Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

NoName
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la NoName » 04 jun 2010, 10:42

Bayernovce kad bi pitao koja je idealna momčad svijeta onda bi svih 11 bilo iz Bayerna :lol: A realno, po meni, kada bi se birali najboljih 10 zadnjih veznih na svijetu, ovog Švajna ne bi bilo u konkurenciji nikako.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 jun 2010, 12:20

NoName je napisao/la:Bayernovce kad bi pitao koja je idealna momčad svijeta onda bi svih 11 bilo iz Bayerna :lol: A realno, po meni, kada bi se birali najboljih 10 zadnjih veznih na svijetu, ovog Švajna ne bi bilo u konkurenciji nikako.
Pusti ba Bilala kreno u osnovnu i znas one furke moji su najbolji da im sutra Feđa Dudić zaigra u Bayernu bio bi najbolji :mrgreen: :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 jun 2010, 12:34

NoName je napisao/la:Bayernovce kad bi pitao koja je idealna momčad svijeta onda bi svih 11 bilo iz Bayerna :lol: A realno, po meni, kada bi se birali najboljih 10 zadnjih veznih na svijetu, ovog Švajna ne bi bilo u konkurenciji nikako.
a sto je najgore, ne bi mu bilo mjesta ni na krilu, koja je njegova prorodna pozicija.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 jun 2010, 14:15

Veznjak je on, defenzivni, sljedeće sezone čisti mc sa crticom gore, ako Bog da ;)

Kao menedžer :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 jun 2010, 14:25

Monolog je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Uspjesi govore za sebe, i biranje u idealnih momčadi ;)
U toj idealnoj momčadi nema Messija i Ronalda, ali tu je Olić. Normalno?
Schweinsteiger je dobar igrač, ali reći da je najbolji(pa čak i na svojoj poziciji) je glupost godine.

Koliko je Olić postigao golova ove sezone u Ligi prvaka. To je mjerilo. Messi jeste najbolji strijelac bio, no ispali su, i zna se da većina najbolje ekipe dolazi iz finalista. Logika, i to čista. Isto da Mexico osvoji Svjetsko prvenstvo, najbolji igrač bi bio Vela, Guardado neko od njih. Ne gleda se samo domaća liga. ;)

Bastian je svjetska klasa, tehnički potkovan, no nema tu kreativnost kao Xavi ili Iniesta, no zato je defenzivno bolji. Pravi radnik.

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 04 jun 2010, 23:34

za rekonstrukciju grbavice ...
shkembe says :
ja imam strasan prijedlog da s druge strane brda probijemo tunel pa da na jug ulazimo direktno na C sektor aa sta mislite joj kad se arhitekte sastanu hahahahha niko veze nema haha il jos jedan prjedlog ja bi sa vraca tobogan napravio pa da se spustamo il jos jedan prjedlog ja bi sa vraca tobogan napravio pa da se spustamo joj to bi bilo inovativno haha
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 04 jun 2010, 23:40

Ovo cemo svrstati medju glupe komentare.
shkembe je napisao/la:bio jednom lijep suncan dan u drzavi koja je propala!u toj drzavi ima jedan stadion!u najljepsem djelu grada koji se zove grbavica!i tako ti svanulo jedno jutro mjesto u obicajnog cvrkuta ptica zaculi su se bageri,kamioni svi se zacudise a ono prave stadion preko noci su nikle cak dvije tribine istocna i zapadna zapadna prima 15 000 gladalaca a istocna 12 000 hiljada gledalaca! tada pocese da grade i jug nakon nekoliko sati nikao je i jug! odjednom se pojavi duga iznad stadiona ali ne bilo kakva duga vec duga plave boje!odjednom zacuh zvoni sat i budi zena harise pozuri na poso ko ce nama hljeba zaradit! :twisted:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 04 jun 2010, 23:46

1921 je napisao/la:Ovo cemo svrstati medju glupe komentare.
shkembe je napisao/la:bio jednom lijep suncan dan u drzavi koja je propala!u toj drzavi ima jedan stadion!u najljepsem djelu grada koji se zove grbavica!i tako ti svanulo jedno jutro mjesto u obicajnog cvrkuta ptica zaculi su se bageri,kamioni svi se zacudise a ono prave stadion preko noci su nikle cak dvije tribine istocna i zapadna zapadna prima 15 000 gladalaca a istocna 12 000 hiljada gledalaca! tada pocese da grade i jug nakon nekoliko sati nikao je i jug! odjednom se pojavi duga iznad stadiona ali ne bilo kakva duga vec duga plave boje!odjednom zacuh zvoni sat i budi zena harise pozuri na poso ko ce nama hljeba zaradit! :twisted:
ajrane nemoj zahebavat prejak mi je komentar!haha

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 05 jun 2010, 09:24

1921 je napisao/la:Ovo cemo svrstati medju glupe komentare.
daj bolan, pravi komentar :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 06 jun 2010, 00:39

RESPEKTIVA :

Huliganizam dio nas , takva nam je država i toga će uvijek biti dok se ne donesu neki zakoni o tome ..
a za stolice svaka grupa želi nanijet štetu drugom i to je normalno
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 jun 2010, 10:16

Nije on kriv za golove,pa nije on PIPLICa da skida nemoguce i prima moguce
Ahmed S. dao komentar za Asmira Begovica
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 06 jun 2010, 17:50

Danas je slaba konkurencija, jer je malo postova...ali evo
newbie je napisao/la:Mehmed Alispahić ima, jer se njemu priprema transfer od kojeg ce Susic imati novcane koristi. ;)
100% sportski i krajnje opušten potpis

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 jun 2010, 16:33

Neutral je napisao/la:Veznjak je on, defenzivni, sljedeće sezone čisti mc sa crticom gore, ako Bog da ;)

Strucnjak nije ti ovo FM. Drzi se ti vanjske politike fudbal nije za takve kvazi strucnjake! Prasac je poluigrac za takve nema mjesta u Hull Cityu.
Dio Arsenala

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 jun 2010, 16:40

-Paja je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Veznjak je on, defenzivni, sljedeće sezone čisti mc sa crticom gore, ako Bog da ;)

Strucnjak nije ti ovo FM. Drzi se ti vanjske politike fudbal nije za takve kvazi strucnjake! Prasac je poluigrac za takve nema mjesta u Hull Cityu.

Da, stručnjak za tebe u svakom pogledu sportskoga znanja. ;)

Sit down kiddo. :roll:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 jun 2010, 21:55

Neutral je napisao/la:
-Paja je napisao/la:

Da, stručnjak za tebe u svakom pogledu sportskoga znanja. ;)

Sit down kiddo. :roll:
Da, ti si strucnjak sa crticom prema gore :mrgreen:
Dio Arsenala

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 jun 2010, 22:01

Da, of course, nisi ni gledao kasnije pojašnjenje toga posta, ali pošto imam vremena evo ti patkice. ;)

Neutral je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Uspjesi govore za sebe, i biranje u idealnih momčadi ;)
U toj idealnoj momčadi nema Messija i Ronalda, ali tu je Olić. Normalno?
Schweinsteiger je dobar igrač, ali reći da je najbolji(pa čak i na svojoj poziciji) je glupost godine.

Koliko je Olić postigao golova ove sezone u Ligi prvaka. To je mjerilo. Messi jeste najbolji strijelac bio, no ispali su, i zna se da većina najbolje ekipe dolazi iz finalista. Logika, i to čista. Isto da Mexico osvoji Svjetsko prvenstvo, najbolji igrač bi bio Vela, Guardado neko od njih. Ne gleda se samo domaća liga. ;)

Bastian je svjetska klasa, tehnički potkovan, no nema tu kreativnost kao Xavi ili Iniesta, no zato je defenzivno bolji. Pravi radnik
.

;)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 jun 2010, 23:15

LudLo je napisao/la:RESPEKTIVA :

Huliganizam dio nas , takva nam je država i toga će uvijek biti dok se ne donesu neki zakoni o tome ..
a za stolice svaka grupa želi nanijet štetu drugom i to je normalno
ovo je fakat za ove teme :lol: :lol:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 jun 2010, 23:48

Kakvo je to pojasnjenje? To je samo tvoje subjektivno misljenje o jednom prosjecnom bundesligaskom igracu.
Dio Arsenala

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 jun 2010, 23:50

-Paja je napisao/la:Kakvo je to pojasnjenje? To je samo tvoje subjektivno misljenje o jednom prosjecnom bundesligaskom igracu.

Evo jedan u nizu najsmješnijih postova na forumu :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Subjektivno, da, da :roll:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 08 jun 2010, 10:25

hahahaha

Da se razumijemo nije on bas prosjecan za Bundesligu
al nije bas ni dobar toliko

A ti Paja ako je tako Arsenal dobar reci nam zašto nema ni jednu Titulu :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.