FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

make
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la make » 04 jun 2010, 15:53

TOJEMOJTIM je napisao/la:ja imam prilično provjerenu informaciju da su ljudi iz Mercedesa!!!!!!! sa Cvikom i ostalim bili u kontaktu i ponudili da Mercedes sagradi (ili dogradi) kompletan stadion uz uslov da se isti u narednih 50 godina zove Mercedes Arena i da SVI poslovi objekti u i oko stadiona u narednih 50 godina budu Mercedesovi.
Naši nisu pristali....ponavljam: info je prilično pouzdan

jako je bitan stadion (kulise) jer 2. utakmica finala Kupa sa Borcem je bila odlična (sve do 70 min) i da je igrana na nekom ozbiljnom stadionu ( a da gledalac samo zna da "plavi" i "crveni" šutaju lopte) mislili bi da je u pitanju neka jaka bundesligaška tekma. Jako mnogo znači ambijent.

ti cim si se uletio na forum, poceo si se razbacivati glupostima... de ba ohani malo...

kakav mercedes,kakvi bakraci.... samo nas ofiras bezveze.... ;)
Por que ? Por que somos los mejores...

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 04 jun 2010, 16:03

TOJEMOJTIM je napisao/la:ja imam prilično provjerenu informaciju da su ljudi iz Mercedesa!!!!!!! sa Cvikom i ostalim bili u kontaktu i ponudili da Mercedes sagradi (ili dogradi) kompletan stadion uz uslov da se isti u narednih 50 godina zove Mercedes Arena i da SVI poslovi objekti u i oko stadiona u narednih 50 godina budu Mercedesovi.

jako je bitan stadion (kulise) jer 2. utakmica finala Kupa sa Borcem je bila odlična (sve do 70 min) i da je igrana na nekom ozbiljnom stadionu ( a da gledalac samo zna da "plavi" i "crveni" šutaju lopte) mislili bi da je u pitanju neka jaka bundesligaška tekma. Jako mnogo znači ambijent.
muahahahaha brate cim se ti pucaš??? nije ti ovo bundesliga brate...imaju planovi za rekonstrukciju, al niko ne spominje mercedes.cim cujete neku vijest odma neke dezinformacije kruze...
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 04 jun 2010, 16:30

ovako bi nam bila ta mercedes arena :lol: :lol:

slika
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 04 jun 2010, 16:32

Ne ide...ne bi se lokomotiva uklopila ovde :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 jun 2010, 16:32

:lol: :lol:

Joj i sta je jos bilo u snu Audi gradi Tušanj, Jaguar Vrapcice, BMW Gradski u Banja Luci ti guzis odjednom Megan Fox i Angelinu Jolie :lol: :lol:
Schlager je napisao/la:Ne ide...ne bi se lokomotiva uklopila ovde :D
Bi se zato Mercedes uklopio :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 04 jun 2010, 16:39

Nasi odbili Mercedes, jer su oni trazili da se gradi citava istocna, a nasi su postavili ultimatum da istok mora biti iz dva dijela i u sredini lokomotiva.
Trenutno se pregovara sa Fiatom, a ako ni to ne prodje, onda u igru ulaze kineski Maple i Harley Davidson (al' je njihov uvjet da grade u stilu bejzbol stadiona).

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 jun 2010, 16:45

Vlak je napisao/la:Nasi odbili Mercedes, jer su oni trazili da se gradi citava istocna, a nasi su postavili ultimatum da istok mora biti iz dva dijela i u sredini lokomotiva.
Trenutno se pregovara sa Fiatom, a ako ni to ne prodje, onda u igru ulaze kineski Maple i Harley Davidson (al' je njihov uvjet da grade u stilu bejzbol stadiona).
Ja sam čuo da bi mogao i Francuski TGV al njiho voz mora stojati :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 jun 2010, 16:53

Dosta o Mercedesu,hajmo malo o Želji!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 04 jun 2010, 16:56

bistrikboy je napisao/la:Dosta o Mercedesu,hajmo malo o Želji!
Dosta o mom autu, pricajmo malo o meni :lol:

Kada dolaze oni iz UEFE da pregledaju Kosevo ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 jun 2010, 16:59

1921 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Dosta o Mercedesu,hajmo malo o Želji!
Dosta o mom autu, pricajmo malo o meni :lol:

Kada dolaze oni iz UEFE da pregledaju Kosevo ?
Krajem Juna,radovi na kosevu su jucer poceli,a licencu ce dati jer je i vlada kantona pristala dati neke garancije za obnovu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 04 jun 2010, 17:02

ja sam cuo iz pouzdanih izvora da abramovic hoce da kupi Želju

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 04 jun 2010, 17:03

neko provali neku glupost i onda svi hoce da budu duhoviti i onda tema puna spama niss se pametno ne moze procitat :mrgreen:

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 04 jun 2010, 17:45

Evo nadjem ovu sliku na kompu, negdje sam prije ovo skino sa neta, kao neka maketa moguce rekonstrukcije nekada :?

http://img215.imageshack.us/img215/3875/16gy0sn.jpg

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 04 jun 2010, 17:49

BABO je napisao/la:hehehehe cuj Mercedes arena xD... jedino sto se vrtilo u zadnje vrijeme je to da Konzum hoce uloziti svoje pare u istocnu tribinu i da poslovni prostori unutar te tribine budu u njihovom vlasnistvu ja mislim jedno 10-15 god ali koliko sam upoznat i to je odbijeno... Zamisli stadion KONZUM arena :D
dobro pa nije DRVO promet arena :D

Blok B
Kontakt:

Post Postao/la Blok B » 04 jun 2010, 18:00

Pozdrav svim navijacima Zelje. Zelim vam cestitati titulu! Znam da je malo kasno hehe.
Jedan nas navijac je bio kod vas na proslavi titule. Odradio je reportazu ali na danskom, link -> http://www.obfans.dk/

kemo10
Kontakt:

Post Postao/la kemo10 » 04 jun 2010, 18:06

spajz je napisao/la:
BABO je napisao/la:hehehehe cuj Mercedes arena xD... jedino sto se vrtilo u zadnje vrijeme je to da Konzum hoce uloziti svoje pare u istocnu tribinu i da poslovni prostori unutar te tribine budu u njihovom vlasnistvu ja mislim jedno 10-15 god ali koliko sam upoznat i to je odbijeno... Zamisli stadion KONZUM arena :D
dobro pa nije DRVO promet arena :D
:D :D :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2010, 18:07

Blok B je napisao/la:Pozdrav svim navijacima Zelje. Zelim vam cestitati titulu! Znam da je malo kasno hehe.
Jedan nas navijac je bio kod vas na proslavi titule. Odradio je reportazu ali na danskom, link -> http://www.obfans.dk/
Fino mogao si nam sta i prevesti :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 04 jun 2010, 18:09

1921 je napisao/la:Ako je sve istina vezano za Mercedes, onda je to glup potez uprave. Ko ima para, ako nema Mercedes ?
Ioanko bi se medju rajom stadion zvao Grbavica, i prije utakmice bi pjevali tu pjesmu.

Da smo pristali na ovo, imali bi sigurno najljepsi stadion u regionu. Sve manifestacije od sportskih, pa do muzickih - bile bi na "Mercedes Areni" i eto para.

Opet ponavljam, ako je to istina, onda je stvarno steta sto nismo pristali. Vjerovatno bi nam kasnije i Mercedes bio sponzor, a to mnogo znaci!
Sama činjenica da je pregovarao Amar i Cviko, mislim da je dovoljna i za nas da vjerujemo da uslovi nisu bili dobri.Pa zato se i zove pregovaranje da što bolje uslove izvučete i bolje prođete.Kakvo bi bilo PREGOVARANJE da uzmeš isprve sve uslove :D
Čim akoBogda ŽELJO opet postane BH sportski brend, vidjećete kako će u redu stajati i da prave stadion i da budu sponzori.Tako to ide svugdje.Bošnjo bi se prodo' švabi samo tako meni se čini (po pojedinim ovdje).
Još samo nešto,znam da se zezate al bih zamolio ovu raju što bi se ko' klanjala Osimu i slične nebuloze da govore u svoje ime jer time i vrijeđate na neki način i mene i ostale vjernike ako ih ima.Možda će se neki sad smijati što ovo govorim al bih zamolio ako može da ispoštujete.Unaprijed hvala ;)
Željo - My first love!!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 04 jun 2010, 18:23

kosewsko hill je napisao/la:Još samo nešto,znam da se zezate al bih zamolio ovu raju što bi se ko' klanjala Osimu i slične nebuloze da govore u svoje ime jer time i vrijeđate na neki način i mene i ostale vjernike ako ih ima.Možda će se neki sad smijati što ovo govorim al bih zamolio ako može da ispoštujete.Unaprijed hvala ;)
pa dobro... ako te vrijedja ne moras se klanjati ili krstiti amaru ;)

ima i nas koji nisu vjernici ;)

doduse, prvi bi bio koji bi se krstio i klanjao i budisao amaru :D

ako cu biti iskren, moja jedina religija jeste ZELJO!!! 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 04 jun 2010, 18:25

tm84 je napisao/la:
kosewsko hill je napisao/la:Još samo nešto,znam da se zezate al bih zamolio ovu raju što bi se ko' klanjala Osimu i slične nebuloze da govore u svoje ime jer time i vrijeđate na neki način i mene i ostale vjernike ako ih ima.Možda će se neki sad smijati što ovo govorim al bih zamolio ako može da ispoštujete.Unaprijed hvala ;)
pa dobro... ako te vrijedja ne moras se klanjati ili krstiti amaru ;)

ima i nas koji nisu vjernici ;)

doduse, prvi bi bio koji bi se krstio i klanjao i budisao amaru :D

ako cu biti iskren, moja jedina religija jeste ZELJO!!! 8-)
ma svako je slobodan da radi šta hoće, sve dok ne ugrožava nekog time, tako ej najpoštenije..Zato sam i rekao da u svoje ime govorite..Ko je vjernik shvatiće me :)
Izvinjavam se za off topic
Željo - My first love!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.