NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

besko
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la besko » 25 feb 2016, 15:54

Probisvjet je napisao/la:Koliko sam cuo dolaze bolji dani za vas. Izgleda da vas preuzima osoba koja je milioner.
Kod nas je situacija takva da mi Bišćani zadnji saznamo sve, jer se sve nešto krije i muti. Bili bih ti zahvalni ako možeš malo opširnije malo o tim tvojim informacijama jer mi ovdje u Bihaću što se tiče informacija o klubu kao da živimo u Sjevernoj Koreji!! Unaprijed ti se zahvaljujem.. ;)

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 25 feb 2016, 16:00

Mozel malo opsirnije o tome,moze i na PP.Tako vam je to kod nas u Bihacu ne mozes saznati ni jednu yebenu informaciju.Valjda vam je sam primjer da niko skoro nije ni znao da su decki otisli na pripreme u SIbenik,ni za prijateljske se ne zna nista,gore nego Sjevernoj Koreji.Ali opet i sto se toga tice ne vjerujem da ce od toga biti ista dok god ova trenutna mafija ne ode daleko od kluba.I one godine kad smo se s vama borili imali smo dosta jake sponzore koji mnogo novca dali u klub ali banda je to sve opljackala i otjerala iz kluba.Na kraju im je i web sajt smetao i njega zabranili da se koristi a oni nemaju sa tim nista ali bitno je ukinut.Ako moze na pp kako mu je lakse o tome ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 25 feb 2016, 16:56

Bacaju tuzlaci bombe, kakvi investitori i milioneri nema od toga ništa, Bihać je kao i Jedinstvo realno "mrtav" grad
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 feb 2016, 20:32

Nek Azmir i Jedinstvo kupi, nećemo se ljutiti :D .
Ko je to dovoljno bogat da baca pare niz vodu?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 25 feb 2016, 21:21

Ovo bi moglo proci da je danas 1.april. :mrgreen:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 25 feb 2016, 23:44

Daj ne nasjedajte na te price od tuzlaka, kakvi crni milioneri, mozda nas Bakir preuzme jer sutra preuzima plaketu kao pocasni gradjanin grada Bihaca :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 26 feb 2016, 00:07

To izgleda legla ona 3 miliona za aerodrom pa se konta da će u Jedinstvo :rol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 feb 2016, 00:21

stvarno vas pokušavam skontat', al' mi ne ide, pomozite mi

kada vam je par forumaša iz Tuzle pisalo neke (insajderske) stvari, vi niste vjerovali, niste htjeli vjerovat', jer ste vjerovali da vam je u klubu idilična situacija, a na kraju se pokazalo istinom ono što su vam pisali, što će reći da nisu bombe bacali i lagali, a sada dođu i kažu vam neke info, vi opet ne vjerujete, jednostavno ne mogu shvatit' vaš mentalni sklop .. zapitajte se zašto bi vas forumaši iz Tuzle zajebavali, koji motiv imaju za to ;) ili je u pitanju to da nam i dan danas niste oprostili što smo vas ostavili bez PL :zviz:

u svakom slučaju, porazno je da raja iz drugih gradova jedne i jedine, zna više info o vašem klubu, od samih Bišćana, koji čak uspiju napisat' da Tuzlaci bacaju bombe, a ništa ne znaju o dešavanjima u i oko kluba :bow:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 feb 2016, 00:33

Chinaglia je napisao/la:stvarno vas pokušavam skontat', al' mi ne ide, pomozite mi

kada vam je par forumaša iz Tuzle pisalo neke (insajderske) stvari, vi niste vjerovali, niste htjeli vjerovat', jer ste vjerovali da vam je u klubu idilična situacija, a na kraju se pokazalo istinom ono što su vam pisali, što će reći da nisu bombe bacali i lagali, a sada dođu i kažu vam neke info, vi opet ne vjerujete, jednostavno ne mogu shvatit' vaš mentalni sklop .. zapitajte se zašto bi vas forumaši iz Tuzle zajebavali, koji motiv imaju za to ;) ili je u pitanju to da nam i dan danas niste oprostili što smo vas ostavili bez PL :zviz:

u svakom slučaju, porazno je da raja iz drugih gradova jedne i jedine, zna više info o vašem klubu, od samih Bišćana, koji čak uspiju napisat' da Tuzlaci bacaju bombe, a ništa ne znaju o dešavanjima u i oko kluba :bow:
Majstore kako ćemo povjerovati u te insajderske informacije kad nam je klub dotakao dno dna, neko mora baš bogat biti da baci pare u njega jer bi ovi naši lopovi pokrali i Putina :bow:
Odavno je sve u vezi našeg kluba porazno, nažalost. Prije svega zato što uprava ne yebe navijače ni 2% a onda dalje...
Ali eto, daj Bože da je to vaše istina :opaopa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 feb 2016, 00:41

a šta misliš u kakvom je stanju bila Sloboda kada je došao Azmir Husić :roll: evo reći ću ti, u najgorem stanju od osnivanja, čak smo uspjeli ispast' iz naše šaban PL u onaj glib od cvajte, klub nam vodile **** legende, klošar do klošara, trpala nas nekakva sela Čapljina, Branitelj i slični

onda dođe neki 'Amerikanac', niko nije znao o kome se radi i malo pomalo, napravi od Slobode to što je danas i dovede je tu gdje je danas, a ne znam kako se tadašnja Sloboda razlikovala od današnjeg Jedinstva :roll: Azmir očigledno nije čist u glavi, kada je pored gotivnog života preuzeo Slobodu i borio se, odnosno bori se sa svim i svačim, sikirao sebe, a nije imao nikakve potrebe za to

ali eto, čovjek voli Slobodu, ovo mu je kako ljubav, tako i hobi, igra se čovjek, a ko zna, ako taj neko ko je zainteresovan za ulazak u vaš klub postoji, možda je i on neko ko voli Jedinstvo, a sigurno da i on nije čist u glavi

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 26 feb 2016, 10:07

ko je taj covjek, taj investitor ... ne drzite me u neizvjesnosti :P

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 26 feb 2016, 10:12

nema ko drugi do Lipovače..jedino Vam on ima te milione vaših i naših para..da ima morala i trebao bi da ih ubaci u Jedinstvo,ionako nisu njegove....

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 feb 2016, 21:07

Ljudi manite se tih gluposti, ozbiljno vam kazem, bice prekasno ako povjerujete ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 27 feb 2016, 16:11

Chinaglia je napisao/la:stvarno vas pokušavam skontat', al' mi ne ide, pomozite mi

Bihać je pun iskopanih rupa od tih milionskih investicija.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 feb 2016, 22:49

Danas protiv Slobode NG igrali, dobili 5-3.

emcho1919
Kontakt:

Post Postao/la emcho1919 » 27 feb 2016, 23:01

Mislim da će ovo biti dobar tim za opstanak. Zna li možda neko ko je zabio golove?
Bol je prolazna, ponos je vječan!

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 27 feb 2016, 23:10

Moramo čekati petak da pročitamo u Krajini... ako je ponovo ne pokupuju odmah :lol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 feb 2016, 23:21

Dobro je i da znamo da su igrali, ko je zabio saznat ćemo za jedno mjesec dana :mrgreen:

emcho1919
Kontakt:

Post Postao/la emcho1919 » 27 feb 2016, 23:25

Trebalo bi se nešto napraviti po tom pitanju. Jedinstvo je, barem meni, veliki klub i zaslužuje vrstu pažnje. Kad se sjetim kako smo bili praćeni za vrijeme suparništva sa Slobodom...
Bol je prolazna, ponos je vječan!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 27 feb 2016, 23:25

Da nije fb stranice prva liga federacije nikad ne bi ni saznali da su igrali prijateljsku :lol:

Sto se tice ekipe kakva god bila mi cemo 100% opstati(nazalost).za nas je rjesenje da neke stvari mozda dodju na svoje je da ispadnemo u jos nizi rang,jer koliko toliko ima para sad u klubu pa bagra nece otici dok sve ima para za ukrasti,ali da ispadnemo bilo bi manje para i svega pa bi i oni odustali boli njih qurac za Jedinstvom njima su pare bitne pa tako je i jedino rjesenje da ispadnemo.

@emcho1919

Sta se promijenit,kako na koji nacin ? Pa uprava je zabranila da se iznose bilo kakve informacije iz kluba.Niko ne smije nista govorit.Imali smo jednu od najboljih web stranica u drzavi pa je bagra to zabranila,pa se je cak skoro sve dovelo do suda jer su mislili tuzit one sto odrzavaju stranicu(da im ne govorim imena).Jedinstvo ne zanima vise niko to je realnost svi su digli ruke,jedino sto je ostalo 20-tak momaka u SN-u koji se i dalje bore ali dokle ce i oni vidjet cemo.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.