FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Imal ko kakvih informacija o dolasku ili odlasku nekih igraca ???
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Glavas produzio ugovor sa Slobodom !!!
Ozbiljnoharry_90 je napisao/la:Glavas produzio ugovor sa Slobodom !!!

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Znas da se ne salim sa ovakvim stvarimaFrutek je napisao/la:Ozbiljnoharry_90 je napisao/la:Glavas produzio ugovor sa Slobodom !!!![]()
![]()

Izvorharry_90 je napisao/la:Znas da se ne salim sa ovakvim stvarimaFrutek je napisao/la:Ozbiljnoharry_90 je napisao/la:Glavas produzio ugovor sa Slobodom !!!![]()
![]()

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Imas eto na ss.ba sad objavljeno.
Glavaš: Pristao sam na Šabovićeve uslove, ostajem!
Vlatko Glavaš i Salih Šabović, nakon današnjeg sastanka su stisnuli šake. Dogovor je "pao". Trener sa kojim je Sloboda u prošloj sezoni od ponora stigla do 8. mjesta i u narednoj će voditi klub sa Tušnja.
- Pristao sam na ono što mi klub u ovom trenutku nudi. Zadovoljan sam, jer ostajem raditi u gradu i klubu koji su me odlično prihvatili. Od danas već počinjemo razmišljati o sezoni u kojoj ćemo tražiti svoje mjesto u vrhu. Prvi sam povukao potez, a očekujem da će to u narednim danima učiniti i većina igrača iz prošle sezone - rekao nam je Vlatko Glavaš, koji je iz rodnog Bugojna doputovao u Tuzlu na preogovore sa predsjednikom kluba.
O uslovima novi-stari šef Slobodin struke nije htio govoriti, mada smo uspjeli doznati da su poprilično skromniji, nego je to bio slučaj u sezoni kada su Tuzlaci tražili slamku spasa.
Vlatko Glavaš i Salih Šabović, nakon današnjeg sastanka su stisnuli šake. Dogovor je "pao". Trener sa kojim je Sloboda u prošloj sezoni od ponora stigla do 8. mjesta i u narednoj će voditi klub sa Tušnja.
- Pristao sam na ono što mi klub u ovom trenutku nudi. Zadovoljan sam, jer ostajem raditi u gradu i klubu koji su me odlično prihvatili. Od danas već počinjemo razmišljati o sezoni u kojoj ćemo tražiti svoje mjesto u vrhu. Prvi sam povukao potez, a očekujem da će to u narednim danima učiniti i većina igrača iz prošle sezone - rekao nam je Vlatko Glavaš, koji je iz rodnog Bugojna doputovao u Tuzlu na preogovore sa predsjednikom kluba.
O uslovima novi-stari šef Slobodin struke nije htio govoriti, mada smo uspjeli doznati da su poprilično skromniji, nego je to bio slučaj u sezoni kada su Tuzlaci tražili slamku spasa.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
moze li koja slika sa stadiona,da vidimo sto se radi??
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg imam ton ako hoces, slike nemam!magic je napisao/la:moze li koja slika sa stadiona,da vidimo sto se radi??

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bitno je da je Glavas produzio ugovor,valjda uspije sacuvat ove igrace koje je doveo na pocetku proljetnog prvenstva.
Sad je bitno sacuvat igrace koji su dosli,to je problem .AulleTa je napisao/la:tooo, ostaje Vlatko
- kosewsko hill
- Kontakt:
Vozdra fukare
Ako mi može neko reći koju tačno poziciju igra Almir Bekić u Slobodi ?

Željo - My first love!!!
Nece u Sarajevo 100% džaba pitaškosewsko hill je napisao/la:Vozdra fukareAko mi može neko reći koju tačno poziciju igra Almir Bekić u Slobodi ?
Lijevo krilo i Lijevi vezni
- Omerbavarac
- Kontakt:
Glavas ostaje, a samim tim i pocinje borba za Europu. Siguran sam da je postavio neke uslove, a jedan od njih je taj da se sljedece sezone bore za sami vrh. Vjerujem da je Sabovic pristao na takvu odluku, jer takav pristup sezoni moze donijeti samo dobrog.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Znamo svi kako je sa Sabovicima,znamo sta je na pocetku sezone bilo sa Malkocevicem,lafo pristali na uslove,pa dobi otkaz dok kazes keks,pa tako me i ne bi cudilo da sa Glavasem urade 

Dobro je, ostaje Glavaš. Bio sam se prepao da ga Savez ne uzme za selektora nakon papetovih nastupa protiv Švedske i Njemačke.
A đe da znam?!
Tariku Okanoviću izvađeni konci s operisanog zgloba
Oporavak nogometaša Slobode Tarika Okanovića ide uobičajenim tokom, izjavio je klupski liječnik i hirurg, dr. Kasim Salković.
Rekao je da su jučer iz operisane noge izvađeni konci, te da je nakon toga cijela noga stavljena u “puni” gips.
Sada slijedi mirovanje, uz kontrole, nakon čega ćemo vidjeti kada ćemo moći skinuti gips i pacijenta uputiti na vježbe. U svakom slučaju, zadovoljan sam postoperativnim stanjem – rekao je dr. Salković.
Podsjećamo, Tarik Okanović je nastradao u 2. minuti utakmice na Tušnju protiv Veleža, kada ga je teško ozlijedio Mirnes Salihović, izazvavši napuknuće zgloba desne noge, nakon čega je Okanović odmah operisan, a glavni hirurg bio je upravo dr. Kasim Salković.
Dobro se osjećam, uz mene je stalno djevojka Jasmina i vjerujem da ću brže nego što smo se svi nadali početi rad s loptom – optimist je Okanović.
Inače, Okanović je jedan od petnaestak nogometaša Slobode kojima su istekli ugovori, a novi još nisu potpisani
Oporavak nogometaša Slobode Tarika Okanovića ide uobičajenim tokom, izjavio je klupski liječnik i hirurg, dr. Kasim Salković.
Rekao je da su jučer iz operisane noge izvađeni konci, te da je nakon toga cijela noga stavljena u “puni” gips.
Sada slijedi mirovanje, uz kontrole, nakon čega ćemo vidjeti kada ćemo moći skinuti gips i pacijenta uputiti na vježbe. U svakom slučaju, zadovoljan sam postoperativnim stanjem – rekao je dr. Salković.
Podsjećamo, Tarik Okanović je nastradao u 2. minuti utakmice na Tušnju protiv Veleža, kada ga je teško ozlijedio Mirnes Salihović, izazvavši napuknuće zgloba desne noge, nakon čega je Okanović odmah operisan, a glavni hirurg bio je upravo dr. Kasim Salković.
Dobro se osjećam, uz mene je stalno djevojka Jasmina i vjerujem da ću brže nego što smo se svi nadali početi rad s loptom – optimist je Okanović.
Inače, Okanović je jedan od petnaestak nogometaša Slobode kojima su istekli ugovori, a novi još nisu potpisani
Kadeti Slobode danas sa Željezničarom na Grbavici u 17 sati.
Juniori Slobode sutra ce opet protiv Sarajeva igrat,mec se igra na Tusnju sa pocetkom u 17 sati.
Juniori Slobode sutra ce opet protiv Sarajeva igrat,mec se igra na Tusnju sa pocetkom u 17 sati.
Ljudi sta mislite o Vasiliću 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.