i Aurelio krene za svojim trenerom :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 05 jun 2010, 17:30

Reds plan Redknapp swoop

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jun 2010, 17:38

Bolje da dođe Musemić, nego ovaj Rednapp -.-
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 jun 2010, 17:44

amerosm je napisao/la:I ako nisam navijac Liverpoola, vodje sam dosta puta branio Beniteza, za kojeg mislim da je odlican trener, i da glavno zlo lezi u vlasnicima kluba. Tada sam isto govorio da ce ti vlasnici jednog dana upropastiti neki klub (Man.City, Liverpool, Chelsea) i da bi najmanje volio da se to dogodi Liverpoolu, jer ima tradiciju i svakoj deceniji je bio u vrhu Evrope, no tada su mi govorili da sam ja ljubomoran na Engleski fudbal, i da mi je krivo sto to tako ne moze u Njemackoj, pa da mi "Budesligasi" lijecimo svoje frustracije na ostalim ligama. No da skratim sada pricu, Benitez je od ponudjenog uradio odlican posao, vrati vas na vrh Evrope, osvojio FA kup, Evropski super kup, Engleski super kup, imao u posljednjih 20 godina najvisi procenat pobjeda, i treci u historiji Liverpoola. Eh ovo tjeranje Beniteza bih vam se moglo obiti o glavu, pa da kukate kada vam Ameri postave nekog kloca na klupu. Nije problem Liverpoola Benitez, vec Ameri, i njih bih trebali otjerati ukoliko zelite uspjeh. Ovo pisem iz iskustva iz kluba za koji ja navijam, u sedam godina se promijenilo sedam trenera, a opet sve isto, eh onda treba otjerati predjednika, jer riba smrdi od glave, i meni nikako neki navijaci Liverpoola ovdje nisu jasni.
Navijaci su do sada pokretali vise akcija u kojima su trazili odlazak dvojice krokodila,cak su i novac skupljali i to znas otkad ? Otkako su culi da ameri hoce da dovedu klinnsmana :!: A nas,sad vec bivsi,trener je do prije par mjeseci postizao dogovor na svaku Boziju temu sa amerima,a onda je vidio da bi nedostatak novca mogao biti izgovor za neuspjelu sezonu pa je okrenuo plocu
Imao je on 3 godine gledanja navijaca kako se bore protiv retardiranih idiota i nikad nije rijeci progovorio...pa gukni golube :!:

Uostalom,mozda fali novca za transfere,ali ako trener prije svake sezone kaze da imamo tim za titulu,znaci da vjeruje u kvalitet svojih igraca i da do titule mozemo doci,tako da mu svi izgovori padaju u vodu

Ono sto je on osvojio sa liverpoolom,hvala mu na tome,a sad nek ide sto dalje
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jun 2010, 18:01

reds_forever je napisao/la: Navijaci su do sada pokretali vise akcija u kojima su trazili odlazak dvojice krokodila,cak su i novac skupljali i to znas otkad ? Otkako su culi da ameri hoce da dovedu klinnsmana :!: A nas,sad vec bivsi,trener je do prije par mjeseci postizao dogovor na svaku Boziju temu sa amerima,a onda je vidio da bi nedostatak novca mogao biti izgovor za neuspjelu sezonu pa je okrenuo plocuImao je on 3 godine gledanja navijaca kako se bore protiv retardiranih idiota i nikad nije rijeci progovorio...pa gukni golube :!:

Uostalom,mozda fali novca za transfere,ali ako trener prije svake sezone kaze da imamo tim za titulu,znaci da vjeruje u kvalitet svojih igraca i da do titule mozemo doci,tako da mu svi izgovori padaju u vodu

Kao i obično, mnogo proizvoljnih i subjektivnih stavova na ovoj temi. Ovo uvećano naprosto nije tačno! Nesporazuma i trzavica na liniji Rafa-yankees bilo je i mnogo ranije, prije , dvije ili tri godine, o tome se pisalo i pričalo uveliko. :geek:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 jun 2010, 18:04

Keane_Roy je napisao/la:Reds plan Redknapp swoop
Vrhunski strucnjak samo ce ga biti tesko uzeti od Tottenhama ;)

A zar jos neko prica o Rafi kada je on bivsi :mrgreen:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 jun 2010, 18:05

Carlo je napisao/la:Bolje da dođe Musemić, nego ovaj Rednapp -.-
Kupi sebi kilo mozga ima u Konzumu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 jun 2010, 18:06

alan_kardec je napisao/la:
Kao i obično, mnogo proizvoljnih i subjektivnih stavova na ovoj temi. Ovo uvećano naprosto nije tačno! Nesporazuma i trzavica na liniji Rafa-yankees bilo je i mnogo ranije, prije , dvije ili tri godine, o tome se pisalo i pričalo uveliko. :geek:
Da,o tome se PISALO,ali svaki put kad su ameri dosli u liverpool,nakon toga je benitez govorio da je sve uredu sto se tice njihovog odnosa,nikada se nije JAVNO protivio njima do prije par mjeseci,nikada nije rekao nesto protiv njih,jedino sa cim je razvlacio bio je njegov ugovor
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jun 2010, 18:07

Dirk je napisao/la: A zar jos neko prica o Rafi kada je on bivsi :mrgreen:

Ko o čemu, baba o uštipcima. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2010, 18:08

Admir_Sa je napisao/la:Ode levat u Inter da prekine Interovu dominaciju u ligi :D Tamo ima preko 20 klasnih igraca, haman na svakoj poziciji po dvojicu, a ja se smijem kladit da nece odbraniti titulu u ligi, a o ligi prvaka da i ne govorim
I mene baš interesuje šta će Inter uraditi naredne sezone(naravno ako Rafa ode u Inter).

P.S. Valja li mi novi avatar ? :lol:
FK Pjetlovi

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 05 jun 2010, 18:09

Dirk je napisao/la:
Svega mi se slazem sa tobom , on ce upropastiti sve sto su prethodnici napravili , u to sam uvjeren , ima za godinu dvije da ovo zlo proklinju i navijaci Intera ... ;)

Sad ces vidjeti kada Milito , Etoo i jos par budu na transfer listi a u klub stignu Yeste , Marchena i slicni , a mozda se i Pelegrino aktivira i Aurelio krene za svojim trenerom :mrgreen:
Halo strucnjaci ako je osvojio ligu prvaka sa Liverpoolom sa prosjecnim i ispodprosjecnim igracima ne znam onda sta ga sprjecava da sa Interom koji ima 20 klasnih igraca da osvoji pomenuto natjecanje
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 jun 2010, 18:10

alan_kardec je napisao/la:
Dirk je napisao/la: A zar jos neko prica o Rafi kada je on bivsi :mrgreen:

Ko o čemu, baba o uštipcima. :mrgreen:
Jesi ovo sam smislio ili ti je neko pomogao , de valjda imas nesto zanimljivije napisi ne moras isto ponavljati svaki pola sata ... :mrgreen:

@ kurdt

Jeli tebi covjek treba crtati da ga ne zanima sta ti pises i da me prestanes citirati jer mi nisi zanimljiv ne pricam samo sa onim koji prate LFC prije 2005 .... ;)

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 05 jun 2010, 18:12

reds_forever je napisao/la:
Navijaci su do sada pokretali vise akcija u kojima su trazili odlazak dvojice krokodila,cak su i novac skupljali i to znas otkad ? Otkako su culi da ameri hoce da dovedu klinnsmana :!: A nas,sad vec bivsi,trener je do prije par mjeseci postizao dogovor na svaku Boziju temu sa amerima,a onda je vidio da bi nedostatak novca mogao biti izgovor za neuspjelu sezonu pa je okrenuo plocu
Imao je on 3 godine gledanja navijaca kako se bore protiv retardiranih idiota i nikad nije rijeci progovorio...pa gukni golube :!:

Krajnji je neprofesionalizam da napadnes covjeka koji ti je poslodavac zaposli se ti pa se posvadjaj s covjekom koji ti je dao posao pa ces dobit radnu knjizicu i otpremninu
Kakva je situacija u Man Utd ako nije i gora nego u nas pa prica li Fergusnon protiv vlasnika :?:
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.