Bice Kosoric spreman. Vec sutra bi trebao trenirati. Vazan je za nas tim i njegovo neigranje bi bilo hendikep, ali igrat ce stopostoTikTak je napisao/la:Kakva je situacija sa Acom? Hoce li biti spreman za utakmicu?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bice Kosoric spreman. Vec sutra bi trebao trenirati. Vazan je za nas tim i njegovo neigranje bi bilo hendikep, ali igrat ce stopostoTikTak je napisao/la:Kakva je situacija sa Acom? Hoce li biti spreman za utakmicu?
Odmor je danasgramparada je napisao/la:U koliko je trening danas
Pogodak na samom pocetku meca po meni znaci ubjedljivu pobjedu. Nismo ni svjesni kakav smo posao uradili u prelaznom roku. Ljudi ovakvu ekipu nismo imali vec dugo. Imali smo prije trenera ekstra, ali ekipu ovaku nismo.samoplavi je napisao/la:Od sutra krece operacija Siroki. Zabiti prvi gol na otvaranju da ne bi bilo pritiska. Mozemo ih dobidi i ti bez vecih problema iako su oni najveci favoriti za titulu.
Sutra u 13h svi u dolinugramparada je napisao/la:U koliko je trening danas
Najmanje vazno je ko ce ga zabiti. Samo da mi pobjedimo. Pobjeda je vise od tri boda. S njom ce ostati euforija kod raje, produzit ce se dalje. Danas se samo o Zelji prica, na poslu u skoli u trgovini. To je nevjerovatno.Luque94 je napisao/la:U nedjelju odmah navaliti svim silama. Lendric ce ga zabiti sigurno. Pokazao je svoju kvalitetu u prijateljskim![]()
Kako da ti halalim. Drugi put sanjaj nesto drugoToreador1992 je napisao/la:Ljudi halalite mi sinoc sam sanjao da smo odigrali 1 1 sa Sirokim
Ko ce to sve upamtiti. Najveca pojacanja su odlasci nazovi pojacanja iz ljetnog prelaznog rokaHeraklitMracni je napisao/la:izvinite sto ometam , al bih volio da neko napise sva pojacanja u ovoj polusezoni ?
Fejzic, Mailson, Kramaric, Bogicevic, Zolotic, dvojica Stevanovica, Bekric, Zahirovic, Halvadzic, Lendric, Stanic i Djermanovic. Valjda nisam nekog zaboravioHeraklitMracni je napisao/la:izvinite sto ometam , al bih volio da neko napise sva pojacanja u ovoj polusezoni ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.