Haj haj malo na HusrefaRinuka je napisao/la:Utjerali smo vam strah u kosti..Jesic gospodin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Haj haj malo na HusrefaRinuka je napisao/la:Utjerali smo vam strah u kosti..Jesic gospodin
Husref je nasSaltCityAttack je napisao/la:Haj haj malo na HusrefaRinuka je napisao/la:Utjerali smo vam strah u kosti..Jesic gospodin
i vama ce neko u stau utjerat,poceo je Travnik...naastavk u nedjelju u MostaruRinuka je napisao/la:Utjerali smo vam strah u kosti..Jesic gospodin
Nikad vidio da jedan gospodin ulazi na pola terena i raspravlja se sa sudijom, da jedan gospodin yebe protivnickom igracu ......usput ako mozes objasni nam definiciju gospodina, jel gospodin neko ko ne zna sastaviti dvije smislene receniceRinuka je napisao/la:Utjerali smo vam strah u kosti..Jesic gospodin
Ma sala nastranu zajebancija sve ali mislim da je Jesa pogrijesio sa ovim odabirom ekipe..znam da je bilo tu puno kod vas igraca ranije , ali nekako puno je otislo ..i mi tako isto mislimo da je Husref mozda pogrijesio jer nije zelio puno se pojacat sa neka jos dva tri dodatna fudbalera..mozda i Jesa miski da je bolje imati orvo te uigrane mozda igra na tu kartu..svakako da jest , ali puno ste izgubili kvalitetnih igraca...Zrinjski se pojacao drama , Sloboda, Siroki nisu puno promjenili..bice zanimljivo ja se nadam da ce predzadnje kolo odluciti sve i da ce tu pobjeda ili bod nama biti dovoljniRinuka je napisao/la:Husref je nasSaltCityAttack je napisao/la:Haj haj malo na HusrefaRinuka je napisao/la:Utjerali smo vam strah u kosti..Jesic gospodin
Kojeg ste vi to reprezentativca doveli?amazon je napisao/la:Ma pitarcic hoce da kaze kako su to propali igraci jer su dosli iz Njemacke ovdje. A kad je dolazio Jajalo, Husejinovic bilu su igracine. Pitarska demagogija a oni jedu svoja mu.da. Jer su oni kao bez dugova, imaju para, sve su trebali dovesti sto valja pogotovo reprezentativce a na kraju uspjeli prodati sve i dovesti Harbu na posudbu, i neko Kramera...
To su samo takticke varke, da zavaramo protivnikeSkver je napisao/la:Nikad vidio da jedan gospodin ulazi na pola terena i raspravlja se sa sudijom, da jedan gospodin yebe protivnickom igracu ......usput ako mozes objasni nam definiciju gospodina, jel gospodin neko ko ne zna sastaviti dvije smislene receniceRinuka je napisao/la:Utjerali smo vam strah u kosti..Jesic gospodin, u Turskoj zaradio epitet Kasap (mesar).....nikad cuo da neki "gospodin" ima takav nadimak
......pitanje je samo vremena kada ce te mu dati otkaz, uzalud novci i vrijeme koje mu dajete
Navijaci u cijem klubu vedri i i blaci onaj neandertalc, nekoga nazivaju seljakom?Skver je napisao/la:Pod hitno kazniti ovog sudiju sto je dozvolio da i igraci Travnika udaraju igrace Sarajeva....."Niko ne sme da nas bije, samo mi smemo da bijemo" - Miodrag jesic zv. Opanak.
"ćete"* papakSkver je napisao/la:Nikad vidio da jedan gospodin ulazi na pola terena i raspravlja se sa sudijom, da jedan gospodin yebe protivnickom igracu ......usput ako mozes objasni nam definiciju gospodina, jel gospodin neko ko ne zna sastaviti dvije smislene receniceRinuka je napisao/la:Utjerali smo vam strah u kosti..Jesic gospodin, u Turskoj zaradio epitet Kasap (mesar).....nikad cuo da neki "gospodin" ima takav nadimak
......pitanje je samo vremena kada ce te mu dati otkaz, uzalud novci i vrijeme koje mu dajete
Sta hoces, pa covjek je stranac..Vidis da i krleza mijesa nas i njemacki i pise ''her Jesic''..Nije lako ljudima u dijasporiSkver je napisao/la:Evo s postovanjem mu se obracam ....Jesicu nauci sastaviti dvije prosto prosirene recenice.
halo jel te dosta hankin kozojebu sa uvredamaAgamemnon je napisao/la:Tog "neandertalca "mozete samo poljubiti u dupe . kuknjava komplet strucni Stab njanjajeva na celu sa kasapom i upravom vasom.Evander je napisao/la:Navijaci u cijem klubu vedri i i blaci onaj neandertalc, nekoga nazivaju seljakom?Skver je napisao/la:Pod hitno kazniti ovog sudiju sto je dozvolio da i igraci Travnika udaraju igrace Sarajeva....."Niko ne sme da nas bije, samo mi smemo da bijemo" - Miodrag jesic zv. Opanak.
Gdje vodi ovaj svijet?!
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Cuj onog papka sa postovanjem.
Popusite mi i ti i her Jesic postovani ****.
papak, poklopi se! malo škole nije na odmet, kućnog odgoja, morala.Agamemnon je napisao/la:Tog "neandertalca "mozete samo poljubiti u dupe . kuknjava komplet strucni Stab njanjajeva na celu sa kasapom i upravom vasom.Evander je napisao/la:Navijaci u cijem klubu vedri i i blaci onaj neandertalc, nekoga nazivaju seljakom?Skver je napisao/la:Pod hitno kazniti ovog sudiju sto je dozvolio da i igraci Travnika udaraju igrace Sarajeva....."Niko ne sme da nas bije, samo mi smemo da bijemo" - Miodrag jesic zv. Opanak.
Gdje vodi ovaj svijet?!
Klasicni navijac Slobode.Agamemnon je napisao/la:Tog "neandertalca "mozete samo poljubiti u dupe . kuknjava komplet strucni Stab njanjajeva na celu sa kasapom i upravom vasom.Evander je napisao/la:Navijaci u cijem klubu vedri i i blaci onaj neandertalc, nekoga nazivaju seljakom?Skver je napisao/la:Pod hitno kazniti ovog sudiju sto je dozvolio da i igraci Travnika udaraju igrace Sarajeva....."Niko ne sme da nas bije, samo mi smemo da bijemo" - Miodrag jesic zv. Opanak.
Gdje vodi ovaj svijet?!
Ćete da ga ispusite papak sa ovim opankom. Isricavam se na pravopisu, usput prezime se pise velikim slovom....recepivedik je napisao/la: "ćete"* papak
i s poštovanjem se obraćaj prema FKS i ješiću, za tebe je sasvim sigurno gospodin.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.