imat cemo gosta iz dijaspore

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mentalitet takav, kao za vrijeme Ćire .. 2 utakmice, pun stadion ko sibica i prodje euforija, Ćiro ode, u PL opet respektabilna brojka a ni blizu Ćirinih 8000. Mada mi smo u top 3 ove sezone sto se tice posjete a i gostovanja, a cvrsto sam uvjeren da ce na kraju biti broj 1 sto se tice posjeteSiouxLukavac je napisao/la:Pa ako dosadašnji rezultati i trenutno stanje nisu dovoljni da na svakom gostovanju do kraja bude minimalno toliko navijača onda ne znam stvarno šta je potrebno da bude toliko.ziviniceMetropola je napisao/la:jedna stara:
10 bodova u 4 kola i ni jedno ostalo gostovanje nece proci ispod 400 navijaca
Kako se dobro sjecam biti ce 10 utakmica od 12 na TV ali nisam siguran. (Arena, MojaTV, BHT) Moguce da nece biti samo Drina i Velez..SARS je napisao/la:Zna li neko onaj raspored koje utakmice Slobode cemo moci gledati na tv-u u ovom drugom dijelu
makar nam reci koja je firmaVelikiKemo je napisao/la:bgm veoma blizu poslovna saradnja sa moćnom firmom iz arapskog svijeta...na partnerskoj osnovi![]()
![]()
![]()
Moram pohvaliti onu dvojicu momaka koji prodaju karte za B.Luku .Uljuđeni momci, nema govora.emirzlaTu je napisao/la:Azmir je stigo konacno.
Bice nas,koliko nas bude.Sta se opterecavate koliko ce raje bit u BL.Danas se drasticno mijenja broj prijava,odnosu na juce.Mi uvijek cekamo zadnjih 5 minuta.....
SARS je napisao/la:Zna li neko onaj raspored koje utakmice Slobode cemo moci gledati na tv-u u ovom drugom dijelu
Saudi Arabi money money ritchVelikiKemo je napisao/la:bgm veoma blizu poslovna saradnja sa moćnom firmom iz arapskog svijeta...na partnerskoj osnovi![]()
![]()
![]()
Jel ozbiljno da skoro sve utakmice prenoseGifron je napisao/la:SARS je napisao/la:Zna li neko onaj raspored koje utakmice Slobode cemo moci gledati na tv-u u ovom drugom dijelu
19. kolo (Borac – Sloboda) - Moja TV
20. kolo (Sloboda – Radnik) - Moja TV
21. kolo (Vitez – Sloboda) - Moja TV
22. kolo (Sloboda – Željezničar) - Arena sport/Moja TV ???
24. kolo (Sloboda – Mladost) - Moja TV
25. kolo (Sloboda – Široki Brijeg) - BHT
26. kolo (Olimpic – Sloboda) - Moja TV
28. kolo (Travnik – Sloboda) - Moja TV
29. kolo (Sloboda – Sarajevo) - Arena sport/Moja TV ???
30. kolo (Zrinjski – Sloboda) - BHT
Jel blizu kao i oni sponzori iz USA ? Jarane nista ti ja ne vjerujem dok ne bude zvanicno sve je to suplja dok se ne potpise i dok pismeno ne bude. sta lozis raju dzaba ? Ni reprogam jos nije zavrsen a ti i takvi kao ti serete o nekim sponzorima i ostalim stvarima ... Ja bi prvi volio kad bi dobili jakog sponzora al ne moze prije zore svanuti ...VelikiKemo je napisao/la:bgm veoma blizu poslovna saradnja sa moćnom firmom iz arapskog svijeta...na partnerskoj osnovi![]()
![]()
![]()
Zvanična izjava direktora kluba u današnjem avazu..Ako ko kenja onda ti KENJAŠSlobodas je napisao/la:Jel blizu kao i oni sponzori iz USA ? Jarane nista ti ja ne vjerujem dok ne bude zvanicno sve je to suplja dok se ne potpise i dok pismeno ne bude. sta lozis raju dzaba ? Ni reprogam jos nije zavrsen a ti i takvi kao ti serete o nekim sponzorima i ostalim stvarima ... Ja bi prvi volio kad bi dobili jakog sponzora al ne moze prije zore svanuti ...VelikiKemo je napisao/la:bgm veoma blizu poslovna saradnja sa moćnom firmom iz arapskog svijeta...na partnerskoj osnovi![]()
![]()
![]()
. . .. ova vijest nije ništa novo. . .znamo za to . .Slobodas je napisao/la:Jel blizu kao i oni sponzori iz USA ? Jarane nista ti ja ne vjerujem dok ne bude zvanicno sve je to suplja dok se ne potpise i dok pismeno ne bude. sta lozis raju dzaba ? Ni reprogam jos nije zavrsen a ti i takvi kao ti serete o nekim sponzorima i ostalim stvarima ... Ja bi prvi volio kad bi dobili jakog sponzora al ne moze prije zore svanuti ...VelikiKemo je napisao/la:bgm veoma blizu poslovna saradnja sa moćnom firmom iz arapskog svijeta...na partnerskoj osnovi![]()
![]()
![]()