Hvalasilvestar1 je napisao/la:Utakmica izmedju Zrinjskog i Sarajeva se igra u nedjelju s pocetkom u 15:00
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
redevil upravu si netreba odma napadati zuku i kinosvaru
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pozabavi se maternjim jezikom,pusti @Zukanovica na miru...kanarinac je napisao/la:
Saces napraviti novi nick i biti novi insajder,i opet ce djecca od 14 godina da vjerujuZukanovic je napisao/la:Nije to razlog sto ja idem.razlog je sto dosta sto gledam "nasu glupost" na terenu ne moram to i opet citati.samo duplo zivce gubim.necu ja ici zbog ove djece.
kad sam rekao da necu ovde vise pisati?kako ti u napred znas moj razlog?
Sabrine mi moje!
Pa ti vec imas dva nickaBosnianKingdom je napisao/la:Pozabavi se maternjim jezikom,pusti @Zukanovica na miru...kanarinac je napisao/la:
Saces napraviti novi nick i biti novi insajder,i opet ce djecca od 14 godina da vjerujuZukanovic je napisao/la:Nije to razlog sto ja idem.razlog je sto dosta sto gledam "nasu glupost" na terenu ne moram to i opet citati.samo duplo zivce gubim.necu ja ici zbog ove djece.
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:

zbijmo malo saffove, redove, dosta više sra.nja, dječije priče, šatrologije! nemoj nikada da nam se smiju, mi smo Saraj'vo, šampioni!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- BosnianKingdom
- Kontakt:

Pa ti vec imas dva nicka[/quote]kanarinac je napisao/la:Pozabavi se maternjim jezikom,pusti @Zukanovica na miru...kanarinac je napisao/la:
Griješiš,imam 4.
Sabrine mi moje!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
RedEvil je napisao/la:Cestitam na optimizmuDrustveniParazit je napisao/la:Smijem se kladit da osvajamo na kraju.![]()
Logično da vjerujem u uspjeh ekipe za koju 'živim'. Vjerovao sam i u onim periodima kad smo bili 'niko i ništa' i kad se unaprijed znalo da nećemo osvojiti jer nije red da osvoji Sarajevo već to treba biti po političkom odabiru. Dajte podršku ekipi, ona to treba. Stanje je takvo kakvo jest, drugačije ne može, pljuvanjem i pesimizmom ništa nećemo promjeniti, bar ne nabolje.BosnianKingdom je napisao/la: Malo nas je,al' nas ima koji vjerujemo u to.
![]()
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Samo nek Zukanovic i ovi ne pišu da nam neko dolazi da nam se raja ne smije
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FC Sarajevo Balkan Fans
13 min. ·
Na jučerašnjoj probnoj utakmici između Travnika i našeg Sarajeva, prisustvovali su i skauti Zrinjskog. Oni su došli pogledati i analizirati igru naših Divova, ali sigurni smo da nisu uspjeli ništa 'vidjeti', jer su naši momci odigrali veoma lošu partiju. Navodno, šef stručnog štaba, Miodrag Ješić, prije je saznao za dolazak skauta i postoji mogućnost da je utakmica protiv Travnika bila taktička varka našeg stručnog štaba. Postoji velika mogućnost, jer je neshvatljivo da su naši momci odigrali kvalitetno prijateljske utakmice u Antaliji, protiv jakih protivnika, a da su se su jučer pokazali veoma loše. Ne tražimo nikome alibi, ali vrlo je moguće da ima istine u ovim našim navodima. Uostalom, vidjećemo u nastavku sezone.
Ja se u zivotu nisam vise ismijo
13 min. ·
Na jučerašnjoj probnoj utakmici između Travnika i našeg Sarajeva, prisustvovali su i skauti Zrinjskog. Oni su došli pogledati i analizirati igru naših Divova, ali sigurni smo da nisu uspjeli ništa 'vidjeti', jer su naši momci odigrali veoma lošu partiju. Navodno, šef stručnog štaba, Miodrag Ješić, prije je saznao za dolazak skauta i postoji mogućnost da je utakmica protiv Travnika bila taktička varka našeg stručnog štaba. Postoji velika mogućnost, jer je neshvatljivo da su naši momci odigrali kvalitetno prijateljske utakmice u Antaliji, protiv jakih protivnika, a da su se su jučer pokazali veoma loše. Ne tražimo nikome alibi, ali vrlo je moguće da ima istine u ovim našim navodima. Uostalom, vidjećemo u nastavku sezone.
- moustapha
- Kontakt:
Veci ja nafur ispod komentara jest jest joj meni bilo cudno on je strucnjak zna on ahahahhaahmoustapha je napisao/la:FC Sarajevo Balkan Fans![]()
![]()
To ono kao Bayern, Real pa Balkan Fans.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Momak ima pravo na misljenje,nije bass lijepo nikog ismijavati ovako javno!
FK Sarajevo
Ja sam ovu stranicu prijavio molim vas i vi. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Takticka varka, Jesic = Capello

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ovo neko uzima kao relevantan izvor informacija?bojler je napisao/la:FC Sarajevo Balkan Fans
13 min. ·
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Stanley štrumpf zakuho i nest'o.. ko ga ebe ne vjerovat svakome ...
- ElCartel11
- Kontakt:
Nase 5 mjesto u ovoj polusezoni je odraz, da se nisu dovele advekatne zamjene za Cimirota i Stojceva. Proslu sezonu nas vezni red su cinili Cimi, Radovac i Stojcev. O Cimiju ne treba trositi rijeci, Radovac je uz njega izgledao takodje dosta dobro, a Stojcev kako kad, ali imao je damu i znao je podvaliti koju loptu. U ovoj sezoni nas vezni red je bazirao na Radovcu, Rustemovicu, Ikandeju, Alispahicu pa hajmo reci i Berberovicu. Radovac od svadje sa navijacima nije pravi (niko ne zna sta mu je), Rustemovic trebamo priznati dobio je priliku ali je slicno nesto kao i Plakalo na golu, jednostavno nema kvalitet, Ikande ili Balotelli 2, zna lopte ali u glavi mu nije postimano i jos na kraju poceo povrede vuci kao i Alispahic koji odigra 2 utakmice pa 10 propusti, Berberovic ima to iskustvo i nista vise, jednostavno nije vise na nivoju kakav je bio dok je jos za repku igrao.
I kad covjek to pogleda ovako malo smiren i realan, pa i ovo 5 mjesto je extra na kraju! Jedini bijes koji ja imam (a vidim da i vecina vas) je taj, sto se u ovom zimskom prelaznom roku nisu dovela pojacanja u tom veznom redu, gdje su nam najpotrebnija. Sad je li to odluka Jesica, da ovo sto ima, da ce mu biti dovoljno za napad na oba fronta ili nesto drugo ne znam. Znam samo da cemo sa ovakvim veznim redom muciti muke u ligi, a u Evropi necu ni da pricam. Doveli smo mi pojacanja u veznom redu u smislu Emersona, Krajisnika i mozemo racunati na Harbu koji moze pokriti i poziciju ofanzivnog veznog. Emerson je do sad pokazao da bi trebao biti pojacanje, Krajisnik je takodje pokazao da je kvalitetan igrac i po mom misljenju kvalitetniji od ovih ostalih sto imamo na raspolaganju za tu poziciju DM, ali nesto mu Jesa ne vjeruje puno izgleda.
U biti ne treba nam puno, treba nam samo ta jedna klasa na zadnjem veznom i to bi bila super ekipa kad pricamo za nasu ligu. Za Evropu nam treba jos pojacanja pogotovo u odbrani ali trebamo je prvo izboriti.
Neka moja zamisao za vezni red:
.........Krajisnik.......novi DM........
Harba/Deni.....Emerson.........Dulja
I kad covjek to pogleda ovako malo smiren i realan, pa i ovo 5 mjesto je extra na kraju! Jedini bijes koji ja imam (a vidim da i vecina vas) je taj, sto se u ovom zimskom prelaznom roku nisu dovela pojacanja u tom veznom redu, gdje su nam najpotrebnija. Sad je li to odluka Jesica, da ovo sto ima, da ce mu biti dovoljno za napad na oba fronta ili nesto drugo ne znam. Znam samo da cemo sa ovakvim veznim redom muciti muke u ligi, a u Evropi necu ni da pricam. Doveli smo mi pojacanja u veznom redu u smislu Emersona, Krajisnika i mozemo racunati na Harbu koji moze pokriti i poziciju ofanzivnog veznog. Emerson je do sad pokazao da bi trebao biti pojacanje, Krajisnik je takodje pokazao da je kvalitetan igrac i po mom misljenju kvalitetniji od ovih ostalih sto imamo na raspolaganju za tu poziciju DM, ali nesto mu Jesa ne vjeruje puno izgleda.
U biti ne treba nam puno, treba nam samo ta jedna klasa na zadnjem veznom i to bi bila super ekipa kad pricamo za nasu ligu. Za Evropu nam treba jos pojacanja pogotovo u odbrani ali trebamo je prvo izboriti.
Neka moja zamisao za vezni red:
.........Krajisnik.......novi DM........
Harba/Deni.....Emerson.........Dulja
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja se iskreno nadam da nece vise niko od insajdera pisati nista. Koji je cilj bio postavljati formaciju nasu i tacno koji ce igraci igrati dan prije tekme? A radilo se to ovdje!! Postave samo da dobiju aplauze od raje i da im se baci koji smajli, tipa ovo
! Levati zeljni paznje, nista vise od toga. Nista pozitivno nisu donijeli, osim razocarenja i da nas sprdaju po drugim temama zbog njih. I meni je prije bilo drago cuti ponesto od ovakvih likova, ali kad skontam isti mi qrac ili saznao danas ili za 3 dana ako ce se stvarno neko dovesti. A kad propadne ta njihova informacija, samo se kolektivno sjebemo svi!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], b00t, boki86, Dadox, Ferroviere1987, Fouzi1, Hrasno15, HZbec, Jadnimi, johntravolta123, JuricaSpindl, Lokomotifa, MaroonBjelave, miguelramos, MokraKifla, Napapijri, Rajvosa4ever, Rauber33, rimljanin90, ristagrad, ronaldo99, tuitamo, zagorski i 229 gostiju.