Ide to over onda,ubjedjen sam da barca nece dobit 2 i vise razlike,jos kad uzmes vaznost utakmice trebalo bi doci zuti.Obje ekipe imaju brze igrace,ocekujem dosta kontri i polukontri sto ce vjerovatni sprecavat protivnicka ekipa.A sudija nije tezak na zutim.A juve bajern zaboravio pitat ko sudistulic89 je napisao/la:evo ti sudije:admir12345 je napisao/la:Ko sudi mec ARSENAL-Barcelona i kakav je na zutim
http://int.soccerway.com/referees/cuneyt-cakir/92755/
moj prijedlog je over 4,5. a opet nikad se zna s tim zutim, iako ih ja volim igrati.
logicnije bi mi bilo da bude vise, nego manje. znas i sam da sa tim zutim sve zavisi od rezultata...
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
20:45 Juventus - Bayern zbroj kornera 10+ 1,85
Ne zaboravi da ima i revans. Veliki je ulog u pitanju, nece ni domaci grlom u jagode a ni gosti. Moguce da bude i manje golova a za kartone sam siguran da idu ispod granice. Primjer ti je sinocnji derbi u Italiji. Po znacajnosti meca, obje ekipe pogotovo gosti su krkanske ekipe+sudija koji dijeli kartone kao lizala. Kako se zavrsilo? 2 kartonaadmir12345 je napisao/la: Ide to over onda,ubjedjen sam da barca nece dobit 2 i vise razlike,jos kad uzmes vaznost utakmice trebalo bi doci zuti.Obje ekipe imaju brze igrace,ocekujem dosta kontri i polukontri sto ce vjerovatni sprecavat protivnicka ekipa.A sudija nije tezak na zutim.A juve bajern zaboravio pitat ko sudi

- muhamedhulk
- Kontakt:
Cakir ce njih da pozutiadmir12345 je napisao/la:Ide to over onda,ubjedjen sam da barca nece dobit 2 i vise razlike,jos kad uzmes vaznost utakmice trebalo bi doci zuti.Obje ekipe imaju brze igrace,ocekujem dosta kontri i polukontri sto ce vjerovatni sprecavat protivnicka ekipa.A sudija nije tezak na zutim.A juve bajern zaboravio pitat ko sudistulic89 je napisao/la:evo ti sudije:admir12345 je napisao/la:Ko sudi mec ARSENAL-Barcelona i kakav je na zutim
http://int.soccerway.com/referees/cuneyt-cakir/92755/
moj prijedlog je over 4,5. a opet nikad se zna s tim zutim, iako ih ja volim igrati.
logicnije bi mi bilo da bude vise, nego manje. znas i sam da sa tim zutim sve zavisi od rezultata...

http://int.soccerway.com/referees/marti ... son/44515/
Atkinson sudi Bayernu, tu negdje oko zutih - poznavajuci Bayern, igrati ispod.
Jos bi dodao Lewa daje gol, Suarez daje gol.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sto je najgore kopirat cu ovo

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
La Rioja-Guadalajara z2 60+ ne bi me cudilo kad ih ja odigram da ne dodje,svi statisticki parametri ukazuju da bi lagano trebalo prec,al u zadnje vrijeme sve sto izgleda realno nista ne prodje
Anderlecht-Dinamo tvrda utakmica vjerojatno. Under 2.5,oba ne daju gol.
juventus 3.5 zutih vise 1.65
rochdale 2+ 1.31
arsenal 9.5 ukupno kornera vise 1.75
j.wall 18.5 vise 1.85
hezonja 6.5 manje 1.85
rochdale 2+ 1.31
arsenal 9.5 ukupno kornera vise 1.75
j.wall 18.5 vise 1.85
hezonja 6.5 manje 1.85
Zadnja izmjena: Cousins00, dana/u 23 feb 2016, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan na osjecaj na 2km:
Birmingam 1
Burnley 1
Accrington 1
Arsenal zk2
Arsenal ukupn vise kartona od 4,5
Juventus zk2
Juventus ukupno vise kartona od 3,5
Koef: 62,34
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Birmingam 1
Burnley 1
Accrington 1
Arsenal zk2
Arsenal ukupn vise kartona od 4,5
Juventus zk2
Juventus ukupno vise kartona od 3,5
Koef: 62,34
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Cousins 27,5 VIŠE
Gallinari 21,5 VIŠE
Lopez 21,5 VIŠE
Lilard 26,5 VIŠE
Harden 28,5 VIŠE
22x2,5 Zmajevi
Budući da se očekuje tekma sa dosta koševa nekako logično igram na najbolje igrače ekipa Rođo i Galinari. Igrali su prije četri dana i oba su došla u + lagano. Očekujem nešto isto i večeras jer obe ekipe igraju run&gun košarku. Jedino neka loša šuterska noć može pokvarit tip. Lopez vs. Plumbe, ovaj prvi puno inteligentiji i očekujem da ovo lagano ispoštuje do sredine trece cetvrtine. Jedino BO bi mogao usrat noć ali rizikujem. Lilard u strašnoj formi u zadnje vrijeme tako da je i granica skocila podosta. Domaćini u strašnom naletu i nekako mi logičan tip Lilard dok je vruć i igra kući. Bradonju nisam igrao često over ove sezone, večeras sam ga izabrao iz razloga što će imati lakši posao od Howarda koji ce se borit protiv Gorbeta i Favorsa. Nadam se da će ga šut služit večeras i da će preci granicu. U zadnja dva susreta ove dvije ekipe postizao 30 i 33. Pošto su granice visoke nisam se zalijetao sa ulogom, čisto da imam šta provjerit ujutro prije posla.
Gallinari 21,5 VIŠE
Lopez 21,5 VIŠE
Lilard 26,5 VIŠE
Harden 28,5 VIŠE
22x2,5 Zmajevi
Budući da se očekuje tekma sa dosta koševa nekako logično igram na najbolje igrače ekipa Rođo i Galinari. Igrali su prije četri dana i oba su došla u + lagano. Očekujem nešto isto i večeras jer obe ekipe igraju run&gun košarku. Jedino neka loša šuterska noć može pokvarit tip. Lopez vs. Plumbe, ovaj prvi puno inteligentiji i očekujem da ovo lagano ispoštuje do sredine trece cetvrtine. Jedino BO bi mogao usrat noć ali rizikujem. Lilard u strašnoj formi u zadnje vrijeme tako da je i granica skocila podosta. Domaćini u strašnom naletu i nekako mi logičan tip Lilard dok je vruć i igra kući. Bradonju nisam igrao često over ove sezone, večeras sam ga izabrao iz razloga što će imati lakši posao od Howarda koji ce se borit protiv Gorbeta i Favorsa. Nadam se da će ga šut služit večeras i da će preci granicu. U zadnja dva susreta ove dvije ekipe postizao 30 i 33. Pošto su granice visoke nisam se zalijetao sa ulogom, čisto da imam šta provjerit ujutro prije posla.

PratimSPY je napisao/la:Cousins 27,5 VIŠE
Gallinari 21,5 VIŠE
Lopez 21,5 VIŠE
Lilard 26,5 VIŠE
Harden 28,5 VIŠE
22x2,5 Zmajevi

Nakon sto me izyeba suarez posteno da probamo nocno nesto da se prati
Lanus-Tucaman 1
Guadalajara-Juarez gg
Okafor 17,5+
Cousins 28,5+
Galinari 21.5+
Dolgopolov-Johnson 1
38 KM
Juan Aurich-Municipial 3+
San Jose-Oriente gg i 3+
Huracan-Nacional gg i 3+
Davis 26.5+
Vucevic 19,5+
Thiem-Dzumhur 4,5 h2
Detroit-Columbus 5,5+
Minesota-Islander 5,5+
368 KM
Lanus-Tucaman 1
Guadalajara-Juarez gg
Okafor 17,5+
Cousins 28,5+
Galinari 21.5+
Dolgopolov-Johnson 1
38 KM
Juan Aurich-Municipial 3+
San Jose-Oriente gg i 3+
Huracan-Nacional gg i 3+
Davis 26.5+
Vucevic 19,5+
Thiem-Dzumhur 4,5 h2
Detroit-Columbus 5,5+
Minesota-Islander 5,5+
368 KM
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Yebo sestru žabarsku 16 poena do kraja treće i onda ulazi minutu prije kraja tekme izvede samo jedno slobodno i fajrunat.SPY je napisao/la:Cousins 27,5 VIŠE
Gallinari 21,5 VIŠE
Lopez 21,5 VIŠE
Lilard 26,5 VIŠE
Harden 28,5 VIŠE
22x2,5 Zmajevi

Jel moze neko da izanalizira par tipova za nba vcrs ? 
Inace za danas, psv- atletico x2 i 0-2

Inace za danas, psv- atletico x2 i 0-2
MVP - Messi-Villa-Pedro
-
- Kontakt:
admir12345 brate mili, imas li kakvih prijedloga danas za kosarku? De nas obraduj sa kakvim parovima ljubim te

malo ozbiljniji tiket danas. valjda prodje...

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
-
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Braga- Sion (SP) 1 - morao nekog iz SP
Dinamo Kiev- Man City odg - ovo cu gledati, pa da navijam za golove
Derby- Blackburn 1 - vrijeme je da Derby dobije nekog kuci
Bangu- Volta odg - random
Praha- Ostrava 136 + - nesto mi mala granica
Kolstad- Arendal 51+ - nesto mi mala granica
Mors- Kolding 49+ - nesto mi mala granica
Koef.: 73
Dinamo Kiev- Man City odg - ovo cu gledati, pa da navijam za golove
Derby- Blackburn 1 - vrijeme je da Derby dobije nekog kuci
Bangu- Volta odg - random
Praha- Ostrava 136 + - nesto mi mala granica
Kolstad- Arendal 51+ - nesto mi mala granica
Mors- Kolding 49+ - nesto mi mala granica
Koef.: 73
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.