FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miden
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miden » 21 feb 2016, 20:24

Majkl je napisao/la: Onako imam neki osjećaj da njih boli **** hoće li pobjediti i koji će završiti na tabeli.Možda jedino Benko i još neki da se brinu a ovi instagram boysi njima su neke druge stvari prioritet.Uglavnom ja sam za to da im se i instagram zabrani.Što Benko,Barbarić itd nemaju instagram ili fejs što će i njima.Rezultat hoću i profesionlizam
Misliš ako im zabraniš i instagram, da ih više nece boliti briga? Ako si ti dijete, nisu oni. To su formirani ljudi, bože kakvo površno razmišljanje. Pljuj instagram boyse, biceš u fazonu i u raji.
Das Ist Walter

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 feb 2016, 20:25

Majkl i Cimirot ima instagram...

Meni samo smetaju 'polupederske' slike koje postavljaju Duljevic,Bekic,Kadusic i veliki Obi :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 21 feb 2016, 20:29

Majkl je napisao/la:Ja ću ponijeti grijeh i tvoj i moj .Nek me osude svi i nek me opsuju svi ,briga me.Advan Kadusic go do pasa na Instagramu.Boli njih **** kako će igrati u Mostaru i hoće li pobjediti ,a mi se sekiramo i razmišljamo,njih ba boli ****
Ma ja sta ces, tako je to burazeru.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 21 feb 2016, 20:29

miden je napisao/la:
Majkl je napisao/la: Onako imam neki osjećaj da njih boli **** hoće li pobjediti i koji će završiti na tabeli.Možda jedino Benko i još neki da se brinu a ovi instagram boysi njima su neke druge stvari prioritet.Uglavnom ja sam za to da im se i instagram zabrani.Što Benko,Barbarić itd nemaju instagram ili fejs što će i njima.Rezultat hoću i profesionlizam
Misliš ako im zabraniš i instagram, da ih više nece boliti briga? Ako si ti dijete, nisu oni. To su formirani ljudi, bože kakvo površno razmišljanje. Pljuj instagram boyse, biceš u fazonu i u raji.
Ma ne pljujem ih ,nek pobjede u nedjelju istetoviracu ih.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 21 feb 2016, 20:34

FrancescoTotti je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:[youtube][/youtube] :tokralju: :bih:
Cimirooot cimirooot na motorimaaaaaa :shock:
Ma bravo majstore.! :clap:

033ns
Kontakt:

Post Postao/la 033ns » 21 feb 2016, 20:48

Jajalo od prve minute protiv Rome.... :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
JTZ

Gazi selju malenog.

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 21 feb 2016, 20:48

High je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Kad ga Cimirot pristavi, skocio sam ko da jos za nas igra. Kako mi je taj momak prirastao srcu, to nije normalno. :beba:
Ima curu. Šteta. :kafa: :mrgreen:
:urnebes: :urnebes:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 feb 2016, 21:02

Jajalo i Cimirot. Pa jbt kakav smo mi vezni red imali!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 feb 2016, 21:23

Koliko ono nama ide od sljedećeg transfera Cimirota? 10/15%?
Sabrine mi moje!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 feb 2016, 21:28

BosnianKingdom je napisao/la:Koliko ono nama ide od sljedećeg transfera Cimirota? 10/15%?
To samo insajderi znaju.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 21 feb 2016, 21:42

Majkl je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Koliko ono nama ide od sljedećeg transfera Cimirota? 10/15%?
To samo insajderi znaju.
:D

High

Post Postao/la High » 21 feb 2016, 21:44

Pred nastavak sezone:

[youtube][/youtube]

:kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 feb 2016, 21:45

zagorski je napisao/la:Jajalo i Cimirot. Pa jbt kakav smo mi vezni red imali!
Sad postoji mogucnost da ce oba da se nadju na Mesinom novom spisku.Radi se i na tome da Jajalo zaigra za reprezentaciju,bar kolko sam ja cuo i on je u Mesinim planovima.Rodjen je ovdje,za Hrvate nije igrao zvanicnu jeste neke prijateljske.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 feb 2016, 22:37

To bi bilo super :thumbup:

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 21 feb 2016, 22:46

Raja no sikiriki. Treba nam vremena da se osjećamo bolje a većina se vraća sebi.
Sutra je nova radna sedmica tekma se bliži euforija raste radujemo se nastavku prvenstva, uz klub smo do kraja i akobogda do pobjede i po tri boda.
Pozdrav. :salut:

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 21 feb 2016, 23:07

Nisam pametan, al kad pogledamo da smo prije dvije godine imali vezu cimirot/jajalo uhvati tuga neka, al onda skontam da ni sa njima nismo klepili titulu :mrgreen: ...znaci ne ide to preko noci.
Ako pogledamo konkurente, sve je to u pet deka cak sta vise na najvise pozicija imamo ponajbolje igrace. Pustiti 4,5 kola da vidimo kako ce to izgledati. Razloga za zabrinutost imamo :mrgreen: al mozda nam bas ova atmosfera bude odgovarala. J@biga vecina nas bih objerucke prihvatila bod iduceg vikenda, znaci nema pisanja po sirotinji. :urnebes:
Numquam Desistemus!

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 21 feb 2016, 23:10

http://www.klix.ba/vijesti/bih/njegos-t ... /160221119

Je li ovog Tomica cekamo da dodje? :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 feb 2016, 23:29

Mnogo ste mi grohnuli zadnje vrijeme, uletim onako na brzinu da pročitam šta se piše, kad ono sve negativa, negativa... Gdje je nestala ona ekipa od prethodnih sezona što je u svemu vidjela pozitivne stvari.

Odavno ja pišem da na forumu ne treba svakom vjerovati što se tiče informacija iz kluba, mada realno ne treba vjerovati nikom ali eto imaju dvojica likova koji po meni imaju najbolje informacije, ni oni ne mogu sve znati ali znaju većinu, a to su @zukanovic i @lakoste. Znači svi ostali su sumnjivi, recimo i @kinosvra zna dosta toga ali se na forumu ovdje pojavi tek kada nešto zna, napiši brate i neke druge stvari. A informacije koje dolaze od ostalih uvijek treba uzeti s rezervom a ne lijepiti se na njih. Valjda su nas roditelji učili da ne vjerujemo strancima, a stranci na forumu su oni koji imaju po par postova i odmah bubaju "dolazi ovaj ili onaj". Iza nicka koji je najavio dolazak Zahirovića možda i ne stoji naš navijač nego neko ko zaista želi da od nas napravi budale, mislim nije to loše, koliko je loše što je većina nasjela na njegovo pisanje. Sam Zahirović je kasnije potvrdio da nije bili kontakata sa FK Sarajevo. Tako da ne trebamo i ne smijemo kriviti naš stručni štab i upravu radi njega. Dobar je igrač ali jednostavno nije suđeno da zaigra kod nas.

Što se tiče utakmice u Travniku. Meni apsolutno ništa ne znači taj rezultat. Jes malo degutantno vidjeti da si prokockao pobjedu protiv jedne osrednje, da se ne naaljute travničani, ekipe. Ali s obzirom da je utakmica bila u LIVE prenosu i da su je svi konkurenti mogli pogledati ne znam koliko bi bilo pametno da su se otkrile sve karte. Dobro je ovako ako je urađeno planski. E ako nije neka se svi dobro zapitaju.

U svim pripremnim utakmicama smo otprilike mogli vidjeti i našu dobru stranu ali Bogami i onu lošu. Mnogo je prostora u odbrani ali to nije zato što su stoperi toliko loši nego, kao što neko ranije reče, što sredina je takva kakva jeste. Sviđa se meni ova formacija 4-4-2 ali imam sojećaj da se naši igrači ne snalaze u njoj ili je šef ne zna da implementira što mi je nezamislivo za jednog takvo iskusnog stručnjaka, znači ipak je ovo prvo. Pod vodstvom Hurtića smo je igrali jako dobro, baš smo dobro stajali na terenu, zrelo pravo. Kažu da je on radio po direktivi sadašnjeg šefa stručnog štaba samo kako bi ekipu navikao i pripremio za nove izazove. U tim utakmicama smo imali i glavu i rep, znali smo šta hoćemo i što je najvažnije postojali smo na terenu. Sada je to dosta lošije. Ima i sada finih stvari, ali samo u nekim djelovima utakmice, a ko se sjeća kupa u Mostaru kako smo protivnika, veoma kvalitetnog, stjerali u ćošak i eliminisali. Jes to bilo na penale ali smo prolaz itekako zaslužili.

Nekoliko dana je do nastavka sezone, ne očekujem pretjerano ali nadam se najboljem.

VOLIM TE SARAJ`VO

Ugodnu noć, uspješnu radnu sedmicu i da nam se završi na najbolji mogući način.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 21 feb 2016, 23:33

Ma kako god okrenes vise koristi imamo od onakve jedne utakmice i kiksa nego da smo ih natamburali.
Onaj kiks moze samo donijeti vecu ozbiljnost ako smo profesionalni.
Sta bi bilo da smo ih natamburali... Euforija, opustanje. prvaci svemira a realnost je drugacija.
Peoale godine na pripremama dobismo Partizana kasnije uzemo titulu jedva. Nafurali se poslije Zvijezde ko da smo Barsa pa nam Borac uvali 2 komada u kupu.
Bolje ovako i zbog raje i zbog igraca i igre. Opet svi i trener i igraci su vidjeli jos jednom sta ih ceka i na antaliju mogu zaboraviti.

Meni je samo krivo sto nikave igre nismo imali sto amo na terenu izgledali ocajno. Sta je tu kvaka ne znam. Da li namjera da se ne otkrivaju karte ili jedna pogubljenost i nemotivisanost ekipe ne znamo. No definitvno vec naredni vikend cemo znati sta da ocekujemo u nastavku.
Zadnja izmjena: revolt, dana/u 21 feb 2016, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 feb 2016, 23:34

Hilmo gigantu !

#STOPNEGATIVINAFORUMU
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, HordasDolacMalta, jurisicduska, Lecler, mire971, r3m1, tajsamja i 56 gostiju.