Mnogo si mi naškodio, neću se moći oporaviti...Husika je napisao/la:Post ti je prijavljen...HankMoody je napisao/la:Šta bilo husika klocino, imaš li sad šta reći?
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Zasto se srbinu krampoticu dozvoljava da vrijedja nase igrace? Bas bi se na njihovom forumu ovo dopustalo.
Husika je izgubljen slucaj. Ne znam sto mu odgovarate. Ignorisat pa ce prestat.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Husika otiso da se ukoka sa kilu valijuma, da mogne veceras zaspat od muke. 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Da se samo citiram... eto nije chievo, ali je palermo... isti kur.ac ili jos gori...Peace je napisao/la:
A choker je normalno i veceras pokazao da nema mud.a sekunde... ali ne sumnjam izdominirati ce on chievo...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Eto extra, bas si pametan. Haj sad lezi. Al otvori pendzer prvo da ti udje friske have, fali ti kisika pa lupetas!Peace je napisao/la:Da se samo citiram... eto nije chievo, ali je palermo... isti kur.ac ili jos gori...Peace je napisao/la:
A choker je normalno i veceras pokazao da nema mud.a sekunde... ali ne sumnjam izdominirati ce on chievo...

Coronados de gloria vivamos,
Ma covjek to radi godinama unazad, dozvoljeno je to na forumu. Sto?Greivis je napisao/la:Zasto se srbinu krampoticu dozvoljava da vrijedja nase igrace? Bas bi se na njihovom forumu ovo dopustalo.
Trolovi i dalje trolla ju. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Husika je druker godine pravi onaj snitch.HankMoody je napisao/la:Mnogo si mi naškodio, neću se moći oporaviti...Husika je napisao/la:Post ti je prijavljen...HankMoody je napisao/la:Šta bilo husika klocino, imaš li sad šta reći?
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Protiv Reala je bio među najlošijim večeras bolja igra, istina protivnik je Palermo al' nema veze.Njegov najveći problem je održati kontinuitet igre na visokom nivou kad to postigne tad će i otići u veći tim.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jedno je Srbin, a nesto sasvim drugo pravoslavac. To bi ti isto trebao znati kada navijas za reprezentaciju TurskeGreivis je napisao/la:Zasto se srbinu krampoticu dozvoljava da vrijedja nase igrace? Bas bi se na njihovom forumu ovo dopustalo.

krmpotich je napisao/la:Jedno je Srbin, a nesto sasvim drugo pravoslavac. To bi ti isto trebao znati kada navijas za reprezentaciju TurskeGreivis je napisao/la:Zasto se srbinu krampoticu dozvoljava da vrijedja nase igrace? Bas bi se na njihovom forumu ovo dopustalo.
Igrac koji nema damu uci u start i bjezi od kontakta je za mene žena

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Otkud ti da ja navijam za Tursku?krmpotich je napisao/la:Jedno je Srbin, a nesto sasvim drugo pravoslavac. To bi ti isto trebao znati kada navijas za reprezentaciju TurskeGreivis je napisao/la:Zasto se srbinu krampoticu dozvoljava da vrijedja nase igrace? Bas bi se na njihovom forumu ovo dopustalo.
Igrac koji nema damu uci u start i bjezi od kontakta je za mene žena

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
90% Bošnjaka se poistovjećuje sa Turskom sto je naravno pogresno i nema veze sa zdravom pameću. Naveo sam ti taj primjer jer ti ocigledno mjesas Srbina i Pravoslavca. Offtopic, ali da ti samo pojasnim. Mogu biti i eskim ali ovdje vecinu boli realnost a ona je ta da je Roma Miralemu plafon u karijeri.Greivis je napisao/la:
Otkud ti da ja navijam za Tursku?
Uredu je da si ti kao pravoslavac za svoje. Onda nema potrebe da pratis i vrijedjas igrace zemlje za koju ne navijas.krmpotich je napisao/la:90% Bošnjaka se poistovjećuje sa Turskom sto je naravno pogresno i nema veze sa zdravom pameću. Naveo sam ti taj primjer jer ti ocigledno mjesas Srbina i Pravoslavca. Offtopic, ali da ti samo pojasnim. Mogu biti i eskim ali ovdje vecinu boli realnost a ona je ta da je Roma Miralemu plafon u karijeri.Greivis je napisao/la:
Otkud ti da ja navijam za Tursku?
Sve i da mu jeste Roma plafon radi se o jednom od najvecih svjetskih klubova. Tako da sigurno nije ono sto ti ovdje pises.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Strasna igracina nema sta, cak je uspio ne ometan asistirati sa 15 metara...Mladost iz Župce nije imala sanse veceras...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Najbolji igrač Rome i jedan od 3 najbolja igrača naše reprezentacije. 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mire dobar. Trči, dodaje, asistira. Nosi vezni red. Vjerujem da će otići u veliki klub, jednostavno mora. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
[quote="Greivis"
Uredu je da si ti kao pravoslavac za svoje. Onda nema potrebe da pratis i vrijedjas igrace zemlje za koju ne navijas.
[/quote]
Odakle ti ideja koji su "moji"? Odakle ti ideja da sam druge vjere ako sam kritican? Da li si me ikada vidio na PDF-u repr.Srbije, Zvezde, Partizana? Naravno da nisi
Eno pohvalio sam Dzeku jer je imao odlicnu partiju. Isto tako za Miralema mogu reci ali kada odigra dobro i muski. To od njega dugo nisam vidio. Lik koji nema damu a ima solidno znanje ne smije podvaliti loptu, uletiti ko Rađa u igraca, izdrzati duel za mene nije igrač...
Uredu je da si ti kao pravoslavac za svoje. Onda nema potrebe da pratis i vrijedjas igrace zemlje za koju ne navijas.
[/quote]
Odakle ti ideja koji su "moji"? Odakle ti ideja da sam druge vjere ako sam kritican? Da li si me ikada vidio na PDF-u repr.Srbije, Zvezde, Partizana? Naravno da nisi

Ovaj Pravoslavac,kada je Dzeko profulao prazan gol,bio je medju prvima,koji je dosao da svrsava na njegovu temu!Al mu Dzeko nije dao dugo vremena da se sladi,pa je kao fol pohvalio gol smajlijem!Poslije toga,mu se izgubio trag pa je presao na Pjanicevu temu,u neznanju da je upravo ovaj mali asistirao Dzeki!Jbg,mora covjek naci nekoga od BiH igraca da blati!