pazi samo da te ne prenese kada ga babuka zabijesekretar je napisao/la:Nisam nikad bio na stadionu Borca,jer nisam iz Banja Luke. Ali u subotu cu doci pogledati utakmicu,pa me zanima na koju tribinu,kao neutralan ? A da gledam u rahatluku

Moderator/ica: vlakanje
pazi samo da te ne prenese kada ga babuka zabijesekretar je napisao/la:Nisam nikad bio na stadionu Borca,jer nisam iz Banja Luke. Ali u subotu cu doci pogledati utakmicu,pa me zanima na koju tribinu,kao neutralan ? A da gledam u rahatluku
DaChinaglia je napisao/la:znam, vidio sam tvoj post na našoj temi, zato sam i napisao, nemoj da te prenese
salebl je napisao/la:Na zapad slobodno, sjedi i cuti i neces imati problema.
Odosmo van nogometa maloGorki je napisao/la:Ja bi rado ostao u BL naveče,po meni nema jačih guzova (žena) nego tamo
A sto jest-jest. Nevezano za temperaturu, uvijek su tu subotom naveceGorki je napisao/la:Ja bi rado ostao u BL naveče,po meni nema jačih guzova (žena) nego tamo
nas stadion ima kapacitet 9500 (otkud tebi 14.400 ? ) a kad se zavrsi i jug (jednog dana) trebao bi biti oko 12 hiljadavlakanje je napisao/la:Sto se posjete tice, stadion ce biti daleko od punog. Od 14.400 stolica, koliki je kapacitet u startu oduzeti 2.500 mjesta na sjeveru jer ce tamo biti gostujuci navijaci. Ocekujem do 5000 ljudi, sve preko ce biti iznenadjenje.
Moguce cak da je i 4hiljade bilo, u svakom slucaju po meni - premalo. Iz razloga sto je krenula ta kampanja za Borac, dosao je jesenji prvak - ocekivao sam bar 6 hiljada.. ali sta je tu jeGrk1234 je napisao/la:Meni se ucinilo da je bilo vise ljudi,na zapad je bilo preko 2000,njih je bilo 250/300,mislim da je na istoku bilo vise od hiljadu ljudi....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.