Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Konacno da i Sunsi prekinu niz poraza.Ljepota slusati ovog komentatora od Broklyna,fali ono njegovo MT3 from deep
Ako aludiras na to da igrac od 25 miliona mora zabijat 27 ppg onda se grdno varas , ti bi pretpostavljam da ti je neko ponudio ugovor od 130 miliona prije 6 godina rekao da neces jer znas da s 35 godina neces moc vise zabijat 25 poena ? Covjek bio vrhunski igrac da je ugovor presran jeste ali sta to njega briga sto ima sposobnog menadzera... Daleko od futavca ko god ga potpise ozbiljno ce se pojacat a uzet ce ga neko ko ganja prsten a ne doigravanje.Mkey4nba je napisao/la:Netsi su danas otpustili Joea Johnsona koji mi je ne znam zasto ali jedan od najomraženijih igrača. Ove godine zabijao nešto manje od 12 koševa po utakmici a uz Kobeja najskuplji igrač lige sa 25 miliona po sezoni. Navodno Johnson hoce da igra samo za tim koji ce izboriti doigravanje. Futavac...
11min- 10p,2sk
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Izgubice Suns I ovu nema protvnika kojeg oni mogu pobjediti ove sezone .
Kakav mu je sut do sad,stopa mi mater mu pr.cim i komp nisam nista skoro upratio..?
4/8, 2/6 trojkerobery22 je napisao/la:Kakav mu je sut do sad,stopa mi mater mu pr.cim i komp nisam nista skoro upratio..?
4 od 8 iz igre.. trojke 2 od 6, bez slobodnihrobery22 je napisao/la:Kakav mu je sut do sad,stopa mi mater mu pr.cim i komp nisam nista skoro upratio..?
This time next year we'll be millionaires.
4/8 ( trica 2/6 )robery22 je napisao/la:Kakav mu je sut do sad,stopa mi mater mu pr.cim i komp nisam nista skoro upratio..?
Netsi pored Sunsa izgledaju kao contenderi 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
18p,6sk
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Hladno deset poena uvali 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
20 and counting
Hvala momci,odlican Mirzet,bravo
-
- Kontakt:
Imali ko link za android ?
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
nevjerojatno koliko smijesna ekipa
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
28 poena 8 skokova hajd barem jos 2 poena i dva skoka i bice fenomenalno mada je i ovo vise nego odlicno
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Bravo Mirzaaa
Ajde doktore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.