Bilbao, Salke, Leverkusen, Lacio 1x
Liverpul 1
2.88koef
pu jadoviiiiii
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bilbao, Salke, Leverkusen, Lacio 1x
Liverpul 1
2.88koef
na united po menishnjim je napisao/la:očekujem crveni karton, u ovim ranijim utakmicama je bio samo jedan, ali sada koja utakmica bi to mogla biti? olympiakos? napoli?
Zadnje 3 ima po 3 ubacene po tekmi i to protiv boljih ekipa od Bruklina. Mislim da se isplati po toj kvoti odigrat preko.mdeebosna je napisao/la:Teletovic...kakav je sa tricama...ne pratim NBA ali ima u ponudi da ce dati vise od 2.5 trice kvota 2.3?!?!?
Kladionica Betsson.SPY je napisao/la:Zadnje 3 ima po 3 ubacene po tekmi i to protiv boljih ekipa od Bruklina. Mislim da se isplati po toj kvoti odigrat preko.mdeebosna je napisao/la:Teletovic...kakav je sa tricama...ne pratim NBA ali ima u ponudi da ce dati vise od 2.5 trice kvota 2.3?!?!?gdje to ima u ponudi?
Eto što ja ne volim igrat yebene prijateljske utakmice, pao sam samo to 2+ i čekao bih santosa 2+ za 80 maraka, eto nisam ni znao da su tako zavrsili prije vremena,a kako god nije mogao past gol od 30. minutaStone Island je napisao/la:Ranheim- Levanger cekam gol uzivo i ljudi zavrsise utakmicu u 86-toj minuti. Ccc, svasta.
Raduljica 13 stade na graniciadis30 je napisao/la:
Evo jedan tiket nisam dugo pa da probam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.