nisam ni reko da je zvanicno. to su samo spekulacije, iako me en bi iznenadilo da se to ostvari.CollegeGunner je napisao/la:Nije to jos nista zvanicno. Nijedan klub nije potvrdio tu vijest. Uz to mi je idalje sumnjivo da li ce se Cole zadovoljiti sa placom koju ce mu dati Wenger.Wolverine je napisao/la:procitao sam jucer da je dogovoren transfer joe colea. posto mu istice ugovor, odsteta bi bila 0$. neznam, meni se to cini kao odlican potez.
Ukoliko stvarno dodje naravno da bi bio odlican potez. Time bismo ojacali i napad(Chamakh) i sredinu(Cole) a da nismo feninga dali, al ko ce to objasniti ovim strucnjacima. Za njih je transfer samo dobar ukoliko je preko 30mil.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- arsengunner
- Kontakt:
nervira me stvarno ovaj fabregas..nek ide vise yebo ga dan i barcelona.igrat za jedan klub kakav je arsenal,snjim potpisat ugovor do 2015 a cijelo vrijeme se vucat po novinama i govorit sa epitetima o barci to je vise postalo pravo dosadno i zamorno..gledat svoj najdrazi klub sa kapitenom koji vjerovatno ima gace sa barcinim grbom na pakasu postalo je iritirajuce..i cuj djete barce,pa od 16 igra u arsenalu,onda je teenager arsenala..jednostavno je izgubio svo postovanje koje sam imao prema njemu..bio profesionalac ili ne,nemogu ga vise gledat,nek ide ako mu se ide..izvuci ce wenger vec nekog
Samo WENGER istina je!!!
- -Paja
- Kontakt:
Prijatelju moras da shvatis da skoro sve te izjave sto citas po novinama i sajtovima su izmisljene i plasirane od strane katalonskih medija kako bi se vrsio pritisak na Fabregasa i Arsenal. Covjeka su cak nasli u rodnom mjestu kad se oporavljao od ozlijede i organizovali presicu gdje ga pitaju sva ta pitanja i izvlace iz konteksta njegove odgovore na iste. Fabregas respektuje Wengera i Arsenal uostalom da nije bilo nas on bi sad igrao za Tenerife i tako slicne gigante tako da se ne treba previse brinuti uostalom okacili smo cijenu ovi jadnici nisu mogli ni u pola da ponude od toga prema ocekivanju pa je poslana jasna izjava u kojoj necemo prihvacati bilo kakve ponude!arsengunner je napisao/la:nervira me stvarno ovaj fabregas..nek ide vise yebo ga dan i barcelona.igrat za jedan klub kakav je arsenal,snjim potpisat ugovor do 2015 a cijelo vrijeme se vucat po novinama i govorit sa epitetima o barci to je vise postalo pravo dosadno i zamorno..gledat svoj najdrazi klub sa kapitenom koji vjerovatno ima gace sa barcinim grbom na pakasu postalo je iritirajuce..i cuj djete barce,pa od 16 igra u arsenalu,onda je teenager arsenala..jednostavno je izgubio svo postovanje koje sam imao prema njemu..bio profesionalac ili ne,nemogu ga vise gledat,nek ide ako mu se ide..izvuci ce wenger vec nekog
Arsenal dominira!
Dio Arsenala
- ___Benny___
- Kontakt:
tvoj je problem sto pratis samo 2-3 lige vearmalen je bio jedan od trazenijih igraca iz holdanskog prvenstva prosle godine i bio kapiten od odlaska sneijdera u inter,,CollegeGunner je napisao/la:@___Benny___
Mnogi su tako govorili i za tog lika sa tvog avatara.![]()
Schwarzer je solidan golman i mogao bi biti zamjena dok Manone ne stasa. Nije ni meni on prva opcija no on mi se cini najvjerovatnijim. Nisam ni ja pratio tog Koscielnya nesto posebno no nebi se Lyon, Maseille i Arsenal borili za njega da je on retard.
Ti ako se nadas da ce Wenger davati 50-80 mil za Llorisa ili Silvu ili Sergio Ramosa, bolje ti je da pocnes navijati za drugi tim, jer to nikad nije bila niti ce biti nasa taktika.

@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- CollegeGunner
- Kontakt:
Halo momak, previse si se promangupisao. Fino ti kazem da su Wengera napadali i zbog dovodjenja Verminatora i govorili da treba dovoditi ve dokazane igrace, pa vidis kako se ispostavilo. Pratio sam ja njega i u Ajaxu i znao da ce biti dobro pojacanje. Uostalom, svako koga Wenger hoce mora valjati. Samo ne znam jesi ti bio zadovoljan, ipak je placen samo 10mil.___Benny___ je napisao/la: tvoj je problem sto pratis samo 2-3 lige vearmalen je bio jedan od trazenijih igraca iz holdanskog prvenstva prosle godine i bio kapiten od odlaska sneijdera u inter,,

Vidis, ti isto kazes da treba dovoditi samo dokazane i skupe igrace. Samim tim si sigurno bio nezadovoljan i kad je Verminator doveden. Ti da pratis iole fudbal znao bi da se svi veci francuski klubovi tuku za ovog momka iz Lorienta.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- arsengunner
- Kontakt:
Paja upravu si ti,sve to stoji ali iritira svakog gunnera koji provjerava info o arsenalu redovito..znam za izjavu uprave arsenala i izgleda zaista inferiorno..nego mi se cini da fabregasa previse smatraju velikim i nezamjenjivim kao henry-a..uz duzno postovanje svim navijacima i ljubiteljima fabregasa meni je on zamjenjiv i nije ni blizu henry-a,bergkamp-a ili adams-a..najveca faca trenutno u arsenalu je van persie,za mene..ponavljam ovo je moje misljenje
Samo WENGER istina je!!!
Kako je odbijena prva ponuda bit će odbijena i druga. Wenger je jasno rekao: "Želim zadržat ova tim kakav je i bio i pojačat ga sa par pojačanja. "
Ne znam samo što se rasprvljate oko već riješenog.
A Joe Cole, iskreno, volio bih ga vidjet u Arsenalu, jer bi tim dobio na iskustvu a i na jačini klupe, što nam je najveća boljka.
Ne znam samo što se rasprvljate oko već riješenog.
A Joe Cole, iskreno, volio bih ga vidjet u Arsenalu, jer bi tim dobio na iskustvu a i na jačini klupe, što nam je najveća boljka.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- CollegeGunner
- Kontakt:
@arsengunner
Prvo, dobrodosao
Drugo, meni je Fabregas izuzetno drag igrac i smatram ga jednim od najboljih playmakera na svijetu, ali sam uvijek bio misljenja da je RVP, kada je potpuno zdrav, jedan od najboljih igraca na svijetu. Tako da nisi jedini koji tako misli.
Cesc mora jos puno raditi da bi ga postovao kao RvP-a i Clichya. Jos nesto, nijedan igrac nije nezamjenjiv.
P.S. Cesc ostaje ionako.
Prvo, dobrodosao

Drugo, meni je Fabregas izuzetno drag igrac i smatram ga jednim od najboljih playmakera na svijetu, ali sam uvijek bio misljenja da je RVP, kada je potpuno zdrav, jedan od najboljih igraca na svijetu. Tako da nisi jedini koji tako misli.

Cesc mora jos puno raditi da bi ga postovao kao RvP-a i Clichya. Jos nesto, nijedan igrac nije nezamjenjiv.
P.S. Cesc ostaje ionako.

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
- arsengunner
- Kontakt:
@collegegunner
hvala na dobrodoslici..
dugo sam nakacen na sportsport.ba,i cito sam kao gost forumske rasprave,pa reko da i ja malo iskalim svoj bijes i misljenje
nevolim ni ja puno kakit,al nekad se nanerviram.
uglavnom,slazem se stobom
hvala na dobrodoslici..

uglavnom,slazem se stobom

Samo WENGER istina je!!!
- ___Benny___
- Kontakt:
e moj boze kakvih ovdje levata ima,.ko je rekao ba.,skupe igrace.,tebi je dokazan igrac koji ima jednu solidnu sezonu ,.ako je tako onda ok,.,ti nesh napises ko fol protiv mene onda to sa demantujes ja sam rekao da setim ne mze puno poboljsati za 15 milki.i svako normalan to zna.a mi sto kupimo otpadke za dzaba to je nash problem.i ne prvaljuj se dzaba molim te kurcis se tu a nemos pojma o zivotu bola ko se tuce za njega bog te vidio psg,monpellier i ostala francuska smeca.ja sam bio prezadovoljan kad smo dovela thomasa jer sam znao za njegove kvalitete i znao sam da je sa onom cijenom jednostavno must buy ali ovaj .......... mozda iznenadi al stvarno nije bas neki kalibar igraca koji zasluzuje da irga u EPLCollegeGunner je napisao/la:Halo momak, previse si se promangupisao. Fino ti kazem da su Wengera napadali i zbog dovodjenja Verminatora i govorili da treba dovoditi ve dokazane igrace, pa vidis kako se ispostavilo. Pratio sam ja njega i u Ajaxu i znao da ce biti dobro pojacanje. Uostalom, svako koga Wenger hoce mora valjati. Samo ne znam jesi ti bio zadovoljan, ipak je placen samo 10mil.___Benny___ je napisao/la: tvoj je problem sto pratis samo 2-3 lige vearmalen je bio jedan od trazenijih igraca iz holdanskog prvenstva prosle godine i bio kapiten od odlaska sneijdera u inter,,![]()
Vidis, ti isto kazes da treba dovoditi samo dokazane i skupe igrace. Samim tim si sigurno bio nezadovoljan i kad je Verminator doveden. Ti da pratis iole fudbal znao bi da se svi veci francuski klubovi tuku za ovog momka iz Lorienta.
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- CollegeGunner
- Kontakt:
Prvo, pripazi na svoj rijecnik balavče jedan. Sad bi te mogao prijaviti, ali necu posto si navijac Arsenala.
Tebi su Chamakh i Joe Cole otpadci.
Balavac koji ide u 8 razred se nasao praviti mangup na forumu. Kakav crni Montpeillier. Lyon je opasno zagrizao za njega, al to se ne moze procitati u kladionicama.
To za Vermaelena mozes okaciti macku o rep. Lagano je biti general poslije bitke.
Tebi su Chamakh i Joe Cole otpadci.

Balavac koji ide u 8 razred se nasao praviti mangup na forumu. Kakav crni Montpeillier. Lyon je opasno zagrizao za njega, al to se ne moze procitati u kladionicama.

To za Vermaelena mozes okaciti macku o rep. Lagano je biti general poslije bitke.

- CollegeGunner
- Kontakt:
Da samo jos jednom ustanovimo tvoje misljenje, tebi su Maroune Chamakh, jedan od najboljih igraca Ligue 1, i Joe Cole, standardni reprezentativac Engleske i osvajac 3x EPL-a, otpadci?! I onda imas obraza nekome reci da veze nema o fudbalu? 

- ___Benny___
- Kontakt:
ja imam pravo na svoje misljenje a ako je moje misljenje da su cole i marouane otpaci onda je to tako .meni govoris da sam balavac .a nisi se naucio ni pisat nije otpadci vec otpaci nepismeni stvore.smaras ba pusti me vise a meni moze i cesc biti otpadak ako ja to hocu jadan si i nikako ne mozes uticati na moje misljenje.CollegeGunner je napisao/la:Da samo jos jednom ustanovimo tvoje misljenje, tebi su Maroune Chamakh, jedan od najboljih igraca Ligue 1, i Joe Cole, standardni reprezentativac Engleske i osvajac 3x EPL-a, otpadci?! I onda imas obraza nekome reci da veze nema o fudbalu?
no hard fellings-a----l-
- ___Benny___
- Kontakt:
nemoj ti me i filozofije sto si pokupio na forumu sad prosipat lijepo te ptam ko je rekao da ja zelim skupe igrace plssss.jos jednom ponavljam ja sam rekao da sa 15 m ne moze poboljsati momcad u onoj mjeru koja bi od arsenala napravila novu generaciju "invincibles".al ok.,oboje smo navijaci arsenala i ne zelim sad da ulazim u dalju raspravu-CollegeGunner je napisao/la:Prvo, pripazi na svoj rijecnik balavče jedan. Sad bi te mogao prijaviti, ali necu posto si navijac Arsenala.
Tebi su Chamakh i Joe Cole otpadci.![]()
Balavac koji ide u 8 razred se nasao praviti mangup na forumu. Kakav crni Montpeillier. Lyon je opasno zagrizao za njega, al to se ne moze procitati u kladionicama.![]()

P.S. KOSCIELNY NAJ IGRAC LIGUE 1

- CollegeGunner
- Kontakt:
Hahahahaha... prvo kazes jadan si, stvore, levatu, kretenu, a onda no hard fellings
Ako cemo se uciti pravopisu, onda ti pocni pisati recenice velikim slovom. Bar neke osnove da naucis
Jbg jarane, prvo me posteno izvrijedas, a onda mi dolazis sa oboje smo navijaci arsenala i ne zelim sad da ulazim u dalju raspravu

Ako cemo se uciti pravopisu, onda ti pocni pisati recenice velikim slovom. Bar neke osnove da naucis

Jbg jarane, prvo me posteno izvrijedas, a onda mi dolazis sa oboje smo navijaci arsenala i ne zelim sad da ulazim u dalju raspravu

- ___Benny___
- Kontakt:
recimo da sam shvatio da se nema razloga svadjati sa svakim.CollegeGunner je napisao/la:Hahahahaha... prvo kazes jadan si, stvore, levatu, kretenu, a onda no hard fellings![]()
Ako cemo se uciti pravopisu, onda ti pocni pisati recenice velikim slovom. Bar neke osnove da naucis![]()

A NHF sam stavio radi zezancije

- CollegeGunner
- Kontakt:
___Benny___ je napisao/la:recimo da sam shvatio da se nema razloga svadjati sa svakim.CollegeGunner je napisao/la:Hahahahaha... prvo kazes jadan si, stvore, levatu, kretenu, a onda no hard fellings![]()
Ako cemo se uciti pravopisu, onda ti pocni pisati recenice velikim slovom. Bar neke osnove da naucis![]()
Jbg jarane, prvo me posteno izvrijedas, a onda mi dolazis sa oboje smo navijaci arsenala i ne zelim sad da ulazim u dalju raspravu![]()
![]()
A NHF sam stavio radi zezancije

Haj dobro. Samo savjet od mene kao kolegi navijacu Arsenala. Pripazi na rijeci koje upotrebljavas, jer si ga stvarno pretjerao.
ja sam navijac barcelone i iskreno nebi volio da dođe u barcu. dobar je on, ali nek ostane u arsenalu.
barci su dovoljni na toj pozicij xavi, yaya i sergio.
toliko od mene. pozz.
barci su dovoljni na toj pozicij xavi, yaya i sergio.
toliko od mene. pozz.
mes que un club
- CollegeGunner
- Kontakt:
Evo malo vijesti vezanih za transfere;
Bordeauxov predsjednik Triaud je izjavio da Arsenal nije kontaktirao Bordeaux u vezi Gourcuffa
Papanski Rosell kaze da je veoma lako dovesti Cesca u Barcu
Situacija oko Joe Colea ce biti rijesena tek nakon SP-a
Gai Assulin u Arsenalu?
Bordeauxov predsjednik Triaud je izjavio da Arsenal nije kontaktirao Bordeaux u vezi Gourcuffa
Papanski Rosell kaze da je veoma lako dovesti Cesca u Barcu
Situacija oko Joe Colea ce biti rijesena tek nakon SP-a
Gai Assulin u Arsenalu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.