Ne znam je li ovo prijetnja( od rata se grozim nasilja), ali obzirom da vec drugi put ponavljas, da odgovorim. 1 Glup si jer si stavio nick penis ili ti k.u.r.a.c. 2.Ti bi dolazio u TZ da mi nesto objasnjavas, sto te cini jos glupljim. Jesu ostali navijaci Sarajeva glupi kao ti, da upadam u zamku generalizacije? Ne hvala, sa postovanjem cu se obracati onima koji postuju nas. Lijep pozdrav i banana za majmuna.Rinuka je napisao/la:Hocu i ja kod vas..I volio bih upoznati druga slavinovica..DoeTz je napisao/la:Bila su vam dvojica sarajlijica vcrs s nama u klubu, i mogu mi se komotno zahvalit sto nisu dobili batine
PS: jedan je s Grbavice drugi s Mejtasa
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
- amazon
- Kontakt:
Tastatura huligans, sta vam je ba. Daj, zezamo se na sportskom planu pustite suplje price ...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ovdjeee niko nije normalannnn
AJDEEEEEEEEE

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- plavousrcu
- Kontakt:
Dosta svadje, vratite se lizanju
.

De ga lizni malo kad si navalio.plavousrcu je napisao/la:Dosta svadje, vratite se lizanju.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Postoji li neka nenasilna metoda kojom bi izbacili sudionike ovog vida rasprave, ipak su uništili temu. Također, predlazem da se otvori tema namijenjena isključivo za knjizevno stvaralačke potrebe tuzlanskog Krleze. Ne moze ovo ovako..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- amazon
- Kontakt:
Bice to dobro kad ne osvoje titulu i evropa propadne...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Sto samo na njeg napadas brajto... nije ti to fer.PipiDugaCarapa je napisao/la:Postoji li neka nenasilna metoda kojom bi izbacili sudionike ovog vida rasprave, ipak su uništili temu. Također, predlazem da se otvori tema namijenjena isključivo za knjizevno stvaralačke potrebe tuzlanskog Krleze. Ne moze ovo ovako..
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zato što je predstavnik intelektualne elite foruma, i kao takav mi ne odgovara.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ma nisam ja u fazonu za ovu temu vcrs, cujemo se sutra.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kakav ciganluk u travniku prvi put da vidim da trener ulazi na teren u toku utakmice.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Iskreno ljudi, mene samo zanima da li je moguce da ovoliki broj ljudi ozbiljno shvata forum i ljude koje u zivotu nije vidio ?
Pitanje postavljam na ovoj temi iskljucivo zato sto je tema za gluposti.
Pitanje postavljam na ovoj temi iskljucivo zato sto je tema za gluposti.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kazu zeljo stvara ekipu za ligu 12, a sta cemo ako svi ti igraci koji su dovedeni pokazu se kao diatta, livaja, stokic onda ce se zeljo okrenuti svojoj djeci sigurno...
DoE i ti o teškim temama u ovo doba..
Samire nije ''šta ćemo'', nego ''šta će'', njihov problem, bilo bi lijepo da ne dođe do toga i da se maksimalno dižu standardi u ovoj ligi iz sezone u sezonu.

Samire nije ''šta ćemo'', nego ''šta će'', njihov problem, bilo bi lijepo da ne dođe do toga i da se maksimalno dižu standardi u ovoj ligi iz sezone u sezonu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma brate moram, dodjem ovdje da se opustim a ljudi me napadaju, pa eto cisto posteno pitanje da postavim...wobly92 je napisao/la:DoE i ti o teškim temama u ovo doba..![]()
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
samirr je napisao/la:Kazu zeljo stvara ekipu za ligu 12, a sta cemo ako svi ti igraci koji su dovedeni pokazu se kao diatta, livaja, stokic onda ce se zeljo okrenuti svojoj djeci sigurno...
Samiraga de to malo upakuj. Livaja -Stevanovic, Zaha-Diatta. Onda Zola,Lendra,Djerma, Stana itd.
Za Stokica da je Ajzea ovdje bilo bi belaja, no comment!
Iskreno receno nasa uprava je odradila fantastican posao, kapa dole. Jos dok sablja sklopi skelu kakvu

Protiv Sirokog bice žestoko, jel Škripenzi dolaze? neko rece mozda ce 3ca navrnuti

Došla voda od brijega do brijega

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Martinez razvaljivao u portu u atl.madridu cista nula kod vas su vecina igraca koje ste doveli u svojim bivsim klubovima bili vodonuše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.