Pa kolko to Zaha ima 35?Rule_hz je napisao/la:Hahaha cuj zahirovic gojko ga je sa 22 god vec prosico moj jarane bih jos zadugo nece imat masine poput besica I gojke

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa kolko to Zaha ima 35?Rule_hz je napisao/la:Hahaha cuj zahirovic gojko ga je sa 22 god vec prosico moj jarane bih jos zadugo nece imat masine poput besica I gojke
Ma pusti ih, sta oni znaju.. Zahirovic mora igrati prije Gojka(al u qrcu)..Momciluk je napisao/la:Pa kolko to Zaha ima 35?Rule_hz je napisao/la:Hahaha cuj zahirovic gojko ga je sa 22 god vec prosico moj jarane bih jos zadugo nece imat masine poput besica I gojkeCimi ima 23 a Zaha 25 znaci minimalna razlika.. a Zaha kad je cuvo Ronalda Gojko igro u Leotaru, cuj presiso ga
Jbg druze takav je igrac, moras mu napravit uslove da pokaze najbolje od sebe.. tesko bi i Lamborghini isao po ovim nasim putevima..joker90 je napisao/la:Pjanica gdje god da stavimo, neko ili nesto ga gusi.
Momciluk je napisao/la:Zasad radije Zahirovic-Besic, Zaha se vec dokazao u reprezentaciji a Cimi kad nadje bolji klub onda ga probat..Lakoste je napisao/la:Cimi-Besic
Kakva buducnost.![]()
Joj price covjek bi rekao da je imao ponude 4 reprezentacije, u nasu je jedva upao i to iz nekih drugih razloga ne zato sto mu je tu bilo mjesto, ni njemu ni bilo kome drugom iz nase lige. Sada je stvarno zasluzio poziv, i ne samo poziv nego ozbiljnu ulogu u reprezentaciji, a i dalje nema sanse da bi dobio poziv neke druge reprezentacije pa je glupo i pricat o tome da li je dvojio ili nije i da li bi dvojio.dubrovnik je napisao/la:Ovaj malac sve bolji. Naprijed legendo ako je iko zasluzio ti si. Strasno postujem ovakve momke prvenstveno iz sportskih razloga ali da budem iskren i iz onih drugih. Ni momenta nije dvojio da li ce igrati za svoju drzavu i skidam mu kapu za to. Bravo Gojko!
Trenutno korisnika/ca: ZmajOdBosne33 i 22 gosta.