Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
evo jos jedno duplanje

Deng 12,5 vise Monroe 16,5 manje
celta-eibar PENAL da...
c.paul 22.5 vise
dragic 15.5 vise
milsap 16.5 vise
jbg
dragic 15.5 vise
milsap 16.5 vise
jbg
Dajte malo ovih igrača za včrs, ajmo eksperti 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- SlevinKelevra
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:
Koef.: 102

-
- Kontakt:
Evo za one koje imaju nešto para da uplate NBA po meni MAX BET (ja sam 50 eura uložio)
Luol Deng 12,5 više
Miami i večeras bez Bosha i Wadea što je i glavni razlog ovog overa. Sinoć je Deng ubacio 30 poena pa će vjerovatno i večeras uzeti 15+ šuteva i biti glavni scorer u ekipi po meni zicer dana premalena granica za Denga.
K.A. Towns 18,5 više
Minnesota večeras bez Bjelice,Pekovića i Garnetta što znači i više minuta za odličnog Townsa kojem su potrebne dobre utakmcie za ROY, večeras vjerovatno više minuta i 3,4 šuta više što bi trebalo završiti na nekih 20,22 poena za Townsa.
LA Clippers - GSW 2 1,55
Dubsi sinoć razvaljeni od strane Portlanda, Lillard im je uvalio 51 primili 133, debakl. Curry sigurno neće dozvoliti da se to desi i večeras. Najbolja ekipa lige protiv solidnih Klipersa kojim fali Griffin, očekujem pobjedu Goldena koji je daleko najkvalitetniji u ligi i večeras nekih 10 razlike za Golden.
Pored ovih parova ako neko želi nek doda overe Currya,Crawforda i Millsapa.
Luol Deng 12,5 više
Miami i večeras bez Bosha i Wadea što je i glavni razlog ovog overa. Sinoć je Deng ubacio 30 poena pa će vjerovatno i večeras uzeti 15+ šuteva i biti glavni scorer u ekipi po meni zicer dana premalena granica za Denga.
K.A. Towns 18,5 više
Minnesota večeras bez Bjelice,Pekovića i Garnetta što znači i više minuta za odličnog Townsa kojem su potrebne dobre utakmcie za ROY, večeras vjerovatno više minuta i 3,4 šuta više što bi trebalo završiti na nekih 20,22 poena za Townsa.
LA Clippers - GSW 2 1,55
Dubsi sinoć razvaljeni od strane Portlanda, Lillard im je uvalio 51 primili 133, debakl. Curry sigurno neće dozvoliti da se to desi i večeras. Najbolja ekipa lige protiv solidnih Klipersa kojim fali Griffin, očekujem pobjedu Goldena koji je daleko najkvalitetniji u ligi i večeras nekih 10 razlike za Golden.
Pored ovih parova ako neko želi nek doda overe Currya,Crawforda i Millsapa.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Cousins00 je napisao/la:c.paul 22.5 vise
dragic 15.5 vise
milsap 16.5 vise
jbg
Ispratio sve parove, svaka cast!Wandelanoite je napisao/la:Evo za one koje imaju nešto para da uplate NBA po meni MAX BET (ja sam 50 eura uložio)
Luol Deng 12,5 više
K.A. Towns 18,5 više
LA Clippers - GSW 2 1,55

-
- Kontakt:
Ma to je bilo sigurno i lagano su se uzele pare dok na drugom na 2,5 eura uloga pogodim 7 košarkaša i profulam Currya za 202 eura 5/15 šut malo falilo da zaplačemBenjooJutub je napisao/la:Cousins00 je napisao/la:c.paul 22.5 vise
dragic 15.5 vise
milsap 16.5 vise
jbgIspratio sve parove, svaka cast!Wandelanoite je napisao/la:Evo za one koje imaju nešto para da uplate NBA po meni MAX BET (ja sam 50 eura uložio)
Luol Deng 12,5 više
K.A. Towns 18,5 više
LA Clippers - GSW 2 1,55
![]()

MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Athletic Bilbao - Real Sociedad (žuti kartoni) over 6.5 1.70, crveni karton DA 2.70 (kladionica Zmajevi)
-
- Kontakt:
steta jedan gol falio :/gambler1899 je napisao/la:Borussia M. 1
Celta 1
Inter 1
Huddersfield 1
Herta -3+ x2
za danas nesto na brzinu:
Torino 1
Lazio 2
Real 2
Schalke -3+ x2
Braga 1
Feyenoord 1
Jos bio dodao sto vrijedi probati: Lille - Lyon X kv. 3,00
Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Atletico - Villarreal tacan rez. 1:0 @4.75, manje od 2 gola 2.75, pa mozda vrijedi probati na sitno 0:1 @14.50
Jos probati Chelsea 1 @1.85i Basel 4+ 2.35
Jos probati Chelsea 1 @1.85i Basel 4+ 2.35
Zadnja izmjena: Frankie, dana/u 21 feb 2016, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Evo jedan izgledan tip
Meuselwitz - Halberstadt 2 @4
Ne gledati na tabelu...nego medjusobne...ocita saradnja!!!
Ja uzimam ovaj poklon.
Napomena: nemojte sad kucu ili zenu staviti na ovo...znaci nije 100% sigurica!
Ja uzimam ovaj poklon.

Anderlecht-2 dobili ih u svim medjusobnim duelima. KV 1.5
Granada-Valencia ps1 (oba daju)- cisto osjecaj, iako nije doslo u zadnja 4 susreta, imam utisak da je Valencia raspucana nakon pobjede od 6-0 ali im odbrana i nije bas na zavidnom nivou. KV 1.8
Marsej- St. Etiene - ps1 ( za hrabrije pm3 oba tima daju i 3+) - zna biti golijada. KV 1.9
Partizan 2- Ako zele drugo mjesto u ovoj polusezoni nemaju pravo na kiks. KV 1.4
Ukupan koef. 7.182
Granada-Valencia ps1 (oba daju)- cisto osjecaj, iako nije doslo u zadnja 4 susreta, imam utisak da je Valencia raspucana nakon pobjede od 6-0 ali im odbrana i nije bas na zavidnom nivou. KV 1.8
Marsej- St. Etiene - ps1 ( za hrabrije pm3 oba tima daju i 3+) - zna biti golijada. KV 1.9
Partizan 2- Ako zele drugo mjesto u ovoj polusezoni nemaju pravo na kiks. KV 1.4
Ukupan koef. 7.182
[quote="Cousins00"]c.paul 22.5 vise
dragic 15.5 vise
milsap 16.5 vise
jbg
prodje
dragic 15.5 vise
milsap 16.5 vise
jbg
prodje
CurrySPY je napisao/la:Deng 12,5 VIŠE
Ante 15,5 VIŠE
Curry 30,5 VIŠE
CP3 22,5 VIŠE
13x6 ZMAJEVI
Deng je sinoć odigrao strašnu tekmu 30 pts. Mislim da će mu povečat granicu ili smanjit kof kao u wwin pa ga treba uplatit ranije. Bosh je OUT, Wade je GTD iako i da nastupi ne očekujem nešto puno od njega buduci da muci se sa povredama. Ludi Grk je podigao formu, mislim da uz dovoljno uzetih šuteva može prebaciti ovu granicu protiv Atlante koja mu baš leži. Mislim da ima zadnja 4 overa na ovoj granici protiv njih. Curry vs Cp3. Njih sam odigrao bez puno razmišljanja. Curry će sigurno biti motivisan nakon sinošnje blamaže od Portlanda. CP3 također over, glavni igrač u Klipersima radi šta hoće i kako hoće. Buduci da se očekuej tekma sa dosta poena 220+ nema smisla tražiti undere na utakmici. Prošlu dao im 35 iako je grifin igrao.Sretno ako ko isprati.

leverkusen x
chelsea x
lille x
probat na sistem jbg
chelsea x
lille x
probat na sistem jbg
Rezultat 1:2mdeebosna je napisao/la:Evo jedan izgledan tip
Ja uzimam ovaj poklon.![]()
-
- Kontakt:
Zahvaljujem,svaka cast..mdeebosna je napisao/la:Rezultat 1:2mdeebosna je napisao/la:Evo jedan izgledan tip
Ja uzimam ovaj poklon.![]()

-
- Kontakt:
Rani NBA ko želi nek isprati sinoćnji NBA prošao kasnije ću postaviti i za mečeve koji se igraju kasnije.
Kyrie Irving 20,5 više
OKC-Cavsi veliki derbi i veoma zanimljiva utakmica na programu, a kada Cavsi igraju takve utakmice zna se kod koga je lopta i ko najviše vuče LBJ i Irving.Večeras protiv sebe ima Westbrooka koji nije neki odbrambeni igrač i često zna praviti gluposti (iskakanja, pokušavanje krađe lopte...). Irvinga svi analiziraju kao over dana, pa tako i ja.
Avery Bradley 13,5 više
Boston večeras igra protiv solidnog Denvera koji sa pozicije SG-a prima u prosjeku 15 poena. Bradley je u dobroj formi nedavno je postavio i svoj season high, a Denver je ekipa koja mu odgovara i ekipa protiv koje samo jedanput nije prebacio ovu granicu.
PHX-SAS 2 1,04
Čisto da se ispuni kvota od 3 para, mislim da je ovdje analiza bespotrebna Spursi će ogadit košarku očajnim Sunsima.
Kyrie Irving 20,5 više
OKC-Cavsi veliki derbi i veoma zanimljiva utakmica na programu, a kada Cavsi igraju takve utakmice zna se kod koga je lopta i ko najviše vuče LBJ i Irving.Večeras protiv sebe ima Westbrooka koji nije neki odbrambeni igrač i često zna praviti gluposti (iskakanja, pokušavanje krađe lopte...). Irvinga svi analiziraju kao over dana, pa tako i ja.
Avery Bradley 13,5 više
Boston večeras igra protiv solidnog Denvera koji sa pozicije SG-a prima u prosjeku 15 poena. Bradley je u dobroj formi nedavno je postavio i svoj season high, a Denver je ekipa koja mu odgovara i ekipa protiv koje samo jedanput nije prebacio ovu granicu.
PHX-SAS 2 1,04
Čisto da se ispuni kvota od 3 para, mislim da je ovdje analiza bespotrebna Spursi će ogadit košarku očajnim Sunsima.
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.