FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
bravo joker to je to, saznao ga danas neslužbeno ( mahalske insjderske) ili sutra službeno na oficijelnoj isti ga k***.. treba ekipi podrška ko što smo je i uvijek davali, nervirali se, padali, napredovali.. itd to je sastavni dio fudbala.
Još sedam dana do tlačenja mađarskih pseudoplemića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jes' da si gujan, al' slažem se sa tobom u potpunostijoker90 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da nece vise niko od insajdera pisati nista. Koji je cilj bio postavljati formaciju nasu i tacno koji ce igraci igrati dan prije tekme? A radilo se to ovdje!! Postave samo da dobiju aplauze od raje i da im se baci koji smajli, tipa ovo![]()
! Levati zeljni paznje, nista vise od toga. Nista pozitivno nisu donijeli, osim razocarenja i da nas sprdaju po drugim temama zbog njih. I meni je prije bilo drago cuti ponesto od ovakvih likova, ali kad skontam isti mi qrac ili saznao danas ili za 3 dana ako ce se stvarno neko dovesti. A kad propadne ta njihova informacija, samo se kolektivno sjebemo svi!

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
evo sad tebi jedanjoker90 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da nece vise niko od insajdera pisati nista. Koji je cilj bio postavljati formaciju nasu i tacno koji ce igraci igrati dan prije tekme? A radilo se to ovdje!! Postave samo da dobiju aplauze od raje i da im se baci koji smajli, tipa ovo![]()
! Levati zeljni paznje, nista vise od toga. Nista pozitivno nisu donijeli, osim razocarenja i da nas sprdaju po drugim temama zbog njih. I meni je prije bilo drago cuti ponesto od ovakvih likova, ali kad skontam isti mi qrac ili saznao danas ili za 3 dana ako ce se stvarno neko dovesti. A kad propadne ta njihova informacija, samo se kolektivno sjebemo svi!

U sridu

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Možel meni neko objasnit ovaj fenomen .
Todorović - kod nas je mogao promašit more s broda , nema te šanse koju on nije znao upropastit, eno ga u Zrinjskom haman glavni igrač to zabija , asistira nema gdje ga nema , čak je i nas prošle godine na Koševu mogao ubogaljit , malo je falilo .
a sad ovo
Hebibović - ubi asistencije , golove dođe kod nas nestane i još mnogi al ne nabraja mi se
i onda ovo
Ordagić - Povezivao s se s nama , tamo u Slobodi tata mata veznjak da je kojim slučajem došao kod nas ja sam ubijeđen da bi bio gori od Rustemovića.
Todorović - kod nas je mogao promašit more s broda , nema te šanse koju on nije znao upropastit, eno ga u Zrinjskom haman glavni igrač to zabija , asistira nema gdje ga nema , čak je i nas prošle godine na Koševu mogao ubogaljit , malo je falilo .
a sad ovo
Hebibović - ubi asistencije , golove dođe kod nas nestane i još mnogi al ne nabraja mi se
i onda ovo
Ordagić - Povezivao s se s nama , tamo u Slobodi tata mata veznjak da je kojim slučajem došao kod nas ja sam ubijeđen da bi bio gori od Rustemovića.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Sihiri?! Ne vidim drugog objašnjenja!Besic je napisao/la:Možel meni neko objasnit ovaj fenomen .
a sad ovo
i onda ovo

Možda da se skupimo na Koševu ovako;
[youtube][/youtube]
I otjeramo Džinne koji nam igrače napadaju!

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
to je to
Ili je bjelokapicOsmanhodzicBuco je napisao/la:Jes' da si gujan, al' slažem se sa tobom u potpunostijoker90 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da nece vise niko od insajdera pisati nista. Koji je cilj bio postavljati formaciju nasu i tacno koji ce igraci igrati dan prije tekme? A radilo se to ovdje!! Postave samo da dobiju aplauze od raje i da im se baci koji smajli, tipa ovo![]()
![]()
![]()

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Šta očekivati u Mostaru prijatelji?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sve je prihvatljivo osim poraza!Majkl je napisao/la:Šta očekivati u Mostaru prijatelji?
izadjes na teren u Mostaru i lagano, nemas neki ogroman pritisak, izadjes na Kosevo i tek sto si zakoracio na teren neko ti zvizne citav rod, onako cisto preventivno, pogrijesis samo jedno dodavanje pozelis da nikad lopte osutao nisiBesic je napisao/la:Možel meni neko objasnit ovaj fenomen .
a sad ovo
i onda ovo

Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pobjeda je pozeljna u ovom trenutku jer nam fali ko Zeljeznicaru navijaci. Znaci tu moramo ginuti za pobjedu mada ni sa remijem ne bi bio nezadovoljan ako bi pobjedili 6 sljedecih ali ako..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Objektivno nakon do sad viđenog tesko da mozemo do pobjede, ali sve se nadam nekoj sreci, da npr mi konacno neki supacki gol zabijemo u zadnjim minutama ili tako nesto. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mortem 

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Bit će da ćemo se koprcati kao u Širokom, ali da će nas pobijediti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Il' je nemanje mooda i manjak pobjedničkog mentaliteta il' nemamo sreće.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nepratim nesto hrvasku ligu toliko, evo sad gledam mamic vs rjeka moguvam reci da ni jedna ova ekipa nije svemirsku brod za FK SARAJEVI zrinjski sb, skretnica. Vjerujte jos kad bi sudile recimo nase sudije koji nepoznaju dobro pravila tesko bi ove ekipe prolazile u bih. Nemoj teme pogresno svatit bili bi oni prvaci lige al nebi sigurno bila totalna dominacija . Mnogo teze bi do titule dolazili u bih nego u hrvaskoj.
Sa uslovima koje oni imaju, stadioni,kampovi,drzavna ulaganja, plate itd. Mi bi imali jacu ligu dosta nego hrvaska.
Plate koje se daju tamo su 20x vece nego kod nas, a igra im je mozda za 2x bolja mozda ni toliko.
Sa uslovima koje oni imaju, stadioni,kampovi,drzavna ulaganja, plate itd. Mi bi imali jacu ligu dosta nego hrvaska.
Plate koje se daju tamo su 20x vece nego kod nas, a igra im je mozda za 2x bolja mozda ni toliko.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], HyperOS, laznokrilo i 30 gostiju.