FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- moustapha
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Neki mediji su prenijeli da je Barca bacila oko na Robbena, a mi smo se ovdje samo nasalili, dizuci mu cijenu na 150 mil. iz zafrkancije. Niko nije ozbiljno shvatio spekulaciju, a posto se nista ne desava oko Bayerna, trenutno, moramo i mi naci nesto za komentarisanje. 

#divovi
Da, s tim da ga Bayern ne da ni pod razno 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zvanične ponude nije bilo, tako da...Normalno je da će se najbolji Bayernovi igrači automatski povezivati sa najvećim klubovima(ne kažem da Bayern to nije), pa ni Robben nije izuzetak. I bio bi glup kada bi otišao iz Bayerna u kome ima odriješene ruke, te status Boga kod navijača ovog giganta.Neutral je napisao/la:@Monolog
Stigla je ponuda od 40 miliona, no ona je glatko odbijena, jer su prije svega željeli Fabregasa, i ponudili su 27 miliona i Arsenal je to odbio, pa sada žele Arjena no on je rekao da se osjeća u Bayernu dobro, i da mu godi intres Barce, no da ne namjera otići. I Uli je bio optimističan da će Arjen odraditi ugovor, i da će čak i poslje toga ostati u Bayernu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
ja bi mozda dao robbena barsi ali pod uslovom da nama dadnu messija 

Bavarci imali kakvih novosti
Osim ove smijesne ponude Barce 

Pišu da Diego mašta o Bayernu, i nekoj mogućoj (NEMOGUĆE) zamjeni Bastian za njega. Dobro, moraju ljudi o nečemu pisati.
Holger ide jedno 99% na poziciju stopera, tako da će 99% doći ako Bog da neki bek. Mislim da je i to jedino pojačanje ove sezone.
Hamit produžio, to svi znamo, odličan igrač. Možda on bude desni bek, ofenzivno jak, defenzivno solida.
Holger ide jedno 99% na poziciju stopera, tako da će 99% doći ako Bog da neki bek. Mislim da je i to jedino pojačanje ove sezone.
Hamit produžio, to svi znamo, odličan igrač. Možda on bude desni bek, ofenzivno jak, defenzivno solida.

-
- Kontakt:
diego nam ne treba jer kad bi dosao onda bi kroos bio na klupi a to nebi bilo dobro,mislim da ce kroos ove godine dobiti svoju sansu u pocetni 11
ni van der vaart nebi kupio jer se sjecam njegove izreke kad je igrao u hamburgu rekao je da nikad nebi u bayern presao zato sto ga bayern nije zelio kupiti kad je jos igrao u ajaxu tad ga je njegov manager ponudio bayernu ali ga bayern nije kupio bilo je u pitanju 5mil.
e sad kad je vd vaart vidio kako je igrati u bayernu kako je robbenu i riberyu odjenom bi on isto u bayern,e nece kako on hoce
henes je potvrdio da cemo uzeti lijevog beka
Butt
Lahm Van Buyten(nazalost
) Badstuber Chissokho-Abidal
Van Bommel Schweinsteiger
Robben Kroos Ribery
Olic ili Gomez
ni van der vaart nebi kupio jer se sjecam njegove izreke kad je igrao u hamburgu rekao je da nikad nebi u bayern presao zato sto ga bayern nije zelio kupiti kad je jos igrao u ajaxu tad ga je njegov manager ponudio bayernu ali ga bayern nije kupio bilo je u pitanju 5mil.
e sad kad je vd vaart vidio kako je igrati u bayernu kako je robbenu i riberyu odjenom bi on isto u bayern,e nece kako on hoce

henes je potvrdio da cemo uzeti lijevog beka
Butt
Lahm Van Buyten(nazalost

Van Bommel Schweinsteiger
Robben Kroos Ribery
Olic ili Gomez
Kako ste kritikovali Milera, a kako covjek odigra protiv Bosne. Koliko je samo pretrco, a jos odmora nije imao, odigrao citavu sezonu, liga, kup, LP u svemu dosao do kraja, pa onaj pad sa bicikla i opet onako odigra za reprezentaciju, svaka mu cast.
Nasa lijeva strana uopce nije mjerodavna za neku ocjenu, doduse odigrao je ekstra, ali opet vrlo je bitno protiv kakvih protivnikaBilal je napisao/la:Kako ste kritikovali Milera, a kako covjek odigra protiv Bosne. Koliko je samo pretrco, a jos odmora nije imao, odigrao citavu sezonu, liga, kup, LP u svemu dosao do kraja, pa onaj pad sa bicikla i opet onako odigra za reprezentaciju, svaka mu cast.

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
According to The Guardian, Bayern Munchen is on Manchester City's Argentinian star Carlos Tevez (26). The talented striker's contract with the Citizens expires in 2014, but the idea of playing in Champions League could make the player decide to change club.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda i bude nesto.Saurman je napisao/la:According to The Guardian, Bayern Munchen is on Manchester City's Argentinian star Carlos Tevez (26). The talented striker's contract with the Citizens expires in 2014, but the idea of playing in Champions League could make the player decide to change club.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
S obzirom da bi morali puno love iskrcati za taj transfer(što Bayern rijetko kad radi), te da je Tevez čovjek koji više leti za novcem, negoli za igranjem u CL, mislim da je ovaj transfer nemoguće realizovati. Mada, mogu samo zamisliti 3 nevjerovatno brza igrača u napadu Bayerna(Ribery, Robben i Tevez).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nema nažalost od toga ništa. Jednom riječju "preskup". Čovjek igra radi para, i moramo to razumjeti. Odličan igrač.
Koji sok za Holandjane i nesreca Robbena! Po svemu sudeci nas sjajni igrac nece biti spreman za SP.
Opet se povrijedio na utakmici protiv Madjarske.

Arjen Robben hat sich Kantersieg der Niederlande gegen Ungarn laut "Bild" eine Oberschenkel-Verletzung zugezogen und wird am Abend nicht mit dem Team nach Südafrika fliegen. Am Sonntag soll eine Kernspintomographie Aufschluss darüber geben, ob Robben an der WM teilnehmen kann. "Das ist eine Katastrophe. Ich hoffe aber, dass er vielleicht doch noch mitfahren kann. Solange eine kleine Chance besteht, werde ich ihn mitnehmen", sagte Bondscoach Bert van Marwijk schockiert.
Vom Jäger zum Gejagten
Katastrofageronimo je napisao/la:Koji sok za Holandjane i nesreca Robbena! Po svemu sudeci nas sjajni igrac nece biti spreman za SP.![]()
Arjen Robben hat sich Kantersieg der Niederlande gegen Ungarn laut "Bild" eine Oberschenkel-Verletzung zugezogen und wird am Abend nicht mit dem Team nach Südafrika fliegen. Am Sonntag soll eine Kernspintomographie Aufschluss darüber geben, ob Robben an der WM teilnehmen kann. "Das ist eine Katastrophe. Ich hoffe aber, dass er vielleicht doch noch mitfahren kann. Solange eine kleine Chance besteht, werde ich ihn mitnehmen", sagte Bondscoach Bert van Marwijk schockiert.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jbt ko **** neka dirneš ga odma ozljeda,ko da je od pudinga
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Žao mi je za Robbena. Šteta. Prava šteta. Baš kad sam pomislio da će ovo biti sezona koju će završiti bez ijedne povrede, desi se nešto ovako.
Haha neznam kako si to uspio da pomislis, kad je se i ove sezone par puta povrijedio, al etMonolog je napisao/la:Žao mi je za Robbena. Šteta. Prava šteta. Baš kad sam pomislio da će ovo biti sezona koju će završiti bez ijedne povrede, desi se nešto ovako.

--Pametnij popusta--
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, znam da je par utakmica propustio, ali nije poput onog "starog" Robbena iz Groningena, PSV-a i Chelsea koji je znao pauzirati po nekoliko mjeseci.armin90 je napisao/la:Haha neznam kako si to uspio da pomislis, kad je se i ove sezone par puta povrijedio, al etMonolog je napisao/la:Žao mi je za Robbena. Šteta. Prava šteta. Baš kad sam pomislio da će ovo biti sezona koju će završiti bez ijedne povrede, desi se nešto ovako..
raja sta da vam kažem velika steta ja sam navijač holnđana i engleza eto neće igrati rio.f a evo kako stavri stoje i najvjerovvatnije i roben ako bude sta ozbiljnije. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.