Da probamo malo ovo ovo oživjeti

Evo tabele poslije 19 odigranih kola:

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Biće zanimljivo vidjeti kako će sve to izgledati naredne sezone. Postojanje dva nasuprotna takmičenja bi za kvalitet evropske košarke moglo biti štetno, no s obzirom da smo mi svakako sa kvalitetom na Vi, tu bi i mogli vidjeti nekog hajra.Agamemnon je napisao/la:Eto sad ce i prvak BiH igrati kvalifikacije evrolige super
dosadilo mi je druze vise da nas prvak moze samo u ABA nabijem i nju vise....ovako barem ko god bio prvak neka barem pokusa u kvalifikacijamaBitiSrcemVezan je napisao/la:Biće zanimljivo vidjeti kako će sve to izgledati naredne sezone. Postojanje dva nasuprotna takmičenja bi za kvalitet evropske košarke moglo biti štetno, no s obzirom da smo mi svakako sa kvalitetom na Vi, tu bi i mogli vidjeti nekog hajra.Agamemnon je napisao/la:Eto sad ce i prvak BiH igrati kvalifikacije evrolige super
Ma Igokea solinaš, vjerovatno još lakše nego prošle godine... Fakat je usrana situacija tu, Igokea ne može ispasti iz ABA lige da bi se nekom drugom otvorilo mjesto od naših, očekivati da će opet imati neku furioznu sezonu pa da obezbjede i drugog predstavnika je smiješno, a u BiH su bez premca, izgleda kao da protiv rekreativaca igraju... Najgora opcija.Agamemnon je napisao/la:dosadilo mi je druze vise da nas prvak moze samo u ABA nabijem i nju vise....ovako barem ko god bio prvak neka barem pokusa u kvalifikacijamaBitiSrcemVezan je napisao/la:Biće zanimljivo vidjeti kako će sve to izgledati naredne sezone. Postojanje dva nasuprotna takmičenja bi za kvalitet evropske košarke moglo biti štetno, no s obzirom da smo mi svakako sa kvalitetom na Vi, tu bi i mogli vidjeti nekog hajra.Agamemnon je napisao/la:Eto sad ce i prvak BiH igrati kvalifikacije evrolige super
Ma Spars je smiješan, što pokazuju cijelu sezonu. I klub i ekipa. Sa ovim radom, neće oni prismrditi Igokeii još dugo, dugo.Agamemnon je napisao/la:Ima tu perspektive Spars na ovu ekipu jedno dva zvucna igraca da doda moze se nositi sa njima.
Ova OKK Sloboda ima publiku sve sponzore dzaba kada ima hibrida za predsjednika koji nezna.
Moze se Igokea skinuti sa vrha mada mislim da ce oni jos par godina vladati nasom kosarkom.
A i njima je oduzeta euroliga znamo kako skoro.
Kada se sjetim nekada lige covjece Borac,Dita,Bosna i Siroki.....
Ovo sada je smijurija.
Kod mene nema emocija za ovaj klub ali ove sezone izgubili su kod mene sve simpatije.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma Spars je smiješan, što pokazuju cijelu sezonu. I klub i ekipa. Sa ovim radom, neće oni prismrditi Igokeii još dugo, dugo.Agamemnon je napisao/la:Ima tu perspektive Spars na ovu ekipu jedno dva zvucna igraca da doda moze se nositi sa njima.
Ova OKK Sloboda ima publiku sve sponzore dzaba kada ima hibrida za predsjednika koji nezna.
Moze se Igokea skinuti sa vrha mada mislim da ce oni jos par godina vladati nasom kosarkom.
A i njima je oduzeta euroliga znamo kako skoro.
Kada se sjetim nekada lige covjece Borac,Dita,Bosna i Siroki.....
Ovo sada je smijurija.
Ja za Slobodu fakat navijam u Ligi 12, valjda što neki dio Bosne vidim u njoj, zbog publike koja voli košarku, ne znam, ali jednostavno ne ide. Očekivao sam nakon prošle sezone određeni iskorak i kod Sparsa i kod njih, sa kojim bi postajali konkurentni Igokeii za prvaka i ABA ligu, ali ništa. Nije džaba Mulaomerović otišao.
Eh, nekad bilo pa se pričalo... Kažem, mi smo na Koševo išli da bi ubili vrijeme dok naveče ne počne Bosna, u Goodyear, u našoj ligi, onda i u ULEB kupu...
Meni puno srce kad sam prošle sezone vidio pun Mejdan na Sloboda - Bosna, čak mi je i ono skandiranje gazi pitare bilo simpatično.Jednostavno, ovde nema većih od ta 2 kluba, čak i u ovim "formatima". Jedino mi je idiotsko bilo skandiranje o Želji i Sarajevu, ali hajde, svakakvih nas ima.
A jbga, valjda Berbić od iduće sezone počne ponovo ozbiljno raditi, ili što bi kod vas @staragarda rekao, po pVojektuAgamemnon je napisao/la: Kod mene nema emocija za ovaj klub ali ove sezone izgubili su kod mene sve simpatije.
Ugasili su nam klub za nista,mogli su vako gubiti i boriti se za opstanak i sa Ditom,imaju strasan potencijal finansijski i podrsku i grada i publike nama Kakanj drzi kosarkaske lekcije,pa u mejdanu su padali evropski velikani ovakve je Dita busila po 40 razlike na sta smo spali tugo moja...
1.kolo 12.03.2016: Igokea-Široki, Mladost-Leotar, Kaknj-Spars.sb1996 je napisao/la:Prvo kolo Lige6:
Igo-Šir
Kak-Spa
Mla-Leo
Ima li igdje kompletan raspored?
Kakva sad Balkanska liga???sb1996 je napisao/la:Nekoliko klubova iz BiH(među njima i novi/stari prvoligaš KK Bosna) je preko saveza dobilo poziv za nastup u balkanskoj ligi (BIBL)....Vidjet ćemo kako će se to rasplest i koji su uvjeti za upast i tko ima želju...
Ona sa balkanaFoSte95 je napisao/la:Kakva sad Balkanska liga???sb1996 je napisao/la:Nekoliko klubova iz BiH(među njima i novi/stari prvoligaš KK Bosna) je preko saveza dobilo poziv za nastup u balkanskoj ligi (BIBL)....Vidjet ćemo kako će se to rasplest i koji su uvjeti za upast i tko ima želju...
Haha logicno, nego nesto slicno kao ABA ali slabiji timovi igraju?sb1996 je napisao/la:Ona sa balkanaFoSte95 je napisao/la:Kakva sad Balkanska liga???sb1996 je napisao/la:Nekoliko klubova iz BiH(među njima i novi/stari prvoligaš KK Bosna) je preko saveza dobilo poziv za nastup u balkanskoj ligi (BIBL)....Vidjet ćemo kako će se to rasplest i koji su uvjeti za upast i tko ima želju...
FoSte95 je napisao/la: Haha logicno, nego nesto slicno kao ABA ali slabiji timovi igraju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.