Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cini mi se da mali Resic treba da ide vani,Basel.hilmo je napisao/la:Kadeti BiH razbili Crnu Goru u Podgorici
Resić je junak pobjede kadetske reprezentacije BiH u prijateljskom meču sa Crnom Gorom, koji je danas odigran u Podgorici. Bh. "zmajići" su pobijedili 3:0, a Resić je bio strijelac prvog gola i asistent za preostala dva pogotka.
Bravo mali!!!
Jel ti se čini ili znaš nešto?Ado76 je napisao/la: Cini mi se da mali Resic treba da ide vani,Basel.
hilmo je napisao/la:Jel ti se čini ili znaš nešto?Ado76 je napisao/la: Cini mi se da mali Resic treba da ide vani,Basel.
u kolko ?Primorac je napisao/la:Sutra kosevo
Ako je ovo istina, nije dobar znak.srecco je napisao/la:Ako se malo bolje pregleda klip, Resic ih je, realno, sam pobijedio.
Gol, dvije asistencije i jos pregrst stvorenih sansi za suigrace.
Decko koji obecava, definitivno.
Cuo sam da je posao u svicarskoj potpuno zavrsen i da ce kompletna porodica seliti tamo.
Mogli bi se napraviti neki ugovori..THEC je napisao/la:pa nista mi tu ne mozemo, pogotovo kad roditelji podupiru djecu da sto prije idu odavde tako da nista cudno, desavat ce nam se to i u buducnosti, desava se i daleko vecim klubovima, sta je tu je
A ako ga nema ko potpisati?Rinuka je napisao/la:Mogli bi se napraviti neki ugovori..THEC je napisao/la:pa nista mi tu ne mozemo, pogotovo kad roditelji podupiru djecu da sto prije idu odavde tako da nista cudno, desavat ce nam se to i u buducnosti, desava se i daleko vecim klubovima, sta je tu je
Kako mislis nema ko?hilmo je napisao/la:A ako ga nema ko potpisati?Rinuka je napisao/la:Mogli bi se napraviti neki ugovori..THEC je napisao/la:pa nista mi tu ne mozemo, pogotovo kad roditelji podupiru djecu da sto prije idu odavde tako da nista cudno, desavat ce nam se to i u buducnosti, desava se i daleko vecim klubovima, sta je tu je
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, keli, spezial i 63 gosta.