i za veceras

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Lagano do sredine treće. Howard ispoštovao tačno koliko je trebaoSPY je napisao/la:
Mirza igra protiv bivšeg kluba večeras tako da motiv ne bi trebao izostati. Prošli susret ubacio 12 poena (4 od 9 trice) za samo 19 minuta. Tu tekmu su igrali i Knight i Bledsoe kojih večeras nema tako da bi Mirza trebao provesti više vremena na terenu i potrošit koju loptu više. Howard vs Plumbee, njegova redovna mušterija, prošli susret ga prekuco sa 28 poena. Nešto slično očekujem i večeras barem na 20+. Bojana sam dodao u zadnji trenutak kada sam pročitao da će večeras biti starter jer Joe Jonhson neće igrati jer odlazi iz kluba. Valjda neće ciglarit yebo mamu.Sretno!
adis30 je napisao/la:Bogdanovic 10,5 više
Crowder 14,5 više
Prema najavi Bojan bi trebao startat veceras Sunsi dosta suplji na SG-u
Crowder u odlicnoj formi na zadnjih 5 utakm.4 overa u posljednjoj protiv Wolvesa zabio 27 sto mu je rekord karijere.Nedavno je Grku zabio 18 koseva,slicnu partiju ocekujem i veceras
Ispratio sam te kralju, hvala ti puno i samo nastavi!SPY je napisao/la:Lagano do sredine treće. Howard ispoštovao tačno koliko je trebaoSPY je napisao/la:
Mirza igra protiv bivšeg kluba večeras tako da motiv ne bi trebao izostati. Prošli susret ubacio 12 poena (4 od 9 trice) za samo 19 minuta. Tu tekmu su igrali i Knight i Bledsoe kojih večeras nema tako da bi Mirza trebao provesti više vremena na terenu i potrošit koju loptu više. Howard vs Plumbee, njegova redovna mušterija, prošli susret ga prekuco sa 28 poena. Nešto slično očekujem i večeras barem na 20+. Bojana sam dodao u zadnji trenutak kada sam pročitao da će večeras biti starter jer Joe Jonhson neće igrati jer odlazi iz kluba. Valjda neće ciglarit yebo mamu.Sretno!
![]()
![]()
Moze li čebular prebacit 12.5?adis30 je napisao/la:
Po formi trebao bi imas ga cak i na 11,5 u zmajevima,wwinu ,a meni se vise svidja Bolcina 8,5 vise jer MZT supalj pod kosem,ovi Lukovici truba u odbrani svak ih puni.4040deuce je napisao/la: Moze li čebular prebacit 12.5?
Da sam odigrao u wiliamsu ne bi pao,jer se racunaju i produzeci a ovako u premieruadmir12345 je napisao/la:Perth-Illawarra 1 1,4 kv
Guadong-Liaoning z2 212 1,85 kv
Sichuan-Xinjiang z2 223 1.85kv
koef....4,39KM
Mislio sam jos i san miguel 1 odigrat 1,45 kvota sinoc bila,sad gledam 1,1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.