Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Kakav je bio? Jel mog'o šta Cousinsu?
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Rođo je sve pošibao redom (37 poena, 20 skokova). Jokić za 4 minute na parketu nakupio 4 lične. Juka prosječan za 14 minuta koliko je igrao.
-
- Kontakt:
ima je dvije ukradene nad Rođom ja mislim nije nesto puno sutao na koš do pred kraj trece mensecini da je imao 4 pts (jedno odlicno zakucavanje)VelaGooner je napisao/la:Kakav je bio? Jel mog'o šta Cousinsu?
Jokic je u cijeloj tekmi sa Rođom izdrzo 4 minute jer ga je Rođo napunio licnim ko.....
sve u svemu Rođo ih je izdominirao obojicu,postigao je bruku poena sa slobodnih
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bolje bi ti bilo da se nacrtas u Sarajevu...
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Ne razumijem ovo?Jel opet potenciras raspravu koja je vec hiljadu puta ispricana?SlevinKelevra je napisao/la:Bolje bi ti bilo da se nacrtas u Sarajevu...
Shvati momcino boli nas qrac za Harunom i Kiflom,pratimo Nurkica ovdje,i uzivamo u njegovim nastupima,nema potrebe da se tema nepotrebno spama.
Rodji ne moze niko nista ove sezoneVelaGooner je napisao/la:Kakav je bio? Jel mog'o šta Cousinsu?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
E to sto si rekao 'pratimo i uzivamo'... Mislis da to pracenje i uzivanje nema veze sa slijedecim reprezentativnim okupljanjem i svime ovim sto se desava na realciji Nurkic- Savez? Ja zaista ne znam ko ce pisati na ovoj temi ako se on ne odazove pozivu reprezentacije, i ko ce 'uzivati' u njegovim igrama, sem uze familije.BijelaCokolada je napisao/la:Ne razumijem ovo?Jel opet potenciras raspravu koja je vec hiljadu puta ispricana?SlevinKelevra je napisao/la:Bolje bi ti bilo da se nacrtas u Sarajevu...
Shvati momcino boli nas qrac za Harunom i Kiflom,pratimo Nurkica ovdje,i uzivamo u njegovim nastupima,nema potrebe da se tema nepotrebno spama.
A, na osnovu ovoga, i svega do sada vidjenog, a i ovog danas ( http://www.klix.ba/sport/kosarka/demant ... /160221055 )....

Druze ja cu Juku pratiti igrao on za repku ili ne siguran sam da nas ima puno koji ce ga pratiti
Naravno da bi zelio da on igra za repku ali to nece utjecati na moje pracenje Juke
Naravno da bi zelio da on igra za repku ali to nece utjecati na moje pracenje Juke
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prati ga privatno nemoj nas smarati s njim. Unisti jedini savez i repku koja je isla na europska prvenstva.Yucca je napisao/la:Druze ja cu Juku pratiti igrao on za repku ili ne siguran sam da nas ima puno koji ce ga pratiti
Kako ga nije stid???
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ukoliko se sad ne odazove a ne bude povrijeđen i ova tema neka ide pod "Ostalo".
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
kako mislis prati ga privatno ? ovo je tema Jusuf Nurkic ako nisi primjetiocruz40 je napisao/la:Prati ga privatno nemoj nas smarati s njim. Unisti jedini savez i repku koja je isla na europska prvenstva.Yucca je napisao/la:Druze ja cu Juku pratiti igrao on za repku ili ne siguran sam da nas ima puno koji ce ga pratiti
Kako ga nije stid???
I tu je da posluzi ljudima koji prate Juku
ako ti smeta imas temu Kosarkaska Reprezentacije BiH i tamo vodi rasprave vezane za repku

- tuzlak1987
- Kontakt:
Svi ovi sto su na strani Nurkica niti sami ne vjeruju u to vec su placeni da pricaju i prave akaunte
A niti logika im nije jaca strana, kazu nemoj pisati na temi o tome. Pa jel se to tice Nurkica ili ne? Sve sto se tice jedne osobe se smije pisati na temi, njegov konflikt je ravnopravan igri na terenu, objavama na twitteru, tracevima, trejdovima i svim drugim stvarima koje se izdesavaju oko njega.
I jos nesto, stavljanje stvari pod tebih i ugnjetavanje mase nikom nije nista dobro donosilo nikad kroz historiju. Mozes se praviti pametan i ugnjetavati ljude da se izjasne ili pricaju ali ti se kad tad vrati

A niti logika im nije jaca strana, kazu nemoj pisati na temi o tome. Pa jel se to tice Nurkica ili ne? Sve sto se tice jedne osobe se smije pisati na temi, njegov konflikt je ravnopravan igri na terenu, objavama na twitteru, tracevima, trejdovima i svim drugim stvarima koje se izdesavaju oko njega.
I jos nesto, stavljanje stvari pod tebih i ugnjetavanje mase nikom nije nista dobro donosilo nikad kroz historiju. Mozes se praviti pametan i ugnjetavati ljude da se izjasne ili pricaju ali ti se kad tad vrati

-
- Kontakt:
Dajte ba ljudi , koji je vama qrc . Jel lik bio povrijeđen ? JEST ! Jel igrao za repku(za mlade i za seniore) kad je bio zdrav ? JEST !! I šta još hoćete od njega? Vi se previše oslanjate na ove naše kvazi novinare .. hhaha ovaj gore citira nešto što je KLIX objavio
Pa čovječe to su najžešći debili i amateri . Bolje vam je uključite vlastiti mozak, ne dozvolite da va peru mozak .
Ja Juku pratim , i pratit ću. Niko ponosniji od mene kad američki komentatori kažu BOSNIAN BEAST.. Još su i bosanski jezik zbog Juke progovorili.. A svi oni koji ne žele da prate Juku neka fino **** sa teme koja je posvećena njemu. Toliko od mene. Svako dobro ...

Ja Juku pratim , i pratit ću. Niko ponosniji od mene kad američki komentatori kažu BOSNIAN BEAST.. Još su i bosanski jezik zbog Juke progovorili.. A svi oni koji ne žele da prate Juku neka fino **** sa teme koja je posvećena njemu. Toliko od mene. Svako dobro ...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
ma nesto ovaj zeza, ne moze full screen a i ledi slika iako mi je odlicna konekcija
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ne pase ni meni.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dobar juka u očajnom Denveru, 4 poena i sjajna blokada upravo
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
I izadje napolje,nesto je galamio trener na njeg.