PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Water boy Zaha ha, okej zapamticu ovaj post. Imas pravo da tako mislis. Ne'a frke, vi ste I onako prvi sto vas Zeljo kopka.
Samo moram priznati ti vise prcenzi pitare nesto. Gostovanje lose proslo ili ?
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ja gledam stvari realno pitarima sam najavio titulu prosle sezone cak kad su kasnili za sirokim 6-7 bodova tj nakon remija u zvorniku kad oni ni sami nisu vjerovali. Zeljo je doveo puno igraca koji imaju kvalitet po meni najvece pojacanje im je lendric. Piso sam niko nece slaviti na tusnju odmah me napadaju niste vi bayern , psg, barsa a evo primjer siroki i zrinjski 40ak utakmica nisu izgubili kuci moja sloboda godinu dana bez poraza na tusnju i tako ce i ostati..MuhamedTM je napisao/la:Water boy Zaha ha, okej zapamticu ovaj post. Imas pravo da tako mislis. Ne'a frke, vi ste I onako prvi sto vas Zeljo kopka.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pisem curi: "Da zelim s tobom nesto vjeruj znala bi, dao bi ti do znanja." Ona meni odgovara:"Ja ba eto ti si toliki strucnjak zaljubila bi se odmah u tebe."
Ma neee, nas treba asteroid pogodit, ovo je sve otislo u krc.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Svaka cast.DoeTz je napisao/la:Pisem curi: "Da zelim s tobom nesto vjeruj znala bi, dao bi ti do znanja." Ona meni odgovara:"Ja ba eto ti si toliki strucnjak zaljubila bi se odmah u tebe."
Super Sloboda #1, tebi treba biti drago a pusti Zelju I gledanje u kasike, hocel biti ili ne to cemo znati na kraju godine. Nas prioritet je kup to govorim od 4 kola plBiH.
Cak se prepirao s par nasih.
Vama I Sirokom dajem najvise sanse za titulu, osim ako vi u BL ne saugate I tu bi mogao nastati problem. pitari mogu biti problem kad prorade apaurini. Samo neka njima Jesica I svako ima pravo na svoje misljenje
Vama I Sirokom dajem najvise sanse za titulu, osim ako vi u BL ne saugate I tu bi mogao nastati problem. pitari mogu biti problem kad prorade apaurini. Samo neka njima Jesica I svako ima pravo na svoje misljenje

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Zar nije gledanje u kasike ako vi kazete da ste dobro odradili prelazni rok?MuhamedTM je napisao/la:Super Sloboda #1, tebi treba biti drago a pusti Zelju I gledanje u kasike, hocel biti ili ne to cemo znati na kraju godine. Nas prioritet je kup to govorim od 4 kola plBiH.
Elhamdulilah jarabi šučur po tisuću puta!samirr je napisao/la:Zar nije gledanje u kasike ako vi kazete da ste dobro odradili prelazni rok?MuhamedTM je napisao/la:Super Sloboda #1, tebi treba biti drago a pusti Zelju I gledanje u kasike, hocel biti ili ne to cemo znati na kraju godine. Nas prioritet je kup to govorim od 4 kola plBiH.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Hajmo ba lec narode 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
E Samire, Samire jos pure. Ne znas ti nase slengove I hvala ti sto me ispravi nisam znaosamirr je napisao/la:Golemi nije tisucu nego hiljadu :p

Sad sam in peace mode necu da idem dalje vozdra.
Edit: Bio jedan katolik u nasoj vojsci i kad bi nasi rekli poslije jela to Elhamdulilah jarabi šučur po hiljadu puta a on je isto ponavljo samo eto sa tisucu, umjesto hiljadu.
Zlatni ljiljan pokoj mu dusi.

Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 21 feb 2016, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Bilo mi je divno druzenje sa vama ko me bude citirao danas nek zna da ce biti izdominiran.
Ma uredu je ba to sam onako napisao tvoje je pravo hoces li napisati tisucu ili hiljadu .MuhamedTM je napisao/la:E Samire, Samire jos pure. Ne znas ti nase slengove I hvala ti sto me ispravi nisam znaosamirr je napisao/la:Golemi nije tisucu nego hiljadu :p![]()
Sad sam in peace mode necu da idem dalje vozdra.
Edit: Bio jedan katolik u nasoj vojsci i kad bi nasi rekli poslije jela to Elhamdulilah jarabi šučur po hiljdu puta a on je isto ponavljo samo eto sa tisucu, umjesto hiljadu.
Zlatni ljiljan pokoj mu dusi.
Zednog preko vodesamirr je napisao/la:Bilo mi je divno druzenje sa vama ko me bude citirao danas nek zna da ce biti izdominiran.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Samir napada samo u 4 ujutro 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Mozda je samir Manijak, ceka iza coska s najlonkom na glavi.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Tisuća je ruska riječ, dok je hiljada grčka, obje riječi su ispravne, kako kome pašesamirr je napisao/la:Golemi nije tisucu nego hiljadu :p

- Suljo20002
- Kontakt:
Najbolje zakljucat temu opet na neku vrijeme mozda 10 dana dok nam ne dođe inspiracija ovo je postalo dosadno ...
-
- Kontakt:
Mislis nemas inspiracije
otvori temu Seria A prepucavanja 

- plavousrcu
- Kontakt:
Htio poslati Kramara na teren pa skonto da nije najbolji izborsamirr je napisao/la:Kakav ciganluk u travniku prvi put da vidim da trener ulazi na teren u toku utakmice.

Nervozan Ješić, šta će tek biti kad počnu službene tekme...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.