FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RedEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RedEvil » 21 feb 2016, 11:17

Ma tebra stipu ganje,Zuka je jedini ovdje koji zna nesto,i njega jedino shvatam ozb.,ostali niko pogotovo onaj Simba :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 feb 2016, 11:17

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne znam gdje je zukan pogrijesio,mozda mu je greska sto je ista i pisao ovdje!
Isto važi i za ostale "insajdere", možda su i oni svi bili u pravu pa se izjalovilo jer su pisali ovdje? :kafa:

Činjenica je da je i on nafuravao ovdje raju u nekoliko navrata pa onda ništa od toga nije bilo, što je otprilike kao i 9 od 10 ostalih insajdera. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 feb 2016, 11:19

Isto važi i za ostale "insajdere", možda su i oni svi bili u pravu pa se izjalovilo jer su pisali ovdje? :kafa:

Činjenica je da je i on nafuravao ovdje raju u nekoliko navrata pa onda ništa od toga nije bilo, što je otprilike kao i 9 od 10 ostalih insajdera. :kafa:[/quote]

Momak nam je vise stvari tacnih rekao ja sve pamtim!Jedini ko je zakuhao je onaj stanley koji se pojavio iz vedra neba!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 feb 2016, 11:23

Sarajlijica1946 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Isto važi i za ostale "insajdere", možda su i oni svi bili u pravu pa se izjalovilo jer su pisali ovdje? :kafa:

Činjenica je da je i on nafuravao ovdje raju u nekoliko navrata pa onda ništa od toga nije bilo, što je otprilike kao i 9 od 10 ostalih insajdera. :kafa:
Momak nam je vise stvari tacnih rekao ja sve pamtim!Jedini ko je zakuhao je onaj stanley koji se pojavio iz vedra neba!
Tog Stanley nisam ni čitao, a ovo što sam ja napisao je takođe tačno. Uostalom zalibo me za polupismenim Zukanovićem koji kaže dolazi nam pojačanje pred Tursku i onda kad se ispostavi da je došao dječak koji je igrao seniorski fudbal koliko i Saša Matić i onda ovdje se hvali kako je njegova infromacija bila tačna, molim te nemoj. :stop:

Nadajmo se dobrom naboju i tekmi kao u kupu pod Bijelim Brijegom, u toj situaciji možemo i sa ovom ekipom i igrom se možda nadati nečemu. :kafa:
Samo Saraj'vo.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 feb 2016, 11:27

Nema potrebe za vrijedjanjem,nemozes ti znati na osnovu ovog pisanja ovdje,dali je neko pismen,polupismen,nepismen,to za insajderstvo ok,jel nije pogodio :salut: :thumbup:

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 21 feb 2016, 11:30

BosnianKingdom je napisao/la:Joj sto ne mogu ove politike seljačke...

Do prije mjesec dana piše "Ja imam milion posto provjerene informacije dolazi nam Said bla bla", a Zuka nam je 100 puta davao tačne informacije,i sad on nesta njega proziva,pa je li te stid?
Ko je rekao da neće doći ?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 feb 2016, 11:32

RedEvil je napisao/la:nemozes ti znati na osnovu ovog pisanja ovdje,dali je neko pismen,polupismen,nepismen
Pa bukvalno na osnovu pisanja se to zaključuje... Nije na osnovu istričavanja 100 metara sa pripremama... Hahahaha, što me nasmija. Btw "ne" se uvijek piše odvojeno od glagola u ličnom glagolskom obliku "ne znam", "ne može" itd, nije vrijeđanje - samo lekcija iz maternjeg jezika iz drugog razreda osnovne škole... :salut:

Haha, al' ga raja brani jer dodaje cijene na TM-u, nabijem i Zukanovića i ostale te sa informacijama nekim, ja pratim FK Sarajevo, a ne mahalu oko istog. :kafa:

Makar mi je ovaj Majkl zanimljiviji u ulozi insajdera. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 feb 2016, 11:38

Nije u redu tako pisati o momku,bio on pismen ili ne,nije nikog uvrijedio na bilo koji nacin!Stvarno ne vidim razloga da bude docekan na noz!
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 21 feb 2016, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 feb 2016, 11:38

PitarBordo je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:nemozes ti znati na osnovu ovog pisanja ovdje,dali je neko pismen,polupismen,nepismen
Pa bukvalno na osnovu pisanja se to zaključuje... Nije na osnovu istričavanja 100 metara sa pripremama... Hahahaha, što me nasmija. Btw "ne" se uvijek piše odvojeno od glagola u ličnom glagolskom obliku "ne znam", "ne može" itd, nije vrijeđanje - samo lekcija iz maternjeg jezika iz drugog razreda osnovne škole... :salut:

Haha, al' ga raja brani jer dodaje cijene na TM-u, nabijem i Zukanovića i ostale te sa informacijama nekim, ja pratim FK Sarajevo, a ne mahalu oko istog. :kafa:

Jbg nezz onda sto pises s nama nepismenim,kako si ti zalutao ovdje,ili smo mozda mi,nismo na tvom levelu,i dosao na forum da gleda pismenost ljudi,i ti kao nekog ispravljas sta je pravilno/nepravilno,libo te tebra jesam li pismen ili nisam,hoces procitat,neces,zaboli me al mojne mi glumiti ucitelja ibogati :salut: :thumbup:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 feb 2016, 11:46

PitarBordo je napisao/la:

Ja kralju imam samo tu jednu informaciju i nju sam rekao.Ja nisam nikakav insajder ,nego mi je tako rečeno i ja sam rekao vama.Sad vidjecemo hoće li ispasti tačno.Ja ne izmisljam ko ostali i ne lozim raju .
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 21 feb 2016, 11:51

...........
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 08 mar 2016, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 feb 2016, 11:53

Zukanovic je napisao/la:Ja sam odlico da necu vise ovde pisati i pratiti forum.ali evo ja sam jos jednom tu. sta sam sada uradio da me neko napada?
Zukane ne znam te,nit sam pisao na toj vasoj fb grupi ali nije u redu da ides radi gluposti!Sad treba da zbijemo redove!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 feb 2016, 11:56

Oni iz Zrinjskog hoće da se utakmica pomakne na subotu u 15:00 h
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 feb 2016, 11:57

Besic je napisao/la:Oni iz Zrinjskog hoće da se utakmica pomakne na subotu u 15:00 h
Sto se sad glupiraju sa timM

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 21 feb 2016, 11:59

Ljudi jos vjeruju u insajdere poput Zukana hahaha
Samo Sarajevo

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 21 feb 2016, 11:59

Pa bolji ovaj termin, prije ce biti tekma :D
ZZ

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 feb 2016, 12:00

Besic je napisao/la:Oni iz Zrinjskog hoće da se utakmica pomakne na subotu u 15:00 h

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 feb 2016, 12:01

Zukanovic je napisao/la:Ja sam odlico da necu vise ovde pisati i pratiti forum.ali evo ja sam jos jednom tu. sta sam sada uradio da me neko napada?
A i ti se ponašaš kao da ti je 14 godina max. Ovo je drugi ili treći put da ti ovdje dođeš da napišeš kako ti ovdje viiše nećeš da pišeš jer te raja proziva. Kume, ovo je forum, what's more important, gotovo potpuno anoniman, šta si očekivao? :urnebes:

@Red Ne pišem ja "sa vama", nego pišem "na forumu", to što ti nemaš savladane osnove maternjeg jezika koje se uče sa 8-9 godina, to nije priča za ovog foruma, ali daleko od toga da si loša osoba, tako da ne vidim zašto bi se neko uvrijedio. :kafa:

Ja recimo jedva čekam kuma @paulusa da se ukaže ovdje da nam je8e sve za stream protiv Zrinjskog... :rol:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 feb 2016, 12:04

kanarinac je napisao/la:Ljudi jos vjeruju u insajdere poput Zukana hahaha
Ja kao mali materi rođenoj nisam vjerovao da je ručak gotov, dok ga ne svarim. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 feb 2016, 12:04

Prepale se picke
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”