Bolje ti je sa nama u kaHvezLakoste je napisao/la:Ma kad sam mogao sjediti na zapadu u Zenici medju zenicanima mogu vala i medju madjarima. Ako te skuze pocnes ebati vehabije, teheran, majke turske itd.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bolje ti je sa nama u kaHvezLakoste je napisao/la:Ma kad sam mogao sjediti na zapadu u Zenici medju zenicanima mogu vala i medju madjarima. Ako te skuze pocnes ebati vehabije, teheran, majke turske itd.
I mene to zanima, al' valjda će početi uplate srijeda/četvrtak. Bit će obavijesti negdje na fb valjda a i ako neko nešto prije sazna nek' pošalje poruku ovdje valja meni doći iz Kraljevske Čaršije da uplatim i onda u nedjelju aBd opet na 'okupljanje' pa lagano za Mostar.VivaLasVegas je napisao/la:Ne pustaju oni puno, oko 500-600 maximalno ali to ce biti ispunjeno do zadnjeg mjesta.[/quoteMortemHz je napisao/la:VivaLasVegas je napisao/la:Kad ce iz udruzenja objavit cijenu gostovanja i gdje uplatit. Ocekujem da ce nas biti min. 400
Ma znam zato i pitam, da sto prije rezervisem
Lakoste je napisao/la:Ajme Besicu, zakaj si bedak, kakav vip krv ti isusove pajdo
cipelice, bluzice , kompletici sesiriiiiBTX je napisao/la:bas je glupo biti ultras iz mostara![]()
FrancescoTotti je napisao/la:Zrinjski 1 - 3 Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Vanja8 i 37 gostiju.