Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Quincy definitivnolosmi je napisao/la:Miler ii Kinsi veceras?
Koliko je dao Bolcina, ne mogu nigdje provjerit, a odigrao sam ga?adis30 je napisao/la:Bolcina 8,5 više
Paris-Reims 1
4Killer9 je napisao/la:Koliko je dao Bolcina, ne mogu nigdje provjerit, a odigrao sam ga?adis30 je napisao/la:Bolcina 8,5 više
Paris-Reims 1
Promasili penal krenbiliSlevinKelevra je napisao/la:Zvezda- Efes 1x
Koln- Hertha x2
Valenciennes gol
Gent- Lokeren 3+
Port Vale- Southend odg
Cesena- Cagliari odg
Koef.: 24
Kralju posalji sutra listic na ovaj fazon ako sta proberes ljubi te brat.admir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/a8d8zc Sto mi Tomic sjeba listic i to ga zadnjeg dodao jer nisam znao sta odigrat vise.Dajte predloge nba koji par
off topic ali zasto zoves Cavs-e "Krave"?SPY je napisao/la:Ja sam ovako razradio za večeras.![]()
King 24,5 VIŠE
Cousins 27,5 VIŠE
Conley 19,5 VIŠE
6,86 Zmajevi
Washington kp2
Cleveland kp2
Atlanta kp1
2,93 Zmajevi
Jamesa igram više na osjećaj mislim da je red da i on odigra dobru partiju sa 30+ poena. Očekuje se gusta tekma ali očekujem sigurnu pobjedu gostiju jer kvalitetniji. Irving, James, Love, i Smith šta reći svaki je sposoban ubacit po 30 poena bez problema.Rođo ide na Jordana koji mu ne može opelit. Rođo je nabrijan uvijek protiv klipersa i ne treba sumnjat da će uzeti 25+ lopti večeras pred domaćom publikom. Conley, nisam neki njegov fan ali protiv raspalih lejkersa ga moram odigrat over. Neki dan su igrali i ubacio im je 24 poena. Nešto slično očekujem i večeras.
Wašington se nalazi na desetoj poziciji na istoku i moraju počet bolje igrat kako bi se našli u PO. Sa druge strane filadelfija kanta za na bijanje. Gosti bi trebali ovo uzeti bez neki velikih problema. Derbi istoka se igra u Torontu između do sad najbolje dvije ekipe na istoku. Kao što sam rekao očekuje se gust i uzbudljiv meč ali mislim da su Krave u ovom trenutku bolji od domaćina. Atlanta ima četri poraza u nizu kod kuće, vrijeme je za pobjedu. Ove sezone su igrali dva puta i oba puta Hawksi su ubjedljivo slavili. Sa Butlerom i bez njega. Da vidimo šta će treći put biti.![]()
Tipovi nisu 100% sigurni, jer ipak ovo je NBA svašta se može desiti.Sretno svima večeras ja odoh da spavam pa ćemo da vidimo ujutro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.