SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
-
- Kontakt:
Re: SP - Grupa D
Ono sto ce Srbima biti problem jer se nisu naigrali u ove dvije prijateljske. Samo su umjesto Novog Zelanda trebali uzeti nekog jaceg protivnika da vide gdje stoje. Po rezultatima Srbija je veoma lose igrala ali idemo redo,. Najvise problema ce biti na golu Srbija nikad slabija na golmanskoj poziciji, odbrana odlicna ali problem moze biti sredina Stankovic, Kacar ili Kuzmanovci ili neko drugi moraju iznijeti teret ka napadu gdje su dobri napadaci nepredvidivi.
Njemci ko Njemci nikad sa njima ne znas na cemu si.
Ghana nezgodna jer kod njih svako moze da trci pa Srbi mogu imati velikih problema.
Australia-odlican golman, odlican napad i odlicna sredina ali odbrana suplja.
Po meni ovo je nevjerovatna teska grupa i ne vidim potcjenjivanja da ce Srbija lahko ili Njemacka proci. Moze se desiti da Ghana i Australija produ jer su sve nezgodne ekipe.
Teska grupa ali sta reci za sinoc je Spanija jedva pobjedila Juznu Koreju...lopta je okrugla
Ghana nezgodna jer kod njih svako moze da trci pa Srbi mogu imati velikih problema.
Po meni ovo je nevjerovatna teska grupa i ne vidim potcjenjivanja da ce Srbija lahko ili Njemacka proci. Moze se desiti da Ghana i Australija produ jer su sve nezgodne ekipe.
Teska grupa ali sta reci za sinoc je Spanija jedva pobjedila Juznu Koreju...lopta je okrugla
Da nisu usli Cacau i Miller Njemci gola da sutra ne bi dali. Schweinsteiger je losh bio, a i Amar je to rekao. Podolski od 25min kada sam poceo da gledma utakmicu nishta nije napravio i lijeva strana je bila potpuno nemocna. Cim je izasao, a ushao Marin vidjeli smo sta se desilosuntu jeu je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Molite Boga da igraju Podolski, Klose i Svajstanger. Likovi su ocajni, mada ni onaj Khedira nije bajan.
Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao ali Schweinsteiger i Khedira su nas ogulili na terenu. Po meni su ljudi najbolje odigrali.
BTW Kakve samo fudbalske ''magove'' daje ovaj forum
nema potpisa
- alan_kardec
- Kontakt:
Thecoldfear je napisao/la:Ono sto ce Srbima biti problem jer se nisu naigrali u ove dvije prijateljske. Samo su umjesto Novog Zelanda trebali uzeti nekog jaceg protivnika da vide gdje stoje. Po rezultatima Srbija je veoma lose igrala ali idemo redo,. Najvise problema ce biti na golu Srbija nikad slabija na golmanskoj poziciji, odbrana odlicna ali problem moze biti sredina Stankovic, Kacar ili Kuzmanovci ili neko drugi moraju iznijeti teret ka napadu gdje su dobri napadaci nepredvidivi.
Slažem se za golmana, i vezni red je tu negdje, odbrana slabiji dio tima, ali taj "odlični napad" Australije predvodi Joshua Kennedy iz japanske Nagoye.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Schweini najbolje ocijenjeni igrac, ja ne znam sta si ti gledaoAdmir_Sa je napisao/la:Da nisu usli Cacau i Miller Njemci gola da sutra ne bi dali. Schweinsteiger je losh bio, a i Amar je to rekao. Podolski od 25min kada sam poceo da gledma utakmicu nishta nije napravio i lijeva strana je bila potpuno nemocna. Cim je izasao, a ushao Marin vidjeli smo sta se desilosuntu jeu je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Molite Boga da igraju Podolski, Klose i Svajstanger. Likovi su ocajni, mada ni onaj Khedira nije bajan.
Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao ali Schweinsteiger i Khedira su nas ogulili na terenu. Po meni su ljudi najbolje odigrali.
BTW Kakve samo fudbalske ''magove'' daje ovaj forum

Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
-
- Kontakt:
Ma oni igraju samo sa jednim napadacem ali uvijek sa jednim ofanzivnim i 2 krila koja vise pomazu napadu pa se ne bih iznenadio da najbolji strijelac bude Tim Cahill ili Mark Breschiano ili onaj Garcia iz Hulla.alan_kardec je napisao/la:Thecoldfear je napisao/la:Ono sto ce Srbima biti problem jer se nisu naigrali u ove dvije prijateljske. Samo su umjesto Novog Zelanda trebali uzeti nekog jaceg protivnika da vide gdje stoje. Po rezultatima Srbija je veoma lose igrala ali idemo redo,. Najvise problema ce biti na golu Srbija nikad slabija na golmanskoj poziciji, odbrana odlicna ali problem moze biti sredina Stankovic, Kacar ili Kuzmanovci ili neko drugi moraju iznijeti teret ka napadu gdje su dobri napadaci nepredvidivi.
Slažem se za golmana, i vezni red je tu negdje, odbrana slabiji dio tima, ali taj "odlični napad" Australije predvodi Joshua Kennedy iz japanske Nagoye.
- moustapha
- Kontakt:
Ocekujem prolaz Njemacke i Srbije. Ovo su vjerovatno i dvije reprezentacije koje cu najvise simpatisati na prvenstvu.
#divovi
-
- Kontakt:
pazite ekipe povrijedjenih i onih koji 100% ne igraju..
Adler
Westermann Ferdinand Jansen
Diarra
Beckham Pirlo Essien Ballack
Drogba Torres
Adler
Diarra
Drogba Torres
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Samo sto ti napadaci igrajujasko_juve je napisao/la:pazite ekipe povrijedjenih i onih koji 100% ne igraju..
Adler
Diarra
Drogba Torres
-
- Kontakt:
pa i Drogba povrijedjen i Torres je na spisku al ni jedne pripremne utakmice nije odigrao tako da je upitan..L_blancos je napisao/la:Samo sto ti napadaci igrajujasko_juve je napisao/la:pazite ekipe povrijedjenih i onih koji 100% ne igraju..
Adler
Diarra
Drogba Torres
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nakon utakmice protiv nase reprezentacije jedno treba biti jasno njemacka je pobijedila u prijateljskoj utakmici jako uvjerljivo, a 2002 godine na zadnjoj provjeri protiv velsa njemacka je izgubila 0-1 i na kraju bila viceprvak svijeta...e sad ovakva igra je dodatno upozorenje za sviju....nijemci su u utakmici protiv BiH bili i previse uvjerljivi kada su prijateljske utakmice u pitanju, jer znamo da nijemci turnire najozbiljnije shvataju od svih selekcija...tehnicki je ova ekipa potkovanija u odnosu na onu s eura il neka jos 2 - 3 takmicenja prije, jer jedan ozil, muller, pa jos i kroos s klupe imaju dobar tehnicki potencijal...pitanje je samo koliko ce psihicki se dobro drzat ovako mladi igraci, ali je zato dosta bitan prvi susret protiv australije....ne zaboravimo da je tu i super opasni jansen koji protiv nas nije dobio priliku a koji ima sve za jednog igraca koji nastupa il na krilu il kao bek...brojni igraci jednakog kvaliteta, ballack fali jako, al igra mozda bas sad bude varijabilnija i brza i jos kad se doda fizicka sprema u cemu su nijemci ispred svih onda u ovakvoj grupi ne bi trebali imati vecih problema, a srbija ima veliku krizu forme u najnezgodnijem trenutku, za drugo mjesto ce biti izjednacena borba izmedju 3 podjednake reprezentacije
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- alan_kardec
- Kontakt:
HOPLIT je napisao/la:U koliko sati Srbija igra protiv Kameruna?
Večeras u pola devet. Imaš prenos na Arena sport 1 i na nekom RTS-u, čini mi se dvojci.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Bily Piton
- Kontakt:
Mene uopšte ne brine malo lošija forma a pripremama.Čini mi se da Antić vješto skriva adute i odmara glavne igrače.Ne sumnjam da će biti sve ok protiv Gane.Ovo je veoma kvalietan TIM.
PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Hvala.alan_kardec je napisao/la:HOPLIT je napisao/la:U koliko sati Srbija igra protiv Kameruna?
Večeras u pola devet. Imaš prenos na Arena sport 1 i na nekom RTS-u, čini mi se dvojci.
YNWA!
opet timmy cahill zabio za australce, ovaj put protiv amera. ocekivam da on licno odradi odlican SP isto ko' sto je ucinio prije cetri godine u njemackoj..
Njemacka prva srbija druga , moje misljenje
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bez Vidića Srbija nema šta tražiti na SP-u. Molite Boga da bude zdrav. 1-2 Katastrofa na sredini terena.
edit : prva dobra akcija 2-2
edit : prva dobra akcija 2-2
Sta reci za ovu tekmu,izvuklo je brdo golova.Igra veoma losa i sa jedne i sa druge strane,vise mi licelo na neku nizeligasku tekmu nego na ozbiljniju.I jedni i drugi se cuvali za SP jer im je ovo zadnja tekma.Videlo se da nasi nece pravo da ulaze u duele,Kamerunci dosta ostri ali ni oni nisu 100% igrali.
Prvi gol Kameruna kiks Stojkovica,drugi gol Kameruna opet kiks Stojkovica,ali i cele zadnje linije.Prvo Lukovic se zalece kao govedo i nista ne postigne time,zatim Subotic ostavlja sam Weboa,a Stojkovic verovatno cuva gol liniju da mu ne pobegne pa nikad ne silazi sa nje.
Vezni red prvih pola sata neprepoznatljiv,Stanka malo trcao,Krasic i Lane takodje.Milijas najgori od svih iz veze.No kada je Stanka dao gol za 2:2 krenulo je malo na bolje.
Penal koliko sam video iz daljine(beo na centralnom delu zapada)je vise nego presmesan,a Mbia mi je kralj kako se samo smeje Leonitisu.
Kada se sve sabere prva tekma protiv Novog Zelanda nije bila nesta ali sam zadovoljam,protiv Poljaka sam zadovoljan odbranom,a veceras nisam nicim preterano osim rezultatom.Nadam se da je Antic u ove tri prijateljske tekme uvideo sve greske i da njih nece biti na SP.
Prvi gol Kameruna kiks Stojkovica,drugi gol Kameruna opet kiks Stojkovica,ali i cele zadnje linije.Prvo Lukovic se zalece kao govedo i nista ne postigne time,zatim Subotic ostavlja sam Weboa,a Stojkovic verovatno cuva gol liniju da mu ne pobegne pa nikad ne silazi sa nje.

Penal koliko sam video iz daljine(beo na centralnom delu zapada)je vise nego presmesan,a Mbia mi je kralj kako se samo smeje Leonitisu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
komentar sa b92
Panteliću, Bog je u velikoj nedoumici, ti se samo krstiš i moliš da daš gol, a ja mu se molim da te ne gledam na terenu...
(Kiki, 5. jun 2010 21:40)

Panteliću, Bog je u velikoj nedoumici, ti se samo krstiš i moliš da daš gol, a ja mu se molim da te ne gledam na terenu...
(Kiki, 5. jun 2010 21:40)

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.