NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

TehnickiDirektor
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la TehnickiDirektor » 20 feb 2016, 08:48

Bihac96 je napisao/la:Hajduk Split II-Jedinstvo 2-2

Evo danas igrali prijateljsku,da nisam naletio na rezultat niko ne bi znao ni da se igrala.Jbt pa ne mozes nigdje nista procitat u kakvo se je stanje sve ovo dovelo :puke: Pitanje da li se i zna da smo otisli na pripreme u Sibenik :urnebes:
Rekli su da ne treba web site, kazu mogu se saznati informacije petkom u Krajini. :damn:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 feb 2016, 13:27

Nabijem ih na Krajinu. Kakvi idioti :bow:

Patrik Bordon novi igrač Jedinstva. Glavni izvor informacija nam stranica na fb, Prva Liga FBiH. Katastrofa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 20 feb 2016, 13:47

Pročitao sam da je veliko pojačanje,još kad bi se znalo odakle dolazi,gdje igrao itd :urnebes: Po imenu se može zaključit da je neki Kanađanin :D
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 feb 2016, 13:58

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 20 feb 2016, 14:59

Nekad je Jedinstvo imalo ažuran web site kad ga većina današnjih premijerligaša nije imao. Ali eto neki novi ljudi kažu šta će nam to kad imamo Krajinu.

Kako pročitah ovaj lik je Slovenac

Edi1919
Kontakt:

Post Postao/la Edi1919 » 20 feb 2016, 18:29

:clap: Dobro nam dosao u Bihac,27 god. iskusan igrac bice od velike pomoci Crveno Bijelima.

Edi1919
Kontakt:

Post Postao/la Edi1919 » 20 feb 2016, 19:27

Prijateljska utakmica : Umjesto na Šubićevcu Jedinstvo ćemo od 15 h ugostiti u Vodicama.
Šibenik - Jedinstvo 5 : 0 ( G. Zivkovic x2, Solomon, Maleš, M.Slavica )

Hrvatski nogometni klub Šibenik
39 minuta ·
Prije početka današnje utakmice predstavnici Jedinstva su darivali naš klub.
Treba pohvaliti sedmoricu navijača Jedinstva koji su potegli iz Bihaća i cijelu utakmicu bodrili svoju ekipu.
Naša ekipa je bila odlična i raduje dobra igra i pet pogodaka pred početak prvenstva.
Sljedeći vikend krecemo u obranu prvog mjesta.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 20 feb 2016, 20:22

http://www.sibenik.in/nogomet/generalka ... 55567.html

http://www.sibenik.in/foto/hnk-sibenik- ... bihac/4223

Vidim da imamo nekog novof sponzora koji je organizovao ove pripreme a vidim i na dresu njihovu reklamu

arabijskisupi
Kontakt:

Post Postao/la arabijskisupi » 21 feb 2016, 00:33

pa gdje su oni dresovi AC Begović, baš dresovi extra bili

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 feb 2016, 01:01

Jel to Fudo i dalje predsjednik kluba? Ako se ne varam, ono je on na slikama?

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 21 feb 2016, 01:10

AC Begovic vise nije sponzor Jedinstva,i zato vise nema onih dresova.Izvarali covjeka i logicno da su odustali od sponzoriranja.

Jeste ono Fudo na slikama sto daje poklone.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 21 feb 2016, 01:59

Mislim da nam nije trebala ova utakmica sa Šibenikom. Njima je ovo bila generalna proba pred nastavak borbe za 1. HNL, a nama bas i nije neka finalna faza priprema. HNK Šibenik je posložen klub u zadnje vrijeme, glavni su kandidati za titulu u 2. HNL, imaju 5 bodova prednosti ispred Sesveta. Kvalitetom su daleko ispred konkurencije. Kod nji je u ligi 12 klubova pa se igra trokruzno kao i 1 HNL. U prvom krugu su od 11 utakmica imali 10 pobjeda i remi sa Lučkim, gol razliku 25:5. U ovom prelaznom roku ih je pojačao naš povremeni reprezentativac Mehmed Alispahić koji je došao iz Sarajeva, a igrao je za Dinamo i Rijeku u 1. HNL., a u Dinamo je i došao iz Šibenika. Imaju i četiri mlada Nigerijca na posudbi iz Rijeke, dva napadača, golman i štoper. Pa dođu kao neka filijala Rijeke. Nezz koliko vam je poznato da Rijeka ima sklopljen ugovor sa Akademijom iz glavnog grada Nigerije, gdje najtalentovaniji igrači dolaze u Rijeku, a eto četiri su na posudbi u Šibeniku.

Edi1919
Kontakt:

Post Postao/la Edi1919 » 21 feb 2016, 15:12

https://www.facebook.com/toptim1/photos ... e_internal Na dresovima stoji ova firma,Sponzor ,izgleda da su nas oni opremili.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 23 feb 2016, 12:15

Uvijek ista politika, dolaze igrači sa strane kao turisti neki koji dođu ovdje, dobjiu mnogo više para od gradske djece koja ili sjede na klupi ili imaju duplo manje prihoda, a oni vikendima tuku po klubovima i lokalima, premalo treninga i interesa za uspjeh kluba a mnogo više za razgledanje grada i upoznavanje lokalnih kurvetina preko kojih je prešao bataljon igrača do sad. 80% tih što su došli će otići kroz pola sezone ili sezonu.. A pojedini talenti iz grada su izbačeni iz kluba ili su sami napustili isti upravo zbog tih navedenih problema. Ne može se tako stvarati klub nikako, ideš od početka korak po korak transparentno sve i korektno, a ne na vrat na nos i onda se svake godine žale. Trenutna situacija u klubu je bolja nego u nekim klubovima u opremier ligi a o federaciji da ne pričam, imaju sve uslove, znači do ekipe je i igrača, nema čupke i izvalenja nikakvog više. Živi bili pa vidjeli sada ovu polusezonu iako sam skkeptičan jer ni sami igrači i stručni stožer nisu optimistični po pitanju nekog napretka. Možda je jedini ispravan i donekle korektan Irfo u svemu ali eto vidjet će se..

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 25 feb 2016, 14:18

Zdravo Biscani.neznam kako stojite ove godine jer neznam koliko ispada,ali za vas idu bolji dani.
Jos u federalnoj rekao sam vam da cete izgubili trku prije svega iz finansijskog razloga sto se matematickom preciznoscu ostvarilo,znaju to stariji vasi forumasi.
Na kraju sezone postoji velika mogucnost da vas "preuzme"jako bogat lik.nesto poput Azmira kod nas.oni koji su upuceniji od vas neka malo caprkaju i prate situaciju moglo bi biti zanimljivo.
Lijep pozdrav.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 feb 2016, 15:10

Koliko sam cuo dolaze bolji dani za vas. Izgleda da vas preuzima osoba koja je milioner.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 25 feb 2016, 15:24

Probisvjet je napisao/la:Koliko sam cuo dolaze bolji dani za vas. Izgleda da vas preuzima osoba koja je milioner.

Realno, uspjet ce samo ako potjera sve iz kluba. Inace garnitura ljudi koja upravlja Jedinstvom,usudit cu se reci zadnjih 10 godina, ce od toga milionera napraviti prosjaka. :D

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 25 feb 2016, 15:31

sekretar je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Koliko sam cuo dolaze bolji dani za vas. Izgleda da vas preuzima osoba koja je milioner.

Realno, uspjet ce samo ako potjera sve iz kluba. Inace garnitura ljudi koja upravlja Jedinstvom,usudit cu se reci zadnjih 10 godina, ce od toga milionera napraviti prosjaka. :D
Nece sto bi.samo ga mogu "otjerati" javaslukom kao i One arape sto su htjeli investirati.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 25 feb 2016, 15:35

Ma joj. Previse je tu nesredjeno stanje u klubu i oko kluba. Ali eto,valjda Jedinstvo stane na noge jednog dana kad politicke opcije budu samo finansijska podrska,a ne bitan faktor odlucivanja.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BLN030, NeRi_K i 15 gostiju.