FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
5 zadnjih meceva dole nismo izgubili...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mi sa ovakvom supljom odbranom moramo zabijati minimalno 3 gola po utakmici ako mislimo pobjedjivati.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Dole uvijek dobro igramo i dajemo gol redovno.
Ovaj put cemo napadati i imati vise od igre, a onda primiti gol u 85 minuti i popusiti sve...
Ovaj put cemo napadati i imati vise od igre, a onda primiti gol u 85 minuti i popusiti sve...
Zadnja izmjena: VivaLasVegas, dana/u 21 feb 2016, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
yebo majku kad su oni trebali s nama igrat na Koševu izašlo 170 textova o tome kako nas nisu dobili 10 godina . Evo sad oni imaju 41 tekmu bez poraza pod BB izašla dva teksta o tome kako ćemo mi dole teško šta uradit .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Mene je samo strah one rupetine u nasoj sredini koja se vidi na onoj slici. Da smo bar jednom pokusali 4-5-1 na pripremama uigrati ocekivao bih to u Mostaru, a ovako ko da gledam opet ce to biti 4-2-4. Niko od ovih napadaca koje imamo nema tehniku da po potrebi se malo vrati na tu poziciju desetke pa povucenije igra, imao je Krle, ali njega liferovase.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la:Mi sa ovakvom supljom odbranom moramo zabijati minimalno 3 gola po utakmici ako mislimo pobjedjivati.

Ovo je Kramar
On zna nabiti loptu
Prosao je probu u FKS za sedmicu dana
Budi kao Kramar
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sa ovom taktikom objektivno gledano nemamo sta traziti protiv Zrinjskog, ne samo protiv njih, nego na bilo kojem gostovanju. Al ja gotivim onog ćelavca jošuvijek, vidjet ćemo...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cim je to Slovenac ne valja..ElCartel11 je napisao/la:Rinuka je napisao/la:Mi sa ovakvom supljom odbranom moramo zabijati minimalno 3 gola po utakmici ako mislimo pobjedjivati.![]()
![]()
![]()
Ovo je Kramar
On zna nabiti loptu
Budi kao Kramar

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ko se smije kladit sa mnom da cemo karnut svinjskog u sred bb-a ?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
I pored ogromne kolicine negativnosti koja me opucala ovih dana,sto zbog objektivnih sto zbog subjektivnih razloga,ja sam ipak optimistican u pogledu ishoda utakmice u Mostaru,ali i svih ostalih koje slijede. Nemam neko pokrice za ovaj optimizam,naprotiv. Ali ipak hocu da mislim pozitivno i da se tome nadam. Maksimalna podrska pa neka bude sta ce biti.
Edit: u sezoni 1966./'67.,svi su nam predvidali borbu za opstanak,ekipa osakacena izostankom najboljih igraca,skoro sve pripremne izgubili itd.,kad ono prva titula
I sada,svi smo kriticni,pesimisticni...skoro da smo otpisni ne samo za titulu nego i za Evropu,ali ipak mi smo SARAJEVO!!!
Svi u napad jedan je Hase!
Edit: u sezoni 1966./'67.,svi su nam predvidali borbu za opstanak,ekipa osakacena izostankom najboljih igraca,skoro sve pripremne izgubili itd.,kad ono prva titula

I sada,svi smo kriticni,pesimisticni...skoro da smo otpisni ne samo za titulu nego i za Evropu,ali ipak mi smo SARAJEVO!!!
Svi u napad jedan je Hase!

Koji su uslovi opklade?Rule_hz je napisao/la:ko se smije kladit sa mnom da cemo karnut svinjskog u sred bb-a ?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Svi u sredinu jedan je Hase
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- ElCartel11
- Kontakt:
Bio sam blizu da dovedem Kevina Kampla u Sarajevo, ali kad je vidio ovaj tvoj post odlucio je da nece dociMortemHz je napisao/la:Cim je to Slovenac ne valja..ElCartel11 je napisao/la:Rinuka je napisao/la:Mi sa ovakvom supljom odbranom moramo zabijati minimalno 3 gola po utakmici ako mislimo pobjedjivati.![]()
![]()
![]()
Ovo je Kramar
On zna nabiti loptu
Budi kao Kramar

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
joker90 je napisao/la:Koji su uslovi opklade?Rule_hz je napisao/la:ko se smije kladit sa mnom da cemo karnut svinjskog u sred bb-a ?
u cvaju

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mi da igramo 5-4-1 opet bi gol primili .
nije nama suplja odbrana nego sredina + preofanzivni bekovi, i sta ocekivati od stopera kad citav napadacki red protivnika krene na njih a Bekica,Kadusica, Rustema,Emersona ni na mapi 

Pyro is not a crime !
20km dopune eto nek bude, ako zijanimo bar da mi se kredit napuni..Rule_hz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Koji su uslovi opklade?Rule_hz je napisao/la:ko se smije kladit sa mnom da cemo karnut svinjskog u sred bb-a ?
u cvajuA KRAMER ce vas sve demantovat pod bb kad bude sa barbom igro stopera

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mora Kampl, necu se ja ljutiti i da Ilicica dovedes..ElCartel11 je napisao/la:Cim je to Slovenac ne valja..MortemHz je napisao/la:Rinuka je napisao/la:Mi sa ovakvom supljom odbranom moramo zabijati minimalno 3 gola po utakmici ako mislimo pobjedjivati.![]()
![]()
![]()
Ovo je Kramar
On zna nabiti loptu
Budi kao Kramar
Bio sam blizu da dovedem Kevina Kampla u Sarajevo, ali kad je vidio ovaj tvoj post odlucio je da nece doci

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja sam nekako miran, ocekivo sam da ce jesa sacekat da vidi sta ce dovest drugi, pa da on dovede tesko oruzija al vec 3 dan priprema u turskoj ja sam digo ruke od euforije. Sad treba bit pametan i podrzat klub bez obzira kaki budemo i kakvi rezultati bili i neocekivat nista osim opstanka sve iznad toga elhamdulila.
THEC je napisao/la:nije nama suplja odbrana nego sredina + preofanzivni bekovi, i sta ocekivati od stopera kad citav napadacki red protivnika krene na njih a Bekica,Kadusica, Rustema,Emersona ni na mapi
logicno brate ono je samo pripremna tekma bila u sub/ned ce svaki igrac svoj zadatak imati ja nikad sigurniji nisam bio u nasu pobjedu dolje i tekmu ce rijesiti brazilski dvojac i leon benko
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, senad82 i 40 gostiju.