FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VivaLasVegas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VivaLasVegas » 22 feb 2016, 00:29

majestic je napisao/la:Uprava Sarajeva je katastrofalna. Njima je samo stalo do novca,a ne do rezultata. Kako stvari stoje prodati ce vjerovatno dva najbolja igraca. I sad kad dodje novi trener s cim ce "raditi". Na kraju sezone koji god trener da dodje sada dobiti ce otkaz zbog losih rezultata. Fakat je zalosno. Umjesto da imaju koji bi trebao svake godine da se natjece u nekim europskim natjecanjima,oni ce imati tim koji ce se spasavati u zadnjem kolu od ispadanja. Zalosno!!!
Vratio sm se na jedan post iz 2008 godine :-D. Zar sad nije sve ljepse. Budimo sretni i radujmo se jos boljim danima naseg kluba. SAMO SARAJ'VO

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 22 feb 2016, 01:33

PitarBordo je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Ja sam odlico da necu vise ovde pisati i pratiti forum.ali evo ja sam jos jednom tu. sta sam sada uradio da me neko napada?
A i ti se ponašaš kao da ti je 14 godina max. Ovo je drugi ili treći put da ti ovdje dođeš da napišeš kako ti ovdje viiše nećeš da pišeš jer te raja proziva. Kume, ovo je forum, what's more important, gotovo potpuno anoniman, šta si očekivao? :urnebes:

@Red Ne pišem ja "sa vama", nego pišem "na forumu", to što ti nemaš savladane osnove maternjeg jezika koje se uče sa 8-9 godina, to nije priča za ovog foruma, ali daleko od toga da si loša osoba, tako da ne vidim zašto bi se neko uvrijedio. :kafa:

Ja recimo jedva čekam kuma @paulusa da se ukaže ovdje da nam je8e sve za stream protiv Zrinjskog... :rol:
De momcino **** od covjeka.
Zuka i svrakino jedino i daju neke informacije,naklatio si se covjeku na kosti,i svojski se trudis da otjeras covjeka sa foruma.
Momak dobije informaciju,proslijedi je,vecinom se ispostavi tacna i ako se sta izjalovi il njemu neko prenese pogresnu informaciju,treba momka razapet.
Hvala i dovidenja.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 22 feb 2016, 01:55

hilmo je napisao/la:Mnogo ste mi grohnuli zadnje vrijeme, uletim onako na brzinu da pročitam šta se piše, kad ono sve negativa, negativa... Gdje je nestala ona ekipa od prethodnih sezona što je u svemu vidjela pozitivne stvari.

Odavno ja pišem da na forumu ne treba svakom vjerovati što se tiče informacija iz kluba, mada realno ne treba vjerovati nikom ali eto imaju dvojica likova koji po meni imaju najbolje informacije, ni oni ne mogu sve znati ali znaju većinu, a to su @zukanovic i @lakoste. Znači svi ostali su sumnjivi, recimo i @kinosvra zna dosta toga ali se na forumu ovdje pojavi tek kada nešto zna, napiši brate i neke druge stvari. A informacije koje dolaze od ostalih uvijek treba uzeti s rezervom a ne lijepiti se na njih. Valjda su nas roditelji učili da ne vjerujemo strancima, a stranci na forumu su oni koji imaju po par postova i odmah bubaju "dolazi ovaj ili onaj". Iza nicka koji je najavio dolazak Zahirovića možda i ne stoji naš navijač nego neko ko zaista želi da od nas napravi budale, mislim nije to loše, koliko je loše što je većina nasjela na njegovo pisanje. Sam Zahirović je kasnije potvrdio da nije bili kontakata sa FK Sarajevo. Tako da ne trebamo i ne smijemo kriviti naš stručni štab i upravu radi njega. Dobar je igrač ali jednostavno nije suđeno da zaigra kod nas.

Što se tiče utakmice u Travniku. Meni apsolutno ništa ne znači taj rezultat. Jes malo degutantno vidjeti da si prokockao pobjedu protiv jedne osrednje, da se ne naaljute travničani, ekipe. Ali s obzirom da je utakmica bila u LIVE prenosu i da su je svi konkurenti mogli pogledati ne znam koliko bi bilo pametno da su se otkrile sve karte. Dobro je ovako ako je urađeno planski. E ako nije neka se svi dobro zapitaju.

U svim pripremnim utakmicama smo otprilike mogli vidjeti i našu dobru stranu ali Bogami i onu lošu. Mnogo je prostora u odbrani ali to nije zato što su stoperi toliko loši nego, kao što neko ranije reče, što sredina je takva kakva jeste. Sviđa se meni ova formacija 4-4-2 ali imam sojećaj da se naši igrači ne snalaze u njoj ili je šef ne zna da implementira što mi je nezamislivo za jednog takvo iskusnog stručnjaka, znači ipak je ovo prvo. Pod vodstvom Hurtića smo je igrali jako dobro, baš smo dobro stajali na terenu, zrelo pravo. Kažu da je on radio po direktivi sadašnjeg šefa stručnog štaba samo kako bi ekipu navikao i pripremio za nove izazove. U tim utakmicama smo imali i glavu i rep, znali smo šta hoćemo i što je najvažnije postojali smo na terenu. Sada je to dosta lošije. Ima i sada finih stvari, ali samo u nekim djelovima utakmice, a ko se sjeća kupa u Mostaru kako smo protivnika, veoma kvalitetnog, stjerali u ćošak i eliminisali. Jes to bilo na penale ali smo prolaz itekako zaslužili.

Nekoliko dana je do nastavka sezone, ne očekujem pretjerano ali nadam se najboljem.

VOLIM TE SARAJ`VO

Ugodnu noć, uspješnu radnu sedmicu i da nam se završi na najbolji mogući način.

E svaka cast Hilmo bratee :tokralju: :tokralju:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 feb 2016, 03:52

Nemogu da vjerujem sta se ovde pise. Odkud to da je Hurticu jesic sklapo ekipu formaciju ko bajagi da mu pripremi ekipu kad on dode, a kad je doso igrali smo za 50% slabije. Daleko od toga da branim hurtica(misljenja sam da on nije ni za GP Puta a ko postoji ta firma jos) a kamoli sefa omladinskih selekcija.

Jesa je jako malo uradio kako je dos (rastjero je klan to je uredu, al sam misljenja da je trebo zadrzat njih par do kraja polusezone da proba uzet jos koji bod al bez obzira to podrzavam) malo cvrsce izgledamo, i dodavanje je malo bolje. To je sve sto je Jesic uradijo, zamene pravo malo. On je igro 100% punom snagom protiv travnika i ona ekipa nemoze bolje jer nema jajala,nema delaca,gojka starog stojceva, vec imas harbu koji nit je neki igrac nit je pripreme proso,imas krajsnika nikad seniorski fudbal nije igro, deni nista puno bolji od kockara sefke. Kofu on baco blato u oci skautima zrinjskog. On je lud da sa ovakom krnjavom ekipom bude igro u west mostaru 442. To ih je mogo zajebat i da im onda dole spuca 352 ili 451. Nadam se da ce igrat 451.

Poznavajuci, da je Jesa gdje god treniro igro 442 i nikad nije mjenjo formaciju. Ubjeden sam 99% da ce tako bit i protiv franjovaca. I ako bude igro 442 ona ekipa nemoze vise od onog iz travnika = tezak poraz od svinjskog.

Btw: neznam koja budala oslabljuje naj slabi dio ekipe a pojacava naj jaci dio, valjda to treba iz balansirat. To stvarno moras bit tvrdoglav ko panj da tako nesto radis forsiras.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 22 feb 2016, 09:00

Pitar6785 je napisao/la:Nemogu da vjerujem sta se ovde pise. Odkud to da je Hurticu jesic sklapo ekipu formaciju ko bajagi da mu pripremi ekipu kad on dode, a kad je doso igrali smo za 50% slabije. Daleko od toga da branim hurtica(misljenja sam da on nije ni za GP Puta a ko postoji ta firma jos) a kamoli sefa omladinskih selekcija.

Jesa je jako malo uradio kako je dos (rastjero je klan to je uredu, al sam misljenja da je trebo zadrzat njih par do kraja polusezone da proba uzet jos koji bod al bez obzira to podrzavam) malo cvrsce izgledamo, i dodavanje je malo bolje. To je sve sto je Jesic uradijo, zamene pravo malo. On je igro 100% punom snagom protiv travnika i ona ekipa nemoze bolje jer nema jajala,nema delaca,gojka starog stojceva, vec imas harbu koji nit je neki igrac nit je pripreme proso,imas krajsnika nikad seniorski fudbal nije igro, deni nista puno bolji od kockara sefke. Kofu on baco blato u oci skautima zrinjskog. On je lud da sa ovakom krnjavom ekipom bude igro u west mostaru 442. To ih je mogo zajebat i da im onda dole spuca 352 ili 451. Nadam se da ce igrat 451.

Poznavajuci, da je Jesa gdje god treniro igro 442 i nikad nije mjenjo formaciju. Ubjeden sam 99% da ce tako bit i protiv franjovaca. I ako bude igro 442 ona ekipa nemoze vise od onog iz travnika = tezak poraz od svinjskog.

Btw: neznam koja budala oslabljuje naj slabi dio ekipe a pojacava naj jaci dio, valjda to treba iz balansirat. To stvarno moras bit tvrdoglav ko panj da tako nesto radis forsiras.
Najveca provala i najsmjesnija ,Jesic reko Hurticu da igra 4-4-2 :D :D
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 22 feb 2016, 09:14

Utakmica u Travniku apsolvirana, bilo sto je bilo, idemo se sada zagrijavati za Mostar, uzivat cemo za vikend u Mostaru i nadam se tri boda.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 22 feb 2016, 10:50

Majkl je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Nemogu da vjerujem sta se ovde pise. Odkud to da je Hurticu jesic sklapo ekipu formaciju ko bajagi da mu pripremi ekipu kad on dode, a kad je doso igrali smo za 50% slabije. Daleko od toga da branim hurtica(misljenja sam da on nije ni za GP Puta a ko postoji ta firma jos) a kamoli sefa omladinskih selekcija.

Veca provala od ove je samo ona da Gojko nije znao loptu sutnuti dok nije zaigrao sa Jajalom.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 22 feb 2016, 10:51

Bolanos je napisao/la:
Majkl je napisao/la:

Veca provala od ove je samo ona da Gojko nije znao loptu sutnuti dok nije zaigrao sa Jajalom.

[THUMBS UP SIGN]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 feb 2016, 11:09

Sa Svinjskim u nedjelju u 15:00h definitivno

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 22 feb 2016, 11:11

Cuj provala.
Jesic jeste dao upustva Hurticu da se predje na 4-4-2.I to kada je bilo jasno da ce doci na nasu klupu, ali se cekalo samo zavrsetak sezone u klubu u kojem je bio, i njegov dolazak u Sarajevo. Ne znam sta je tu toliko za ne povjerovati.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 22 feb 2016, 11:25

AdiFKS je napisao/la:Cuj provala.
Jesic jeste dao upustva Hurticu da se predje na 4-4-2.I to kada je bilo jasno da ce doci na nasu klupu, ali se cekalo samo zavrsetak sezone u klubu u kojem je bio, i njegov dolazak u Sarajevo. Ne znam sta je tu toliko za ne povjerovati.

Ma ja Jesic je zaluzan za pobjede protiv Radnika,Borca,Veleza i izbacivanje Zrinjskog a za poraze od NKSkretnice,Mladosti i Listice nije kriv.Daj ba
ŠTA SE OVO DEŠAVA

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 22 feb 2016, 11:34

To nisam rekao. Al da je po njegovoj preporuci pocela formacija 4-4-2 i da ju je zato Hurtic postavio, to je istina
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 22 feb 2016, 11:36

AdiFKS je napisao/la:To nisam rekao. Al da je po njegovoj preporuci pocela formacija 4-4-2 i da ju je zato Hurtic postavio, to je istina

Nije po njegovoj preporuci pocela 4-4-2
ŠTA SE OVO DEŠAVA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 feb 2016, 11:43

Jos jedan ponedjeljak je tu. Danas dva pojacanja, jedan je Bugarin, a drugi isto ne dolazi! :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 feb 2016, 11:47

joker90 je napisao/la:Jos jedan ponedjeljak je tu. Danas dva pojacanja, jedan je Bugarin, a drugi isto ne dolazi! :opaopa:
:bow: :bow: :bow:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 22 feb 2016, 11:58

Plac ibogami,ko da je bitno jel Jesiceva preporuka il nije,fkt ne vidim potrebu za neku raspravu o tome :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 feb 2016, 12:09

joker90 je napisao/la:Jos jedan ponedjeljak je tu. Danas dva pojacanja, jedan je Bugarin, a drugi isto ne dolazi! :opaopa:
E ova ti je jaka :D
Ne znam sta bi rekao za ovaj prelazni rok sarajeva, mnogo zavisi od toga kako će se Brazilci pokazati... od ostalih se zna od prilike već sta mogu, šteta zbog sto zbog formacije Emerson mora igrati više nazad on je po meni za desetke najviše. Krajisnik je potencijal ali valjda neće i njemu šiše sjebat karijeru.
You are someone else I am still right here

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 22 feb 2016, 12:18

Sta je odluceno za tekmu kad je ?

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 22 feb 2016, 12:21

bojler je napisao/la:Sta je odluceno za tekmu kad je ?

Nedjelja u 15 h,a u karantenu smo od subote.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2016, 12:22

Ljubav je zacarani krug :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Dave, Hajdeee, JavierBosnia, Mahalac7, napoleon72, riki46, Sazg, skoJaa i 44 gosta.